Ticker

10/recent/ticker-posts

Στα… κόκκινα το OPEN - Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος σε νέα καθήκοντα (;)



Οσο περνά ο καιρός, τόσο φαίνεται να στενεύουν τα οικονοµικά περιθώρια για το Open, αφού ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στη σύναψη οµολογιακού δανείου ύψους 600.000 ευρώ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειµένου να υπάρξει µια περαιτέρω πίστωση χρόνου πριν λάβει τις τελικές αποφάσεις του για την πώληση του σταθµού. Οι πληροφορίες εντός του καναλιού αλλά και στην αγορά λένε ότι είναι πολύ πιθανό το deal να κλείσει ακόµα και τις επόµενες ηµέρες, έστω κι αν οι σχετικές πληροφορίες έχουν εσχάτως αραιώσει, µετά τη φηµολογία που αναπτύχθηκε περί εµπλοκής στις συζητήσεις µε την πλευρά του Μάριου Ηλιόπουλου (κυρίως για το κοµµάτι των οφειλών του τηλεοπτικού σταθµού), που φάνταζε ως ο επικρατέστερος αγοραστής.

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να ζήτησε από τους επιχειρηµατίες που διαπραγµατεύονται µαζί του να µπουν ως µειοψηφικός µέτοχος στο κανάλι, κάτι όµως που απορρίφθηκε, καθώς οποιοσδήποτε αποφασίσει να ρίξει τα χρήµατά του στο κανάλι θα θελήσει να έχει και τον έλεγχο της ενηµέρωσης.

 

Ο διευθυντής ειδήσεων, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, αν και επισήµως δεν έχει ανακοινωθεί ότι έχει αναλάβει και καθήκοντα διευθύνοντος συµβούλου, διοικεί ατύπως πλέον όλο το µαγαζί και έχει λόγο ακόµα και σε εκποµπές όπως αυτές της Ελένης Τσολάκη αλλά και του Πέτρου Κουσουλού.

Η χαµηλή τηλεθέαση που συνεχίζει να υπάρχει, πάντως, και η απουσία δυνατών ονοµάτων στο δελτίο ειδήσεων, το οποίο έχει γεµίσει από νέους ρεπόρτερ, έχουν δηµιουργήσει γκρίνια ακόµα και σε ανταποκριτές του καναλιού, που διατηρούν πλέον αποστάσεις λόγω διαφωνιών ακόµα και στη διαδικασία επιλογής θεµατολογίας και όσων τους ζητούν κεντρικά από την Αθήνα.

 

Πηγή: Secret ( ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com