Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Σκληρή μαχή σε Grand Hotel και Τιμωρό - Ο Γιατρός ισοπέδωσε την Μάγισσα...


Σκληρή μάχη ανάμεσα σε Grand Hotel και στον Τιμωρό σημειώθηκες χθες Τρίτη στην prime time ζώνη .Η σειρά Έχω παιδιά στα 30' διάρκειας ήταν πρώτη ενώ ο Τιμωρός στα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης κατάφερε και πήρε την πρωτιά απο το Grand Hotel. Αμέσως μετα ο Γιατρός έφαγε την Μάγισσα . 

Αναλυτικά τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό:

Grand Hotel 14.5
Η Μάγισσα  7,0
O Τιμωρός 15,6
Γιατρός 15,5
Money Drop 15.8
Έχω παιδια 17.5
Η γη της ελιας 12,4
Ταμπού 8,3
Φάρμα 9,1
Tempting Fortune 7,6
Survivor 8,9
H Παραλία 4,4

Δημοσίευση σχολίου

28 Σχόλια

  1. Πάντως εχτές ο Γκραντ στα καθαρά νούμερα ήταν πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω παιδιά σάρωσε. Τρία 15αρια είχε ο άλφα το βράδυ με τα προγράμματα του. Για να αναφερθώ πιο αναλυτικά τέσσερα 15αρια είχε ο άλφα αν βάλουμε και το σόι σου στην επανάληψη 20:00-21:00..μια χαρά για το κανάλι. Την μάγισσα θα την ισοπεδώνουν όλα τα προγράμματα απέναντι! Και την πληρώνει κι ο Γρηγόρης μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κλάαααααμα το εμμονικό αντεννάκι. Το καταθλιπτικό ξενοδοχείο πίσω από τον τιμωρό στα νεανικά και πίσω από την 4η σεζόν ελιά στο σύνολο. Για την υπερπαραγωγάρα μάγισσα δεν το συζητώ, την έστειλε στα επείγοντα ο γιατρός, όπου να ‘ναι πάει στον νεκροθάλαμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Grand ήταν τη Δευτέρα πρώτος στα νεανικά και δεύτερος στο γενικό με τρίτο τον Τιμωρό. Το Grand φέτος είναι από τις λίγες σειρές, ελάχιστες θα πω, που έχει κρατήσει σταθερά νούμερα (ορισμένες φορές τα ανεβάζει κιόλας) εδώ και ένα μήνα που παίζεται. Και χθες είχε 1,1% διαφορά με τον Τιμωρό. Εξαιρετικες οι σειρές του Άλφα χθες, πατώνει η Μάγισσα και να κράζουμε, αλλά να δίνουμε αξία σε προγράμματα που μια χαρά τα πάνε.

      Διαγραφή
    2. 10:41 πιάνεις την μία μέρα που συνέβη αυτό. Τις υπόλοιπες μέρες είναι πίσω από τιμωρό στα νεανικά και πίσω από ελιά στο σύνολο. Ακόμα και χθες την πλάτη της ελιάς είδε για μια ακόμη φορά. Βέβαια το εμμονικό αντεννάκι θα βγει να μας ξαναπεί πως κάνει 20ρια και τους περνά όλους με διαφορά. Ευτυχώς όμως τα νούμερα δημοσιεύονται.

      Διαγραφή
    3. Ωραία και την Τετάρτη Πέμπτη είναι μπροστά από τον Άγιο. Θες να μειώσεις ένα πρόγραμμα που στέκεται μια χαρά στον ανταγωνισμό. Αρέσει περισσότερο ο Τιμωρός, αρέσει. Το ίδιο συμβαίνει και με το Grand άλλες μέρες με άλλα προγράμματα. Για τη Μάγισσα πες ότι θες, πατώνει πατώνει. Είναι το σήριαλ με την μεγαλύτερη απογοήτευση στα νούμερα, είναι. Αλλά το Grand κάνει πολύ καλή κούρσα μέχρι στιγμής. Και ευτυχώς όπως λες τα νούμερα δημοσιεύονται και τα βλέπουμε.

      Διαγραφή
  4. ο τιμωρος απο νοεμβρη 3 φορες τη βδομαδα. τις τεταρτες αντι για διπλο επεισοδιο αγιου ερωτα θα εχει 1 επεισοδιο ακομη τιμωρο και μετα τη νεα σειρα της κιτσου να με λες μαμα που ειναι 10 μονο επεισοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάει το ξενοδοχείο.

      Διαγραφή
    2. Πάει το ξενοδοχείο που τη Δευτέρα πέρασε τον Τιμωρό στα νεανικά και στο σύνολο και χθες είχε διάφορα 1%. Οκ...

      Διαγραφή
    3. 10:46 πιάνεις την μία μέρα που συνέβη αυτό και όχι τις άλλες μέρες που το ξενοδοχείο είναι πίσω από τιμωρό και ελιά. Οκ…

      Διαγραφή
    4. Για να το κάνει μια μέρα πάει να πει ότι έχει τη δυναμική να το κάνει. Το Grand έχει μείνει σταθερό στο 14% και έχει κάνει και 18% Πέμπτη που δεν έχει τόσο δυνατό ανταγωνισμό, που σημαίνει ότι ο κόσμος το παρακολουθεί. Ο τιμωρός έχει πέσει 3 μονάδες περίπου. Ξεκίνησε από 18 και 17 και έχει πάει στο 15%. Οπότε οχι το ξενοδοχείο δεν πάει, δεν πάει καθόλου...

      Διαγραφή
    5. Θα δουμε βρε παιδια πως θα παει ο τιμωρος ως καθημερινο. Μπορεί να ανοιξει πολυ η ιστορία και να κουρασει. Μπορεί το ιδιο να συμβεί και στο grand. Μην προεξοφλουμε. Θα δειξει.

      Διαγραφή
  5. στον αλφα γενικα μονο ο αγιος ερωτας δεν του βγηκε και αυτος οχι τοσο χαμηλα οσο η μαγισσα και το ταμπου. οι επαναληψεις του σοι σκιζουν το ιδιο και η τσαματινα και επισης εχει ενα δυνατο προγραμμα το σκ. αν παει καλα και ο μουτσινας πιστευω την πρωτια στο νεανικο την εχει γιατι στο συνολο θα την κρατησει το μεγκα. ο αντ1 δυστυχως ενω στην prime time τα παει αρκετα καλα εχει πολυ πεσμενο daytime φετος σχεδον ολα τα προγραμματα μονοψηφια και αδυναμο σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Για αυτό το κανάλι οποίο και να είναι αυτό, πρέπει να βλέπει το σύνολο του προγράμματος και όχι μια ζώνη. Ο Αντ1 δεν επένδυσε σε νέες εκπομπές και προγράμματα εκτός 20:00 - 23:00. Θέλει μια γενική ανανέωση. Μια προσπάθεια την έκανε φέτος στο Prime Time, ελπίζω να ξυπνήσουν και να δούνε όλο το πρόγραμμα πιο σοβαρά του χρόνου.

      Διαγραφή
  6. Ο Μουρατίδης έστειλε τον Αρναούτογλου για... πιτόγυρα αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο σε Έχω Παιδιά και Money Drop που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην ώρα προβολής τους!
    Επίσης μπράβο και σε Γιατρό που εκτός των άλλων είναι και πολύ ωραία σειρά!
    Όσο για την Γη της Ελιάς μπορεί να μην είναι του γούστου μου, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ακόμα και το 12 στο δυναμικό είναι άθλος για 4η χρονιά. Δεν ξέρω ποια άλλη σειρά θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό. Μάλλον καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω οτι είναι αθλος το 12 για τέταρτη χρονια. Ειδικα οταν ο πρωτος τιμωρος κανει 15,6 και πληρωσε για γυρίσματα στο Μαροκο. Η ελια πιο φθηνη τα κανει ολα και συμφερει. Δεν θα μου κάνει εντυπωση αν συνεχισει έτσι, το μεγκα να σκεφτεί να την ανανεώσει για πεμπτη χρονια κατα τον Μαρτη. Αν σταθεί και απέναντι στο μαστερσεφ.

      Διαγραφή
    2. ωραια σειρα τα νοσοκομεια; Πας καλα;

      Διαγραφή
    3. 12:08 Φυσικά και πάω καλά όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που το βλέπει και του αρέσει. Έχει σχέση το ότι διαδραματίζεται σε νοσοκομείο με το αν είναι καλή σειρά;

      Διαγραφή
  8. Το μονο σίγουρο είναι οτι ο Αντεννα πρέπει να πάρει την μάγισσα απο Δευτερα και Τρίτη. Χαντακώνει το Γρηγόρη. Ας τη βάλει Κυριακη στις 22.00 ή Σαββατο στις 22.00 μεχρι να αρχισει κατι άλλο και μετα το βαζει Σαββατο και Κυριακή στις 23.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ δεν πειράζει. Κούρασε και αυτός ο παρλαπίπας πια.

      Διαγραφή
    2. Σαββατοκύριακα δεν νομίζω να έχει καλύτερη πορεία. Υπάρχει το Voice με τεράστια δυναμική φέτος, θα αρχίσει και ο Γερμανού Σάββατα που είχε πολύ ενδιαφέρον σαν πρόγραμμα στην πρώτη του προβολή. Ίσως εάν έπαιζε απέναντι στον Άγιο Έρωτα Τετάρτη να είχε ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  9. Και ο Μουρατίδης έστειλε τον Αρναούτογλου στα μονοψήφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέχρι στιγμής βγαίνει η αλλαγή του Alpha Δευτέρα - Τρίτη (21:00- 00:30). Λογικά θα ανέβει και η Πέμπτη - Παρασκευή με Μουτσινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα,απατος θα παει ο μουτσινας.Μετα απο 2-3 μηνες θα μας εχει χαιρετησει,οπως το νικ ο κλοκ

      Διαγραφή
    2. 2:17 Μην προτρέχεις. Έτσι λέγατε και για τον Μουρατίδη....

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com