Ticker

10/recent/ticker-posts

Ξεκίνησε γυρίσματα το «The Voice» - Διπλή προβολή αποφάσισε ο ΣΚΑΪ - Αυτός θα ειναι ο παρουσιαστής και οι Coache



Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του «The Voice» με όλους τους συντελεστές να έχουν πλέον υπογράψει. Παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης που επιστρέφει στην παρουσίαση του talent show μετά από αρκετές σεζόν, ήταν οικοδεσπότης από το 2016 έως το 2018.

Στις κόκκινες καρέκλες των Coaches θα καθίσουν οι «παλιοί» Πάνος Μουζουράκης και Έλενα Παπαρίζου και οι καινούργιοι Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης.

Η πρεμιέρα τοποθετείται χρονικά μέσα στον Οκτώβρη και θα προβάλλονται διπλά επεισόδια τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής. 


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 12/10 στις 21:00. Πάντως, δεν είδα διαφορά στο πλατό. Είχα διαβάσει ότι κατασκεύασαν καινούργιο αλλά μου φάνηκε το ίδιο με την τελευταία σεζόν. Ωραία η σύνθεση της επιτροπής και μου αρέσει που επιστρέφει ο Καπουτζίδης στην παρουσίαση. Να δούμε αν θα έχει την επιτυχία των πρώτων σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι είναι καμμένο κόνσεπτ στην Ελλάδα δυστυχώς (γιατί σίγουρα είναι το καλύτερο μουσικό σόου στον κόσμο), ΄λόγω των πολλών επεισοδίων που έχει η κάθε σεζόν. Αλλά η επιστροφή Καπουτζίδη είναι πολύ θετική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καπουτζίδης δεν είναι πλέον συμπαθής.
    Το format έχει καεί και λόγω αδύναμων φωνών και λόγω του ότι δεν κάνουν καριέρα οι νικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην επιστροφή του Καπουτζίδη ποντάρουνε. Το concept είναι απαξιωμένο αφού κανένας δεν κάνει καριέρα στον έτσι και αλλιώς κορεσμένο χώρο της μουσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com