Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (30/3/2025)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό αλλα και το σύνολο ημέρα και prime time. 

 Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού;

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ηχηρό χαστούκι για τη Σισσυ Χριστίδου !!! Την πέρασαν όλες οι ζωντανές εκπομπές και κόντεψε και η χιλιοστή επανάληψη των Εικόνων !!! Έπρεπε να γίνει μπας και συνέλθει !!! Φτάνει με την αυτοαναφορετικοτητα πια !!! Δεν μας νοιάζουν οι διαμάχες με τις αντίπαλες εκπομπές !!!
    Χαστούκι και για την επανάληψη του Σόι απόγευμα και βράδυ !!! Μονοψήφια πλέον !!! Έπρεπε να γίνει και αυτό μπας και βάλει μυαλό ο Alpha!!! Έλεος πια κάθε μέρα , όλη μέρα με το Σόι βρε Alpha!!!
    Και φυσικά μεγάλο χαστούκι και για την Γη της Ελιάς !!! Την ξεπέρασαν όλες οι ελληνικές παλιές ταινίες !!! Αδιάφορη πλέον η σαπουνόπερα !!! Μεγάλο πρόβλημα για το mega που πρόλαβε να την ανανεώσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com