Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Grand Hotel και ViΠ πήραν τους τηλεθεατές...




Το vip καλά γεράματα όπως έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης ξεκίνησε με το δεξί μιας και κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα.  Μια ώρα πριν κέντρο Grand hotel ήταν πολύ μπροστά από τον Άγιο Έρωτα του ALPHA. Στο πρώτο  μάλιστα 30' η σειρά του MEGA "Έχω παιδιά" δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά ξανά.

Αναλυτικά 

Grand hotel 18,4
Vip καλά γεράματα 17,4
Άγιος έρωτας 12,1
Άγιος έρωτας 12,3
Tempting Fortune 7,3
Survivor 9,8
Φάρμα 8,0
Έχω παιδια 16,5
Η γη της ελιάς 11,6
Ταμπού 5,9
Παραλια 4,8

Δημοσίευση σχολίου

33 Σχόλια

  1. Πρώτη φορά φέτος που βλέπω κωμωδίες να ανεβαίνουν από το προηγούμενο επεισόδιο τους και να μην πέφτουν. Αυτό είναι καλό σημάδι. Το ξενοδόχειο προσωπικά πάντα πιστεύω ανέβηκε εξαιτίας της κωμωδίας και της σειράς του Alpha που δεν τραβά όσο θα ήθελαν αν και κάπως χθες στάθηκε. Μέρες που απέναντι έχει σειρές που αρέσουν περισσότερο πιέζεται αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πιθανόν ο Άγιος Έρωτας να χαιρετήσει στα 80 επεισόδια ή και νωρίτερα. Την ώρα μάλιστα που ο Alpha αποφάσισε να μην μετακινήσει το Σόι από τις 20:00 όλη τη σεζόν λόγω τηλεθέαση και εσόδων, σύμφωνα με τον Γ. Σκρομπόλα.

      Άλλωστε μην ξεχνάτε πως και πέρυσι η συνεργασία Primavisione-Alpha για τον Σκαραβαίο αφορούσε 64 (2ώρα) επεισόδια για δύο σεζόν (2024, 2024-2025) και τελικά έγιναν μόλις 14 λόγω τηλεθέασης.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ MEGA ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥ!

      Από Κυριακή Η Γη της Ελιάς θα παίζει Κυριακή με Τετάρτη 21:40-00:20 (διπλό επεισόδιο), Πέμπτη και Παρασκευή 21:40-23:20, 10 νέα επεισόδια την εβδομάδα ενώ το Ταμπού γίνεται εβδομαδιαίο κάθε Πέμπτη 23:20 με ένα επεισόδιο.

      Διαγραφή
  2. Βλέπω ο Τιμωρός να παίζει τέσσερα στα τέσσερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το VIP για εμένα ειναι η έκπληξη για φέτος! Γελάω πραγματικά πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που υπάρχει και η Πέμπτη να ανασαίνει το Hotel και ο αντένα...Τα Γεράματα συνεχίζουν να σαρώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 2ο και το 3ο επεισόδιο του "Έχω Παιδιά" ήταν καλύτερα σεναριακά από το 1ο, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει με την καθημερινή προβολή και την προχειρότητα και τις κρυάδες στο σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μια ευχάριστη σειρά. Ίσως όμως η καθημερινή προβολή κουράσει τους τηλεθεατές. Μια με δύο φορές την εβδομάδα αρκούσε αν και διάβασα ότι είναι μια φθηνή παραγωγή

      Διαγραφή
  6. Στο "Έχω Παιδιά" δεν έβρισκαν ηθοποιούς και έβαλαν τον Χάρη Γιακουμάτο, που ούτε ηθοποιός είναι και εμφανίστηκε με περίεργο μαλλί για να υποδυθεί τον... ωραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς ότι δεν είναι ηθοποιός; Με ποια ιδιότητα παίζει;

      Διαγραφή
    2. Ο Χάρης Γιακουμάτος έπαιζε στην Ώρα την Καλή, στις Τρίχες, στον Έρωτα καθώς 2-3 κινηματογραφικές ταινίες: μία με πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Γ. Βαλτινό και την Τ. Κουλιέβα. Απλά η παραγωγή επιλεγεί όχι γνωστούς ηθοποιούς ως guest που κοστίζουν και λιγότερο.

      Διαγραφή
  7. Σάρωσε ο ΑΝΤ1 χθες. Διατηρεί τα νούμερά του το Έχω παιδιά. Πάτος το Ταμπού. Τα ριάλιτι μικρή άνοδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aπίστευτο! Περίμενα το εχω παιδια να σηκώνει κάθε μέρα κούπα! Τελικά το grand hotel, το χει δει ο κόσμος, το ξέρει και το βλέπει αλλα επειδη παίζει 4 μερες τη βδομάδα, δεν του δίνει προτεραιότητα. Δίνει στην Τζελα και στον τιμωρο που μεχρι τωρα παίζουν μια φορά τη βδομάδα. Απ την αλλη, παράλλη βδομαδα βλεπω τον τιμωρο να παίζει δευτέρα και τρίτη στις 21.00 μονόωρο και όταν μαζέψουν επεισόδια να το κάνουν και περισσοτερες φορές τη βδομάδα. Ηδη η Τζελα θα παίζει Κυριακή στις 21.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το VIΠ ενώ από τα τρέιλερ νόμιζα ότι θα είναι μια κακή σειρά, τελικά είναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Πολύ καλή κωμική σειρά με πολύ γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς. Έχει πολύ αστείες στιγμές και έξυπνες ατάκες. Ωραία σκηνικά και σκηνοθεσία. Θέλουμε κι άλλες κωμικές σειρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έχω παιδιά διατήρησε τα χθεσινά νούμερα. Δεν έπεσε. Απλως αυτοί που έβλεπαν αλφα τις προηγούμενες μέρες την Τετάρτη είδαν Αντ1.
    Ξερουμε τι μπατζετ έχουν grand hotel και άγιος έρωτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το καλά γεράματα δεν έχει σπουδαίο ανταγωνισμό πλην της Ελιάς. Ο άγιος έρωτας δεν πάει καλά και τα ριάλιτι πατώνουν φέτος. Είναι σαν να παίζει σχεδόν μόνο του ουσιαστικά. Σε άλλη μέρα και ώρα με μεγαλύτερο ανταγωνισμό σιγά μην έκανε τέτοια νούμερα. Δεν είναι και καμιά σπουδαία κωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αν είναι ή όχι καλή σειρά δεν έχει σημασία από τη στιγμή που κάνει νούμερα. Υπήρξαν και υπάρχουν πολύ καλές παραγωγές που είναι πολύ χαμηλά και σειρές όχι με το καλό αποτέλεσμα που κάνουν νούμερα. Κι όχι μόνο Ελλάδα, το Netflix έχει κόψει πόσες καλές σειρές επειδή δεν έφερναν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η λογική του τι παρακολουθεί ο κόσμος παραμένει μυστήριο.

      Διαγραφή
    2. Δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει να κάνει νούμερα μέχρι το τέλος. Και το Ποιος Παπαδόπουλος έτσι είχε ξεκινήσει στην αρχή και μετά πάτωσε. Δεν μπορεί να τραβήξει για πολύ αυτό το ας πούμε χιούμορ, το οποίο το βλέπει ο θεατής γιατί δεν έχει κάτι ανάλογο εκείνη την ώρα με καλύτερο χιούμορ. Ουδεμία σχέση έχει με τις καλές κωμωδίες του παρελθόντος που σε κρατούσαν μέχρι τέλους. Αυτό κάποια στιγμή θα κουράσει και θα το εγκαταλείψουν.

      Διαγραφή
  12. Για να ανεβάζει νούμερα το grand hotel και από 13 να πάει 18 πάει να πει ότι ο κόσμος το παρακολουθεί. Γιατί πρόκειται για καθημερινή σειρά, έστω με 4 επεισόδια και αν χάσεις ένα δεν το παρακολουθείς εύκολα. Το λέω γιατί το έχω πάθει. Δευτέρα και Τρίτη προφανώς προτιμούν Τζέλα και Τιμωρό. Και εγώ βλέπω και τα 3, απλώς προτιμώ να δω τα επεισόδια του Grand που είναι περισσότερα στην ώρα προβολής τους και τα άλλα 2 στο web. Για αυτό χαίρομαι που πάει η Τζέλα Κυριακή. Από τα νούμερα του grand, φαίνεται ότι υπάρχει κόσμος που κάνει το αντίστροφο. Στα συν ότι 2 κωμωδίες κάνουν αξιοπρεπή νούμερα, σταθερά και ανω από μερικές δραματικές σειρές. Προβλέπω του χρόνου αλλαγή στο είδος των σειρών που θα βγάλουν τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευτυχώς σήμερα παραδεχτήκατε εμμέσως πλην σαφώς ότι χθες νικητής στη κοινή μισή ώρα ήταν το έχω παιδιά γιατί χθες άλλα λέγατε. Ότι μάχη για την πρωτιά έδωσαν Τζέλα και ξενοδοχείο. Σήμερα ευτυχώς σπεύσατε να μας ενημερώσετε ότι δεν ήταν νικητής στην κοινή μισή ώρα το έχω παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ήθελες να γράψεις ότι προχθές ήταν νικητής στο κοινό ημίωρο το "έχω παιδιά". Έτσι, όπως έγραψες την πρώτη πρόταση του σχολίου σου, δεν έβγαζε νόημα.

      Διαγραφή
  14. Η ανάλυση που γίνεται εδώ μέσα για τα νούμερα νομίζω δε γίνεται ούτε από τα ίδια τα κανάλια 😅. Βλέπω ότι είναι μια χρονιά με αρκετό ανταγωνισμό τουλάχιστον μεταξύ των 3 καναλιών, άλφα, Μέγκα και Αντ1, αν και όχι σε όλες τις ζώνες. Φανταστείτε να είχαν φουλ μυθοπλασία, από 3-4 σειρές το όπεν, το Σκάι και το σταρ, τι θα συνέβαινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια έχουν και τα άλλα κανάλια σειρές (2 το Star, 1 το Open + αυτές της ΕΡΤ που έχουν κάποιο κοινό σίγουρα, είτε την ώρα που παίζονται είτε μέσω Ertflix) , οπότε γενικά είναι ακόμη μια χρονιά με αρκετή μυθοπλασία. Και ακόμα δεν έχουν προστεθεί Μαέστρο, Παΐσιος, Φαμαγκούστα, 17 κλωστές, Κάλλας, Έρημη Χώρα, Δίχτυ, Παιχνίδια εκδίκησης (το οποίο μάλλον θα βγει Β' μισό) (+Πόρτο Λεόνε, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι και η κωμωδία με τον Λεβεντογιαννη,που λογικά όλα αυτά θα βγουν στο δεύτερο μισό, αν βγούνε φέτος και δεν πάει κανένα για του χρόνου).

      Διαγραφή
    2. Και έλεγαν ότι φέτος θα υπάρχουν λιγότερες σειρές! Είναι πολύ καλό ότι υπάρχουν τόσες σειρές για εμάς ως τηλεθεατές και τον κόσμο που δουλεύει. Αλλά δε γίνεται να υπάρχουν τόσα σήριαλ και να περιμένουν τα κανάλια να έχουν υψηλή τηλεθέαση (εκτός αν είναι ευχαριστημένοι και με το 18%). Είναι λογικά αδύνατο. Όταν το νησί εκανε τα νούμερα που έκανε πόσες δραματικές σειρές υπήρχαν ταυτόχρονα; Όταν το Παρά πέντε έκανε υψηλά νούμερα, πόσες κωμωδίες υπήρχαν για να ανταγωνιστεί; Δε λέω ότι δεν το άξιζαν αυτό που πέτυχαν, αλλά είναι αδύνατο πρόγραμμα να κάνει τέτοια νούμερα με τόσο ανταγωνισμό και επιλογές που υπάρχουν σήμερα. Αναφέρομαι σε νέο πρόγραμμα όχι σε επαναλήψεις σειρών. Χάνουμε το μέτρο σε αυτή τη χώρα αυτό είναι το πρόβλημα. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή η φούσκα θα σκάσει κάποια στιγμη και θα επιστρέψουμε στα λίγα και ποιοτικά προγράμματα.

      Διαγραφή
  15. Απαίσιο το χιούμορ του γηροκομείου. Τέρμα κριντζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόνος είναι θα περάσει

      Διαγραφή
    2. 2:29 Στα μονοψήφια της υπερπαραγωγής σας αναφέρεσαι; Ναι σε καταλαβαίνω, με το δίκιο σου να πονάς...

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. 2.55 Πατος ολες οι σειρές του αλφα. Γιατρος 11 τζελα 13. Άγιος ερωτας 12 διαφανη αγαπη 11. Deal και ιστοριες 13 Μονο ενας τιμωρος που κανει ενα 16αρι στο τσακιρ κεφι σε αντίθεση με τον αντ1 που εχει λιγοτερα νεα προγράμματα και εχει ξεπεράσει το 20% εκατομμυριουχος grand, vip the road show κ.α.
      Γι αυτό τα αλφακια είναι σε ταραχη

      Διαγραφή
    5. 5:02 Πάτος όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Παπαδάκης πάτος, Λιάγκας στην χειρότερη χρονιά του, Ρουκ Ζουκ στα χειρότερα, 5×5 μονοψήφια, Χατζηνικολάου πιο πάτος πεθαίνεις, Δικαστικές υποθέσεις έφυγαν άρον άρον, Εκατομμυριούχος χάνει τις περισσότερες μέρες από το χιλιοπαιγμένο Σόι, Μάγισσα μονοψήφια, 2night Show παλεύει με 10άρια, Weekenders επίσης παλεύει για βάση, όλο το Σαββατοκύριακο μονοψήφια. Ευτυχώς που έχει εκεί πέρα ένα ξενοδοχείο να τον ξελασπώνει κι αυτό επειδή το παρακολουθούν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Το νεανικό κοινό έχει γυρίσει την πλάτη στον ΑΝΤ1. Γι' αυτό και ο αντεννάκιας κοντεύει να πάθει αναρρόφηση από τον πανικό του. Ψυχραιμία, μία ακόμα σεζόν είναι, θα περάσει κι αυτή. Από του χρόνου πάλι...

      Διαγραφή
  16. βλεπω το ξενοδοχειο αποκλειστικα για την κ.Χασκα μακραν οτι πιο ωραιο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην τιβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί μια σαπουνόπερα με συμβατική σκηνοθεσία να είναι το πιο ωραίο πράγμα της τηλεόρασης. Υπάρχουν καλύτερα πράγματα.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com