Στον παλμό της Eurovision μάς μεταφέρει η ΕΡΤ κάθε Σάββατο έως και τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού, μέσα από τη νέα θεματική εκπομπή «Eurovision Weekly», με την Κέλλυ Βρανάκη, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, στις 15:00.
Οι καλλιτέχνες, οι δημοσιογράφοι, οι Εurofans και όλοι όσοι πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης μιλούν στην εκπομπή και καταθέτουν τις εμπειρίες τους. Η προετοιμασία της ελληνικής αποστολής, το παρασκήνιο, τα προγνωστικά, όλο το δυναμικό περιβάλλον της 69ης Eurovision, από τα πρώτα γυρίσματα μέχρι την πρόβα τζενεράλε, θα παρουσιάζονται στην εκπομπή «Eurovision Weekly».
Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, η Κέλλυ Βρανάκη υποδέχεται στο στούντιο την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια που κάλυψε από το Κίεβο τον θρίαμβο της Έλενας Παπαρίζου, τον δημοσιογράφο και expert της Eurovision Γιάννη Πουλόπουλο, καθώς και την Τζένη Κανελλοπούλου από το διεθνές club φίλων του διαγωνισμού, OGAE Greece.
Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βιντεοκλίπ της Klavdia. Στη συνέχεια, σχολιάζονται τα επίσημα βιντεοκλίπ της Αυστραλίας, της Αυστρίας, της Εσθονίας και της Κύπρου, ενώ η Κέλλυ Βρανάκη μιλάει με τη Laura Thorn, εκπρόσωπο του Λουξεμβούργου.
Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης «ανοίγει τα χαρτιά» του, κάθε Σάββατο στις 15:00, στην ΕΡΤ1 και στο «Eurovision Weekly», με την Κέλλυ Βρανάκη.
3 Σχόλια
Πάμε να μπαίνουμε σε ρυθμό Eurovision!!! Όλοι μαζί ενωμένοι !!! Αστεροματα και Κλαυδια !!!! Δυνατά !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι πάμε δυνατά όλοι μαζί για το μεγάλο αποκλεισμό. Ρε πας καλά; Ακόμα θεωρείς ότι αυτή η συμμετοχή μας είναι αξιέπαινη;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι , η συμμετοχή μας είναι αξιέπαινη και αξιοπρεπέστατη !!!! Ένα ποκυ καλό έθνικ τραγούδια , μια καλιτεχνης φωνάρα με ένα πρόσωπο συμπαθητικό !!!! Και αυτό μας κάνει υπερήφανους σαν χώρα !!!! Το αν πάμε καλά ( που το πιστεύω ) η’ όχι αυτό είναι κάτι άλλο και εξαρτάται και από πολλούς παράγοντες !!!! Ας μην είμαστε τοσο αρνητικοί !!! Και ναι όχι άλλο χαζοχαρούμενα ποπ κομμάτια !!!! Που τα τελευταία χρόνια στείλαμε και δυστυχώς δεν τα πήγανε και πολύ καλά !!!!
ΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com