Ticker

10/recent/ticker-posts

Στην τελική ευθεία το «Master Chef»




Τον δρόμο του προς τη βραδινή ζώνη του STAR παίρνει για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν το «MasterChef». Το ριάλιτι μαγειρικής διαχρονικά είναι το «δυνατό χαρτί» στη βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time) του STAR και πλέον θα μπει αισίως στην ένατή του σεζόν.

Mετά και τις απογοητευτικές επιδόσεις του δεύτερου κύκλου της «Φάρμας» στους πίνακες τηλεθέασης στρέφει απόλυτα την προσοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής. Η προετοιμασία σε παραγωγικό επίπεδο έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες.

Τώρα το πρόγραμμα μπαίνει στη φάση των pre casting. Πρόκειται για την επιλογή παικτών από την παραγωγή που δεν καλύπτεται τηλεοπτικά. Το πρώτο pre casting θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στη Λευκωσία της Κύπρου και θα ακολουθήσει λίγες μέρες αργότερα στις 5 Νοεμβρίου ένα ακόμη στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις ολοκληρωθεί η προπαρασκευαστική φάση το ριάλιτι θα μπει σε γυρίσματα των casting με στόχο αυτά να ξεκινήσουν προς το τέλος Νοεμβρίου. 

Η ομάδα των κριτών δεν πρόκειται να αλλάξει: Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αξιολογούν για μια ακόμη φορά τις μαγειρικές επιδόσεις των διαγωνιζόμενων. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται φέτος να δούμε συμμετέχοντες από προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι μαγειρικής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια