Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Μάχη ανάμεσα σε Τιμωρό και Grand Hotel - Χαμηλά μονοψήφια για την Μάγισσα


Με μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει η Μάγισσα στον αντ1 σύμφωνα με τα μη καθαρά ποσοστα τηλεθέασης. Στην ζώνη των 21:00 grand hotel και τιμωρός βρέθηκαν να παλεύουν στήθος με στήθος με την  σειρά Έχω Παιδιά να πέφτει αισθητά.

Αναλυτικά 

Grand Hotel 14,1
Η Μάγισσα 7,5
Τιμωρός 14,6
Διάφανη Αγάπη 13,4
Money Drop 13,5
Έχω Παιδιά 13,3
Η γη της ελιάς 11,2
Ταμπού 9,9
Σκοτεινή δεκαετία ΣΚΑΪ 9,3
Survivor 7,8
Φάρμα 10,1
Η Παραλια 4,1

Δημοσίευση σχολίου

31 Σχόλια

  1. Μπράβο στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ που συνεχίζει δυναμικά. Αυτό σημαίνει ότι αξίζει πραγματικά για να διατηρήσει το ίδιο κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και στην Διάφανη Αγάπη που παρά τις τόσες αντιξοότητες (αλλαγή ημέρας, τελευταία προβολή πριν από 2 εβδομάδες λόγω ποδοσφαίρου) τα πήγε περίφημα. Από τις καλύτερες φετινές σειρές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διάφανη αγάπη έστειλε την Μάγισσα στο πυρ το εξώτερον! Επίσης το money drop άφησε τον Αρναούτογλου να παραμιλάει μοναχός του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιο το Money drop.Εξυπνη κινηση να βαλουν τηλεπαιχνιδι στην late night ζωνη,την στιγμη που ολοι οι αλλοι παιζουν τα ιδια και τα ιδια (survivor,2night,δραματα κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τυχαία εγινε.πηγε καλα το σοι και δεν ειχαν που να το βαλουν

      Διαγραφή
  5. Χαιρομαι για τη διαφανη αγαπη ειναι φοβερη σειρα αλλα πιστευα το ελληνικο κοινο δεν θα τη εβλεπε λογω του περιεργου θεματος. Το καστ ισως το καλυτερο που εχει υπαρξει σε ελληνικη σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα ερθει και το μαστερ σεφ που τι στο καλο ενα 15 θα το κανει σε σχεση με τα μονοψηφια της φαρμας βλεπω υστερα τις ελληνικες σειρες να κανουν 10αρια και το αστειο ειναι οτι θα θεωρουνται επιτυχημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μαστερ σεφ ουτε 10 δεν θα κάνει. Το βαρεθηκε ο κόσμος. Star και ΣΚΑΙ πρεπει να κοιταξουν νέα προγραμματα. Επισης πρεπει όλοι να ξεχασουν τα 40νταρια σε σειρές. Πλεον δεν εινια μονο δυο κανάλια να κάνουν κουμαντο.

      Διαγραφή
    2. Πως ξερεις δεν θα κανει ουτε 10? Ισα ισα ειναι το μονο ριαλιτι με τοσες σεζον που κρατιεται και αν κρινει κανεις οτι φετος καμμια σειρα δεν ξεχωριζει ευκολα μπορει να μαζεψει χαρτι. Περσυ να σου θυμισω με σασμο ελια και μαγισσα το μαστερ χτυπουσε 20αρια

      Διαγραφή
    3. Δεν πιστεύω ότι το Μαστερσεφ θα φέρει ανατροπές στις σειρές. Το λέω και θα το ξαναπώ, οποίος βλέπει σειρά αντί ριάλιτι το κάνει γιατί δεν του αρέσουν τα ριάλιτι και κάτι του αρεσει σε κάποια αειρα. Και όταν παρακολουθείς μια σειρά για 3-4 μήνες, δεν την αφήνεις για ένα άλλο πρόγραμμα εκτός αν είναι κάτι εξαιρετικό και το Μαστερσεφ δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία.

      Διαγραφή
    4. Το Μαστερσεφ είναι κουρασμένο πρόγραμμα. Πριν 3 σεζόν έκανε χάλια νούμερα. Την προπροηγουμενη σεζόν ανέβηκε από την είσοδο των παλιών παικτών και πέρυσι από τις μπριγαδες, που δημιούργησαν από την αρχή έναν έξτρα ανταγωνισμό και ευκολία να διαλέξεις ομάδα αντί για κάποιον από τους 24 παίκτες. Αν κάνουν και φέτος κάποιο εξίσου έξυπνο τρικ ή έχουν καλούς μάγειρες και φανεί από την αρχή, γιατί πέρυσι έπαιξε και αυτό ρόλο, θα πάει καλά.

      Διαγραφή
    5. @10:16 κι εγώ σειρές γιατί τα συγκεκριμένα ριάλιτι δεν με ενδιαφέρουν. Κάθε χρόνο όμως, μόλις αρχίζει το μαστερσεφ παρακολουθώ εκείνο και τις σειρές τις βλέπω το σκ.

      Διαγραφή
  7. Ο αλφα στην prime τα παει αρκετα καλα μονο ο αγιος ερωτας δεν του βγηκε και πιστευω με μουτσινα και το σοου της γερμανου τα σαββατα θα βοηθηθει. Στον αντ1 το ξενοδοχειο ειναι εκει γυρω στο 14 με 15 παντα που σημαινει οτι εχει ενα σταθερο κοινο βρεξει χιονισει. Με τη μαγισσα χτυπανε το κεφαλι τους αφου και πανακριβη σειρα ειναι και τα νουμερα ειναι πατος. Καλυτερα να εβαζαν μια κωμωδια ακομη. Το μεγκα σταθερα επισης η ελια αλλα στο συνολο εχει 20αρι που για 4η χρονια ειναι αθλος. Το μεγκα επισης ειναι το μονο καναλι φετος που δεν εχει μονοψηφια κατα τη διαρκεια της ημερας με εξαιρεση καποιες φορες τη δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ χαίρομαι που οι 2 φετινές μου αγάπες, το Grand και η Διάφανη αγάπη έχουν σταθερό κοινό και αξιοπρεπή νούμερα (σε σχέση με τα φετινά ταβάνια). Από εκεί και πέρα όλα τα κανάλια έχουν από ένα βραχνα, η ΕΡΤ το Αρχιλαου, ο Αντ1 τη Μάγισσα, το Μέγκα το Ταμπού και ο Άλφα τον Άγιο έρωτα. Να δούμε ποιο θα τερματίσει την πορεία του πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στα κανάλια που έβγαλαν τα χειρότερα προγράμματα όλων των εποχών!
    Once you go woke, you go broke!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι πάτος είναι αυτός της μάγισσας;!!! Κλαίνε τα αντεννάκια για το βαρύ πυροβολικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά το περσινό φινάλε τι περιμένατε να σαρώσει η μάγισσα?

      Διαγραφή
    2. Σάκης έχεις φαγωθεί. Πραγματικά κούρασες. Φτάνει! Εμμονή καταντά αυτό το πράγμα.

      Διαγραφή
    3. Σόρρυ σου θίξαμε τη σειρά. Τον πάτο της χρονιάς!

      Διαγραφή
    4. Σακη σταματα να κανεις σα γκομενα. Κουρασες

      Διαγραφή
    5. Διαφανη τηλεθεαση για τα αλφακια 12 διαφανη αγαπη και ένα 15 ο τιμωρος ενώ αγιος ερωτας τζελα και γιατρός παλεύουν για το 10 και 11. Τίποτα δε φτουράει στα αλφακια φέτος σε αντίθεση με τον αντ1 που κάνει 20+ σε grand εκατομμυριουχος roadshow 2night βιπ κλπ
      Δε πειράζει next season

      Διαγραφή
    6. Καλά απίστευτο! Ο ΑΝΤ1 έχει ξαμολήσει τα στελέχη του να γράφουν στα σάιτ; Και τα γράφουν και όπως τους συμφέρει με ένα κάρο ψέματα! Τόσο απελπισμένοι είναι πια; Τόσο ξεφτιλοκάναλο έχει καταντήσει ο ΑΝΤ1;;

      Διαγραφή
  11. Στην κοινή μισή τους ώρα: έχω παιδιά 13,7, grand hotel 12,9, τιμωρός 12,7. Άρα πρώτο το έχω παιδιά και τα άλλα δύο πολύ κοντά μεταξύ τους. Άρα μάχη για 3 με νικητή το έχω παιδιά. Όχι επειδή παίζει μισή ώρα δεν το υπολογίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ποσοστα που αναφερεις σημαινουν ισοπαλια, δεν βγαζουν νικητη. όταν μαλιστα εχεις και διαφημισεις μεσα, δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα!

      Διαγραφή
  12. Πολύ κρίμα για τη μάγισσα. Η σειρά αξίζει πολυ περισσότερα. Ας μάθουν οι σεναριογράφοι να προσαρμόζονται καλυτερα στις απαιτήσεις του κοινού. Το περσινό φιναλε ηταν απαράδεκτα βεβιασμένο και το κοινό απογοητεύτηκε. Επιπλέον δεν μπορει φέτος να εχεις ως πρωταγωνιστές δυο χαρακτήρες φαινομενικά κακούς. Δεν ταυτίζεται το κοινό με τιποτα. Το σίριαλ είτε θα αλλάξει μέρα προβολής. Αν συνεχίσει ετςι το σίριαλ δεν θα βγάλει τη σεζόν μέχρι τέλους (θα λήξει με λιγότερα επεισόδια). Κρίμα γιατι αξίζει περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα συζήτηση πρόσφατα με φίλο που παρακολουθούσε πέρυσι φανατικά Μάγισσα. Φέτος δεν έχει κολλήσει γιατί όπως λες δεν υπάρχει κάποιος καλός για να συνδεθείς μαζί του ή να θες να νικήσει. Δεν υπάρχει καν διαμάχη (τουλάχιστον εμφανής). Ένα μυστήριο υπήρχε γύρω από τους φόνους και αυτό ψιλοφανερωθηκε. Και δεύτερον είναι πολύ dark και βίαιο ακόμα και για τα δικά του γούστα. Είναι καλό να έχεις μία ιδέα και να θες να τη δημιουργήσεις όπως είναι στο μυαλό σου αλλά πρέπει οι δημιουργοί να σκέφτονται και σε ποιο κοινό απευθύνονται. Οπότε όσο καλή παραγωγή, ερμηνείες και σκηνοθεσία να έχεις αν το σενάριο δεν είναι για το κοινό που βλέπει τηλεόραση έχεις τα αποτελέσματα που έχει η Μάγισσα.

      Διαγραφή
  13. Έτσι ακριβώς. Ειναι έμπειροι σεναριογράφοι. Δεν χρειάζονται αποκαλύψεις απο τοςο νωρίς σχετικά με τους φόνους. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλες εξελίξεις και ανατροπές. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσουν να το πάνε 3η χρονια όπως καπου είχαν αναφέρει πέρυσι για σίκουελ. Ας συνδέσουν το παρελθόν, με τη θεοφανω και τη μητέρα της και ας φροντίσουν η τελική μάχη στο παρόν να γινει φέτος. Δηλαδη να υπάρξει πλοκή και στο παρόν με το δισέγγονο της θεοφανώς. Και οπωςδηποτε η τριγγου (θεοφανω) να αυξήσει εμφανίσεις για αναμέτρηση με κακια μάγισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαφανη τηλεθεαση για τα αλφακια και ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι από τον αντ1 με το grand 20+
    12 η διαφανη τηλεθεαση (αγαπη) και ένα 15 ο τιμωρος στο τσακιρ κεφι ενώ αγιος ερωτας τζελα και γιατρός παλεύουν για το 10 και 11. Τίποτα δε φτουράει στα αλφακια φέτος σε αντίθεση με τον αντ1 που κάνει 20+ σε grand εκατομμυριουχος roadshow 2night βιπ κλπ
    Δε πειράζει. Next season

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά απίστευτο! Ο ΑΝΤ1 έχει ξαμολήσει τα στελέχη του να γράφουν στα σάιτ; Και τα γράφουν και όπως τους συμφέρει με ένα κάρο ψέματα! Τόσο απελπισμένοι είναι πια; Τόσο ξεφτιλοκάναλο έχει καταντήσει ο ΑΝΤ1;;

      Διαγραφή
    2. Αχ καημένο αντεννάκι παραληρείς και λες άλλ’ αντ’ άλλων. Τι να κάνεις και σύ το καψερό; Βλέπεις πως παρά την τόση προσπάθεια του αντ1 στα νεανικά βγαίνει δεύτερος πίσω από άλφα και στο σύνολο πάλι δεύτερος πίσω από την 4η(!) σεζόν της ελιάς. Κρίμα και το 4λεπτο βίντεο απελπισίας για την μάγισσα, πάλι πάτωσε.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com