Ticker

10/recent/ticker-posts

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; SundayEdition» - Αυτή ειναι 4η βοήθεια που έρχεται



Το δημοφιλέστερο παιχνίδι γνώσεων της ελληνικής τηλεόρασης «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 20:00έρχεται σε SundayEdition για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης με ένα special επεισόδιο. 

Ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει, με τον δικό του… άπαιχτο τρόπο το σύνθημα, οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή, οι παίκτες επικαλούνται τη γνώση, τη μνήμη ή την τύχη τους και η αγωνία χτυπάει κόκκινο σε ένα χορταστικό specialεπεισόδιο, που δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον στόχο του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ, καθώς έχουν στη διάθεσή τους ακόμα μία βοήθεια.

Η 4η βοήθεια είναι η «αλλαγή ερώτησης» και εξασφαλίζει στους παίκτες τη δυνατότητα, να αντικαταστήσουν μία ερώτηση με μία καινούργια. Πώς θα διαχειριστούν οι παίκτες τη νέα αυτή 4η βοήθεια; Ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν και πώς θα επηρεάσει το παιχνίδι τους; 

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σύνθημα… πάμε να παίξουμε και να αλλάξουμε τη ζωή μας έρχεται την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 20:00 με ένα special επεισόδιο που θα μας συναρπάσει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό! 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δηλαδη η 4η βοηθεια θα ειναι διαθεσιμη απο εδω και περα σε ολα τα επομενα επεισοδια μονο για το συγκεκρειμενο special επεισοδιο?Επισεις θα μπορει να παρει ο παικτης και τις 4 βοηθειες ή θα πρεπει να διαλεξει 3 απο τις 4?Η συγκεκρειμενη βοηθεια υπηρχε και παλια,οταν παρουσιαζε το παιχνιδι ο Αθεριδης στον Alpha,αλλα για να την ενεργοποιησει καποιος επρεπε να θυσιασει μια απο τις υπολοιπες 3,και μπορουσε να την χρησημοποιησει μονο μετα το 1ο μαξιλαρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com