Ticker

10/recent/ticker-posts

Κατερίνα Καινούργιου για Super Κική: «Δημοσιοποίησε προσωπικά μηνύματα και είναι ανήθικο – Δεν κρατάω κακία»




Τη δική της θέση για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τη Δευτέρα 14/10 στην εκπομπή της, αλλά και τα όσα ακολούθησαν από την πλευρά της Super Κικής, μετέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης 15/10.

Η παρουσιάστρια της εκπομπή Super Κατερίνα, θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τι την ενόχλησε από την αντίδραση της γνωστής influencer.

«Προβάλαμε το απόσπασμα, αν δεν το είχαμε κάνει εμείς θα το είχε κάνει κάποια άλλη εκπομπή. Σημασία έχει ότι μετά άρχισε να λέει διάφορα πράγματα για εμάς, για φιλοξενούμενους που έχουν έρθει εδώ, ότι είμαστε ρατσιστές. Έχουμε δημοκρατία στη χώρα και οφείλουμε να φιλοξενούμε όλες τις απόψεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Μετά με αυτά που ανέβασε θα μπορούσα να κινηθώ νομικά και με πήρε και η δικηγόρος μου και μου το είπε. Δημοσιοποίησε προσωπικά μηνύματα. Η Super Κική σε ένα δύσκολο περιστατικό που είχα πέρσι, με είχε στηρίξει και το εκτίμησα. Θέλω να της πως με αγάπη, ότι έχω κι εγώ μηνύματά μας. Το θεωρώ ανήθικο, δεν θα κινηθώ νομικά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, είδαν τα επόμενα βίντεο της που μίλησε για τον Μάστορα, αλλά καμιά φορά να μην τα βάζουμε με όλους».

«Να κοιτάμε και τα δικά μας λάθη και να σταματήσουμε να στοχοποιούμε τις εκπομπές. Περιμένω μια προσωπική συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων. Και στους φίλους και στους κολλητούς όταν κάνω λάθος θα το επισημάνω, και δεν θα το κουκουλώσω. Την έχω στηρίξει πάρα πολύ και με στεναχώρησε ιδιαίτερα», τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Με αυτά τα θέματα πιστεύει η Κατκεν ότι θα κάνει νούμερα ? Ούτε καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Καινούργιου ανακυκλώνει τη τοξικότητα για να έχει νούμερα. Φαίνεται να έχει κλειδώσει σε ένα 12% και προσπαθεί να το κρατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com