Ticker

10/recent/ticker-posts

Τζορτζ Μπάλντοκ: Κατακραυγή στα social media για τον Γ. Λιάγκα - Έκανε ρεπορτάζ για το ακίνητο όπου πέθανε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής - Σεβασμός "μηδέν"



Ένα σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» την οποία παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, προκάλεσε κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του, η εκπομπή ασχολήθηκε με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου όπου έμενε.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε αναλυτική αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει... κουφώματα αλουμινίου. 

Στο X (πρώην Twitter) και στο Facebook, οι αντιδράσεις για την προβολή του συγκεκριμένου θέματος είναι έντονες. Οι περισσότεροι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, θεωρώντας ότι είναι προσβλητικό και απάνθρωπο να επικεντρώνεται η δημοσιογραφική προσοχή σε δευτερεύοντα ζητήματα, όπως το μέγεθος του σπιτιού του θανόντος, αντί να αποδοθεί ο πρέπων σεβασμός στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Να σημειώσουμε ότι μετα την κατακραυγή ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη κι ανέλαβε την ευθύνη λέγοντας πώς: «Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» ,  αλλά....

Σορρυ Γιώργο, τονίζεις για την δημοσιογραφία που κάνει η εκπομπή και το φτάσατε στον πάτο... Έπρεπε να σας κράξουν για να καταλάβετε το λάθος; Εκεί στην εκπομπή κανένας  δεν βρέθηκε να πει τι είναι αυτά ρε παιδιά, ο άνθρωπος είναι νεκρός κι εμείς λέμε για το ακριβό σπίτι και την ακριβή περιοχή; 

ΣΕΒΑΣΜΟ.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Φτου σου ξεφτιλισμένε. Αλλά τι καλό να περιμένει κανείς από αυτό το μούτρο τον Λιάγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λιάγκας έχει δείξει το πώς χειρίζεται τα πράγματα και στα άλλα κανάλια που ήταν. Απορώ με τον Αντ1 που ήταν κανάλι με κύρος. Τι ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΤ1 άλλαξε προς το χειρότερο από τότε που ο ιδρυτής του έκανε στην άκρη.
      Βέβαια, και τότε υπήρχαν μαύρες σελίδες (βλ. ΑΜΑΝ).

      Διαγραφή
  3. Το ότι ανέλαβε την ευθύνη σημαίνει ότι κάποιοι εντός εκπομπής θα διαφωνούσαν με το θέμα ή μπορεί να μην ήθελαν καν να παίξει. Αυτός θα επέμενε για τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γνωστό το κόλλημα του Λιάγκα με τα λεφτά, τα ακίνητα, τα κότερα, τα αυτοκίνητα, τα ταξίδια, τα εστιατόρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή στο Λιαγκα και στο πρωινό ευχόμαστε σύντομο κόψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτάνει με τις ψεύτικες συγνώμες του Λιαγκα γκοσαμε μόνο κοψιμο του αξίζει, το ίδιο και στην Ζηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήταν τον Οκτώβριο 2002 όταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζούλια Μπάρκα είχε μόλις βγει από το νοσοκομείο και την εντατική μετά από 45 ημέρες νοσηλείας μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που λίγο έλλειψε να την στοιχήσει τη ζωή. Η κοπέλα είχε χάσει την ομιλία της και ήταν υποβασταζόμενη από τους ηλικιωμένους γονείς της.

    Στον αέρα εκείνο το απόγευμα ήταν ο Γ.Λ. με το πολύωρο gossip-κοινωνικό δελτίο του Star Channel live σύνδεση στην πόρτα του νοσοκομείου. Με το που βγήκε η άρρωστη γυναίκα ο παρουσιαστής φωνάζει στον ρεπόρτερ να "ορμήξει" κοντά για αποκλειστικά δηλώσεις. Η ηθοποιός κατέρεε προσπαθώντας με κραυγές να παρακαλέσει να σταματήσουν. Η γυναίκα μαζί με τους γονείς σε απελπιστική κατάσταση ενώ ο παρουσιαστής καμαρωτά μιλούσε για ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ κάνοντας και ο ίδιος ερωτήσεις στους "καλεσμένους" της εκπομπής.

    Το θέαμα θλιβερό. Η συνταγή η ίδια ακόμη και σήμερα. Θλίξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντύπωση σας κάνει ? Από τη μια έχεις τα πρωινά που έχουν καταντήσει χειρότερος σκουπιδότοπος και από τη χωματερή Λιοσίων και από την άλλη έχεις ένα αδηφάγο κοινό που απαρτίζεται από αμόρφωτους ή γέρους εκείνη την ώρα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους εκπομπές. Το κανάλι που απορείτε πως τα επιτρέπει αυτά, λεφτά θέλει οπότε κάνει το κορόιδο μπας και πουλήσει κάνα εμπορικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com