Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Τι κατάφερε να κάνει το το Reunion; - Αναλυτικά τα 15'



Στη μάχη για την τηλεθέαση ρίχτηκε το βράδυ της Πέμπτης το Reunion, η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη .

Αναλυτικά η τηλεθέαση:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Έχω Παιδιά  17,2%
Grand Hotel 16,1%
Reunion με 15,1%
Η Γη της Ελιάς 13,2%
Άγιος Έρωτας 11,4%
Survivor 7,7%
Tempting Fortune 6,6%
Παραλία 4%
Αρχελάου 5 2,2%

Αναλυτικά τα 15'


Δημοσίευση σχολίου

40 Σχόλια

  1. Το έχω παιδιά είναι τέλεια σειρά! Η καλύτερη κωμική σειρά της σεζόν. Έχει έξυπνο σενάριο, γέλιο,,ατάκες, καλούς ηθοποιούς, γιαγιά και παππούς δίνουν ρέστα και τα παιδιά πολύ καλά. Δίκαια βγαίνει πρώτο και κάνει υψηλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μονη σειρα που μπορει να δει καποιος μορφωμενος με συγχρονα ερεθισματα ..συμφωνω απολυτα

      Διαγραφή
    2. εγω που ειμαι μορφωμενος, τη θεωρω επικη βλακεια

      Διαγραφή
  2. Με μουτσινα απεναντι απατο το βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O μουτσινας θα παει απατος.Ξεχνατε το "Νικος clock"?

      Διαγραφή
    2. Φετος που πάνε καλά οι κωμωδιες, θα πάει καλά και ο Μουτσινάς που κανει κωμωδια.

      Διαγραφή
    3. Επειδή δεν πήγε καλά τότε, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Άλλες εποχές, άλλα δεδομένα, άλλες ανάγκες κλπ.... Μπορεί να πάει καλά τώρα. Άλλωστε λείπει μια ψυχαγωγική εκπομπή εκείνη την ώρα.

      Διαγραφή
    4. Το 2013 ηταν το "Νικος clock" ,σιγα την διαφορα,δεν ηταν και δεκαετια '90.Τα δεδομενα πανω-κατω ιδια με τα σημερινα ηταν και τοτε.Το ιδιο κακο χιουμορ που ειχε και τοτε ο μουτσινας,το ιδιο θα εχει και τωρα.Δεν κανει για βραδυνη ζωνη ο τυπος.

      Διαγραφή
    5. 12:13 Κάνεις λάθος. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει μέσα σε μια δεκαετία. Μην προδικάζεις γιατί μπορεί να τρίβεις τα μάτια σου μετά. Ποτέ δεν ξέρεις.

      Διαγραφή
  3. Περίμενα υψηλότερη τηλεθέαση για το Reunion δεδομένου της αναμονής κοινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια αναμονη?Κανεις δεν ανεμεινε ουτε ζητησε την επιστροφη αυτων των τυπων.Τα νουμερα αυτα τα εκανε λογω αρχικης περιεργειας,πιστευω θα πεσουν στην πορεια

      Διαγραφή
  4. Μα τι χαρά είναι αυτή που τα ριάλιτι πατώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ημι-παλτα ειναι τα περισσοτερα καινουργια φετος μεχρι στιγμης,με τετοια νουμερα καλυτερα να συνεχιζε παραλληλα ο Τιμωρος,συγνωμη ο Σασμο-Λαλος. Οσο θυμαμαι οτι ο Αντ1 ειχε κοψει τις Αγριες Μελισσες γιατι αντι για 30αρια εκανε 20αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έκαναν 20άρια στην 3η χρονιά οι Μέλισσες. Έκαναν από 14 έως 17 συνήθως. Κι ύστερα πόσο ακόμα να το τραβούσαν;;; Μέχρι να βλέπαμε τις Σταμίρενες να σκρολάρουν;; Δεν είναι όλα νούμερα παιδιά, χαλαρώστε.

      Διαγραφή
    2. Ούτε καν 14-17 οι μέλισσες την 3η σεζόν, άντε ίσως στην πρεμιέρα και στο φινάλε. Γύρω στο 12 έκανε με το ζόρι, μάλιστα μια φορά έκανε και 9,5.

      Διαγραφή
    3. Οι μέλισσες ήταν ανάμεσα στο 12-16 (στο δυναμικο κοινό) την τριτη τους σεζόν, όπως και ο Σασμος όπως και η Γη της Ελιάς. Είναι δύσκολο μετά από 350+ επεισόδια να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κόσμου. Όσο για το τι είναι και το δεν είναι το φετινό πρόγραμμα των σειρών, σε όποιον δεν αρέσει ας βάλει netflix, disney ή whatever του αρέσει. Δε γίνεται να αρέσουν όλα σε όλους.

      Διαγραφή
    4. δεν τις εκοψε ποτε

      Διαγραφή
  6. Περίμενα ψηλότερα για πρεμιέρα δεδομένου και ότι παίζει σε μέρα και ώρα με αδύναμο ανταγωνισμό όπως το vip καλά γεράματα. Αυτά τα δύο προγράμματα παίζουν στις πιο εύκολες ζώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άθλιο τα καλά γεράματα; ειναι η μοναδικη σειρά φέτ5ος που βγάζει γέλιο.

      Διαγραφή
    2. Ε όχι και η μοναδική. Το έχω παιδιά βγάζει τρελό γέλιο, ακόμα και η Τζέλα ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο. Δεν είναι τυχαίο που και οι 3 κωμικές σειρές πηγαίνουν καλά και κάνουν νούμερα.

      Διαγραφή
    3. 1:45 Απορώ πως γελάτε με αστεία που αφορούν... σωματικές ανάγκες ηλικιωμένων. Τελείως παλιακά αστεία.

      Διαγραφή
  7. Δεν αναφέρεται ποτέ το Σαν ψέμα στο OPEN που παίζει νέα επεισόδια αυτό τον καιρό από όσο γνωρίζω. Χτες έκανε 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το εχω παιδια ειναι ευχαριστη σειρα αλλά τερμα υπερβολικη. Χθες το βραδυ είδα μαζεμενα τα δυο τελευταία επεισόδια.
    Δειχνει το παιδι γυρώ στην τετάρτη δημοτικού να φωναζει τον μπαμπα του να το σκουπίσει. Λεει ο γονιος αφου ξέρεις παιδι μου γιατί το ζητάς και απαντάει το παιδί, γιατί βαριέμαι. Και ο γονιος παιρνει χαρτι να το σκουπίσει. Ειναι αυτό κανονικό δείγμα οικογένειας; Μπαμπας ή μαμα θα δεχτει το βαριέμαι να σκουπιστω και θα σκουπίσει το παιδι τετάρτης δημοτικού;
    Γενικα προτιμάω η τηλεοραση να δειχνει τέτοιες κωμικές σειρές παρά καθημερινά δραματα τύπου ελιά, αγιος έρωτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλα γενικά ειναι τερμα υπερβολικη και ψιλοηλιθια σειρά οπως ήταν και το σόι.

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάλι πιστεύω πως πιο ηλίθια σειρά από το καλά γεράματα δεν υπάρχει φέτος. Ξεπερνά ακόμα και την Τζέλα.

      Διαγραφή
    3. Unpopular opinion. Τέσσερις κωμωδίες φέτος η μόνη που με έχει κάνει να γελάσω και ευχαριστιεμαι να τη βλέπω είναι το Αρχελάου 5. Παίζει να είμαι και η μοναδική.

      Διαγραφή
    4. μια χαρα ηταν το σοι. Το εχω παιδια δεν βλεπεται. Το Αρχελαου 5 ειναι καλη σειρα

      Διαγραφή
    5. 1:46 Μπορεί να μην αρέσει σε σένα το Έχω Παιδιά, αυτό δεν λέγεται όμως ότι δεν βλέπεται. Σταματήστε να γράφετε υπερβολές.

      Διαγραφή
    6. Γιατί δεν είναι υπερβολική το καλά γεράματα; Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι είναι καλοστεκούμενοι, δεν έχουν ανάγκη το γηροκομείο. Ή μήπως υπάρχουν πολλά υπερλούξ γηροκομεία 5 αστέρων; Καμία σχέση με την πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    7. 3:11 Σωστά, καμία σχέση με τους Παππούδες εν δράσει της ΕΡΤ που απέδιδε το γηροκομείο με ρεαλισμό.

      Διαγραφή
    8. Ρε παιδιά ποια σειρά έχει ρεαλισμό; Είτε δραματική είτε κωμωδία. Δε μιλάω το να έχει κανονικούς ανθρώπους που μπορείς να ταυτιστείς. Μιλάω είτε για το περιβάλλον που τοποθετειται η σειρά είτε για τις καταστασεις που βιώνουν οι ήρωες. Για αυτό λέγεται και Μυθοπλασία! Πλάθει ένα μυθο/ιστορια. Αν έδειχναν τους παπούδες σε ένα καφενείο να συζητούν για κόμματα και να γκρινιάζουν για τη συμπεριφορά των νέων ποιος θα την έβλεπε;

      Διαγραφή
    9. 3:33 Δεν μιλάμε για τέτοιου είδους ρεαλισμό. Αν έβλεπες την αναπαράσταση του γηροκομείου στην σειρά εκείνη θα καταλάβαινες τι εννοώ.

      Διαγραφή
    10. Τα καλά γεράματα σου δειχνει ενα γηροκομείο υπερλουξ που έχει ειδικές περιπτωσεις ηλικιωμένων. Πλουσιων, εφοπλιστών, σκηνοθετών, κλπ. Ειναι ειδικη συνθήκη. Ενω το έχω παιδια μας λενε οτι ολα τα παιδια ειναι σαν τα δικα τους, κακομαθημενα και βουρλα που ζητάνε απ τον μπαμπα τους να τους σκουπίσει στην τεταρτη δημοτικού. Καπου έλεος. Σιγουρα ειναι καλυτερη απ τα δράματα και βλεπεται το ΣΚ οταν μαζευτουν επεισοδια αλλά αθλιο σεναριακα. Μπορεί να μη σκουζουν οπως στο σόι, αλλα εχουν άλλες υπερβολες. Συνολικά, ωραία προσωπα, ωραία σκηνικά, ομορφα παιδάκια, μοντέρνες δουλειες, μοντερνο περιβάλλον κλπ, αν δεν εχεις κατι αλλο να δεις βλεπεται ευχαριστα. ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΑΜΑΤΑ, ΣΎΓΧΡΟΝΑ Ή ΕΠΟΧΗΣ.

      Διαγραφή
  9. Το νικ ο κλοκ που λετε του μουτσινα ηταν απλα συνεντευξεις αυτο θα ειναι σαν το καλο μεσημερακι αλλα σε βραδινη edition

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νικ ο κλοκ είχε και stand up και κομμάτι σχολιασμού με rotating παλεν που άλλαζε κάθε φορά.

      Διαγραφή
  10. Θελουμε εξυπνες κωμωδιες. Τα γεραματα ειναι απαισιο. Αυτο ειναι που δεν βλεπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oλες οι κωμωδιες ειναι καλυτερες απ τα δραματα. Ακομα και το Τζελα που ειναι για καθυστερημενους. Οι κωμωδιες Μεγκα και Αντεννα σε σχεση με το Τζέλα είναι για Οσκαρ ενω η Τζελα για βατομουρα. Παρολα αυτα καλυτερα κωμωδια για βατομουρα, παρα τα δραματα καθε μερα. Να επανελθουν οι σειρες που ηταν εβδομαδιαιες.

      Διαγραφή
    2. 5.51 Άντε πάμε άλλη μία μέχρι να το καταλάβετε. Η Τζέλα ανήκει στην κατηγορία της παρωδίας, βασικά στοιχεία της οποίας είναι η σάτιρα, η υπερβολή σε όλα από την εκφορά του λόγου μέχρι την σκηνογραφία και την ενδυματολογία, οι χαρακτήρες καρικατούρες κλπ. Δεν πρόκειται για καθαρόαιμη κωμωδία. Επομένως δεν κρίνεται ως κωμωδία. Και αν ακόμα δεν καταλαβαίνετε τι εστί παρωδία, είναι αυτό που έκανε το "Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο" για τις παλιές ελληνικές ταινίες. Θέλετε και ξένο παράδειγμα; Είναι αυτό που έκανε η σειρά ταινιών Scary movie για να παρωδήσουν τις ταινίες τρόμου Scream. Για να δούμε πότε θα το καταλάβετε ότι η Τζέλα και κάθε παρωδία δεν κρίνεται με βάση τα στοιχεία της κωμωδίας.
      Υ. Γ. Ο όρος "καθυστερημένος" που χρησιμοποιείς απαράδεκτος. Για πολλούς λόγους. Ντροπή κάπου.

      Διαγραφή
    3. 6:05 άδικα εξηγείς. Πρόκειται για τον γνωστό εμμονικό με την Τζέλα και το συγγραφικό δίδυμο. Έχει επίσης εμμονή με το αγαπημένο του κανάλι και βάλλει κατά πάντων μήπως και το αναστήσει. Αν όμως έπαιζε στο αγαπημένο του κανάλι θα έλεγε πόσο πρωτοποριακό είναι και πως μόνο οι υψηλής μόρφωσης μπορούν να το καταλάβουν.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com