Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (2/4/2025)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό αλλα και το σύνολο ημέρα και prime time. 

 Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού;

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company




Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. MEGA ΣΥΝΤΡΙΒΗ !!!!! Ο Λάκης ΛαζοπουλοΣ και το Τσαντίρι του με πολύ χαμηλά ποσοστά και μέσο όρο 11% !!!!! Τον ξεπέρασαν όλες οι εκπομπές απέναντι του- 4 σίριαλ και 1 ριάλιτι (Άγιος έρωτας , Τιμωρός , Γκαρντ χοτελ , παιχνίδια εκδίκησης , Μάστερ σεφ) !!!! Μεγάλη ήττα !!!! Ας κάνει και ο ίδιος τον απολογισμό του και την αυτοκριτική του !!! Δεν γελάμε πλέον με τα αστεία του , τα ξεπερασμένα σεξιστικά ανέκδοτα , τα ανόητα χιουμοριστικα βίντεο τεχνικης νοημοσύνης ,τη σατυρα που δεν είναι σατυρα αλλά πολιτικό σχόλιο !!!! Όλα μαζί μπερδεμένα χωρίς συνοχή , από τα χαζοχαρούμενα το πάει στην καταγγελία και πάλι από την αρχή !!! Ο κόσμος του γύρισε την πλάτη πια !!!! Ας το πάρει αλλιώς !!! Ας καθησει με το Mega να το συζητήσουν και μα βρουν λύσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη ειναι μεγάλο όνομα, λογικα το μέγκα θα του έχει δωσει τη δημιουργική διευθυνση σε ότι αφορά στην εκπομπή του. Αν θέλει ο ίδιος μπορεί να παρέμβει να το φτιαξει. Για μένα τα νούμερα δείχνουν οτι αυτή η εκπομπή πρέπει να παίζει μια φορά στο τρίμηνο ώστε ο κόσμος να τον πεθυμάει. Αν τον πεθυμαει.

      Διαγραφή
  2. Λογική η πτώση του Λαζόπουλου μετά την τόση δολοφονία χαρακτήρα που έχει δεχτεί και δέχεται τόσα χρόνια. Και πάλι καλά να λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχχαχαχαχαχα θυμα ο Λακης!!!!Το ακουσαμε κι αυτο. Το μεγαλυτερο λαμογιο της Ελλαδας. Σε λιγο και το 11% πολυ θα του ειναι

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με τον Γιαννη. Ο Λακης εχει παρει εκατομμυρια, τα έβγαλε στο εξωτερικό και μετά σας έκανε εσας αριστερή προπαγάνδα. Περίπτωση υποκριτή καλοπερασάκια.

      Διαγραφή
  3. Σαρωτικη η Μπεκατώρου στο Mega κ ο Αγιος Ερωτας στον Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λάκης τελείωσε, δε θέλουμε άλλη προπαγάνδα. ΑΡΚΕΤΑ. Παλιά έκανε δημιουργική σάτιρα, σατίριζε παρουσιαστές / εκπομπές / πολιτικούς (χωρίς όμως να κάνει προπαγάνδα, όλοι σατιρίζονταν). Από όταν άρχιζε να στηρίζει Τσιπρα και ύστερα Κωνσταντοπούλου τόσο απροκάλυπτα ο κόσμος του γύρισε την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ρουκ ζουκ παίζει 15.00-16.30 στον αντεννα; Αναστήθηκε μεσα στον Μαρτιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον Τιμωρό, πρώτος στην ώρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μόνος λόγος που έχει πέσει ο Λαζόπουλος είναι γιατί με ένα επεισόδιο άντε το πολύ δύο τον μήνα δεν χτίζεις συνήθεια με το κοινό και άσε που αν δεν βλέπεις όλη μέρα τηλεόραση δεν ξέρεις πότε θα παίξει νέο επεισόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com