Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Πέρασε μπροστά το GRAND HOTEL- Αναλυτικά τα 15'

 


Με ανατροπή συνεχίζει η prime time ζώνη στα κανάλια, μιας και το GRAND HOTEL πέρα μπροστά απο τον ΑΓΙΟ ΕΡΩΤΑ. 

Αναλυτικά 

Αναλυτικά (δυναμικό κοινό):

Grand Hotel 14,0
Αγιος Έρωτας 12,8
Ποδόσφαιρο MEGA 14.8
Φάρμα 8.3
Tempting Fortune 5.5
Survivor 8.9

Αναλυτικά τα 15'


Δημοσίευση σχολίου

42 Σχόλια

  1. Επιτέλους το κοινό γύρισε την πλάτη στα ριάλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κάποιες σειρές που δείχνουν από την πρεμιέρα πως δεν αρέσουν στον κόσμο. Τα νούμερα της πρεμιέρας του έρωτα δεν ήταν καλά σε σχέση με τις άλλες πρεμιέρες του καναλιού. Για μένα αναμενόμενη η ανατροπή αυτή. Δεν άρεσε η σειρά και τις γύρισε από νωρίς την πλάτη ο κόσμος. Γενικότερα τα τελευταία χρόνια όσοι προσπάθησαν να κάνουν τέτοιες ιστορίες δεν τα πήγαν καλά. Ίσως ο Alpha δεν έπρεπε να επενδύσει σε μια τέτοια ιστορία.
    Πάτος τα ριάλιτι. Αλλά φταίνε και τα κανάλια που επένδυσαν σε ριάλιτι που από πέρυσι έδειχναν πως είτε δεν τραβάνε είτε έχουν κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω το θεωρησα λαθος αποφαση αφου το μαυρο ροδο δεν εκανε επιτυχια προπερσι.

      Διαγραφή
    2. Κοιτάξτε σας παρακαλώ λίγο τα νούμερα του μαύρου Ρόδου ξανά γιατί κάτι δεν καταλάβατε σωστά. Το μαύρο ρόδο έκανε 16% με 17% στο δυναμικό και 22% με 23% στο σύνολο . Έκανε επιτυχία σε μια χρονιά μάλιστα που ο κόσμος τότε προτιμούσε τα ριάλιτι σε αντίθεση με τώρα που πατώνουν..όχι κι δεν έκανε επιτυχία το ρόδο.

      Διαγραφή
    3. 16-17? στα ονειρα σου; Μια φορα στην αρχη και μετα εκανε 10 με 12 βαρια.

      Διαγραφή
    4. Απο τον Απρίλη και μετά δεν έκανε πανω απο 12. Στην αρχή της σεζον έκανε και καλα νούμερα. Ομως συνολικά δεν ηταν επιτυχία. Ξεκινησε καλά, πήγε μέτρια και κατέληξε πολυ μέτρια, ακομα κι αν ήταν πρωτο στη ζωνη του, δεν θυμάμαι. https://www.mononews.gr/life-style/media/mega-stathera-stin-korifi-i-gi-tis-elias-ke-to-mavro-rodo το λινκ εδω λεει οτι μια μερα έκανε 18

      Διαγραφή
    5. Σε όλο το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πολύ υψηλό το μαύρο ρόδο και στο δεύτερο μισό της σεζόν λόγω μάστερ σεφ μειώθηκε λίγο αλλά δεν έχασε την δυναμική του κι ήταν πάντα πρώτο στο σύνολο. Πάντως από τα δραματικά της φετινής σεζόν το μαύρο ρόδο πήγαινε πολύ καλύτερα

      Διαγραφή
    6. απο ΤΟ ΒΗΜΑ:Η δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» που μεταδόθηκε με επιτυχία βρέθηκε πρώτη μεταξύ των τηλεοπτικών σειρών στη ζώνη μετάδοσής της. Στο σύνολο του κοινού κατέγραψε εντυπωσιακό μέσο όρο για το 2023, 20,2%, και στο δυναμικό κοινό 18-54, 15,3%. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 29,2%. Ταυτόχρονα, το «Μαύρο Ρόδο» ήταν πρώτο στη λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις της Google στην Ελλάδα, στην κατηγορία «Τηλεοπτικές εκπομπές/σειρές».

      Διαγραφή
  3. Το Grand Hotel την Δευτέρα έχει πολύ δυνατό επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είπε και για σήμερα αλλά εκεί βιδωμένοι στο 14 είναι, δεν λέει να ανέβει.

      Διαγραφή
    2. 10:09 Για πες! Τι δυνατό θα γίνει παρακάτω;

      Διαγραφή
  4. Αυτος με τον ALPHA ζει ή εχει εγκεφαλικό ακόμα απο τα νούμερα που έκανε η Τζέλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ακόμα στη Τζέλα είσαι κολλημένη; Ε τότε κάνει μπαμ ποιος έπαθε το εγκεφαλικό. Να πω περαστικά στην περίπτωση σου; χαράμι θα πάει γιατί είναι ανίατη.

      Διαγραφή
    2. @10:10 Τι εννοείς; Επειδή η Τζέλα βγήκε πάλι πρώτη;

      Διαγραφή
  5. Τελικά ίσως να μη βγει του Άλφα που έβαλε όλες τις πρεμιέρες μαζί. Το grand hotel έχει παίξει 6 μέρες με 8 επεισόδια. Ο έρωτας μόνο δύο με 4. Στην αρχή της σεζόν είναι σημαντικό να χτίζεται μια συνήθεια. Κάποιος αν βλέπει καθημερινά κάτι, δύσκολα το αλλάζει μετά ακόμα και αν του αρέσει το άλλο πρόγραμμα. Υπάρχει πάντα και το web. Από την άλλη ο Αντ1 παίζει με ένα χαρτί ακόμα, αναμένουμε Καλά γεράματα, Reunion & Μάγισσα για να δούμε τελικά ποιος σκέφτηκε καλύτερα το άνοιγμα της σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω πιστευω οτι και στον αλφα δεν πιστευουν πολυ τον ερωτα για αυτο τον εβαλαν τεταρτη με παρασκευη και ισως για αυτο ετοιμαζουν και το σπιτι διπλα στο ποταμι απο γεναρη. Βεβαια και οι αλλες σειρες εκει γυρω με το 15 παλευουν καμμια δεν θα ξεχωρισει φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το tempting fortune γιατι λετε οτι πατωνει; Για τη φαρμα είπαν ότι έφεραν και σκηνοθετη απ το εξωτερικό για να σκηνοθετεί τα αγωνίσματα και παλι κανει 6αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα νούμερα της τηλεθέασης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εν έτη 2024 υπάρχει πολύ μεγάλο κοινό που παρακολουθεί μέσω ΕΟΝ, COSMOTE TV είτε μέσω iptv. Χθες παρακολουθούσα στην TV τον ποδοσφαιρικό αγώνα και μέσω Antenna Plus στο tablet Grand Hotel. Πως μετράτε την εν λόγο τηλεθέαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μετρανε τιποτα μεσω κινητων, ταμπλετ και λαπτοπ. Μονο οτι παιζει στην tv ακόμα και στο replay. Φτανει να παίξει στη συσκευή της τηλεορασης.

      Διαγραφή
    2. Άρα λάθος μετρήσεις, γιατί ο κόσμος βλέπει πλέον και με εναλλακτικούς τρόπους.

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι λάθος. Είναι μη ολοκληρωμένες που ίσως δεν αποτυπώνουν την επιτυχία ή την αποτυχία ενός προγράμματος. Αλλά μέχρι να αλλάξει ο τρόπος καταμέτρησης της τηλεθέασης, αυτά έχουμε και με αυτά αξιολογούμε το πως πάει ένα πρόγραμμα.

      Διαγραφή
  9. Αχ θεε μου. Ξαφνικα τώρα που πατωνει o alpha βγαιβουν λάθος μετρησεις και τυχαια εμφανιστηκαν και ονόματα Βασια κτλπ κλαιω./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον ο Άλφα δεν πατώνει. Τη Δευτέρα ήταν μπροστά ο Τιμωρός όπως και χθες η Τζέλα. Και μπορεί να έπαιξε ρόλο και το ποδόσφαιρο και την επόμενη βδομάδα να είναι πάνω από το Grand, ο Έρωτας. Μπορεί και οχι. Επίσης τα νούμερα αφορούν όλα τα κανάλια όχι μόνο τον Αντ1 και τον Άλφα. Το οτι οι μετρήσεις είναι ενδεικτικες και μη ολοκληρωμένες είναι γεγονός και δεν έχει να κανει με το αν εμφανίζεται ή όχι το όνομα μου στα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Και αντίστοιχα, δεν έχουν ξεκινήσει προγραμματα του Αντ1 και του Σταρ και του Μέγκα που μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες. Είμαστε ακόμα στη δεύτερη βδομάδα της σεζόν. Αλλά και πάλι αυτό είναι άσχετο, με το τι σημαίνουν τα νούμερα και το πώς γίνονται οι μετρήσεις.

      Διαγραφή
    3. Πατώνει ο άλφα; Αχαχαααααα!! Μόνο στα όνειρά σου.

      Διαγραφή
    4. 11:36 Αν άνοιγες τα γκαβάδια σου θα έβλεπες ότι το θέμα των λάθος μετρήσεων συζητείται στα σχόλια εδώ και πάνω από μια εβδομάδα.
      Ρόμπα πάλι.

      Διαγραφή
    5. Και που συζητείται εδώ και μία βδομάδα; Τι σχέση έχει αυτό; Πάει να πει ότι δεν ισχύει; Ή ότι επειδή ο Άγιος Έρωτας βγήκε δεύτερος το αναφέρουμε ξανά; Ανέφερα παραπάνω ότι περιμένω και τις πρεμιερες και άλλων σειρών που θα αλλάξουν τις ισορροπίες, οπότε δεν υποστηρίζω κανένα κανάλι ούτε πληρώνομαι από κανένα κανάλι για να έρχομαι εδώ και να αφήνω σχόλια. Ότι με τον συγκεκριμένο τρόπο μέτρησης της τηλεθέασης δεν μπορεί κάποιος να ξέρει την συνολική απήχηση ενός προγράμματος, είναι αδιαμφισβήτητο. Είτε το πρόγραμμα είναι ο Άγιος Έρωτας είτε το Survivor ειτε το Grand Hotel είτε η Παραλία. Αλλά αυτά έχουμε αυτά συγκρίνουμε αυτά σχολιάζουμε.

      Διαγραφή
    6. Βάσια μου δεν πήγαινε για σένα το σχόλιο, αλλά για τον 11:36 που προκαλεί.

      Διαγραφή
    7. Α σόρρυ. Ε με τόσα σχόλια εδώ μέσα, μπερδεύτηκα 😅

      Διαγραφή
  10. Παρακολούθησα χθες τον Άγιο Έρωτα και δε με κράτησε. Πολύ αργή σειρά, καμία σχέση με τους πρώτους μήνες του Σασμού. Οι ερμηνείες σαπουνοπερικές, η πρωταγωνίστρια δεν τραβάει και γενικά μια από τα ίδια με τα υπόλοιπα σήριαλ εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη η κοπέλα ειναι πολυ όμορφη αλλα δεν τα λέει. Δεν είναι τυχαίο οτι την "ανακάλυψε" ο Γεωργίου.

      Διαγραφή
  11. Πάντως το γκραντ οτέλ δεν λέει να ξεκολλήσει από το 14. Οι άλλοι μπορεί να πέφτουν αλλά αυτό δεν ανεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κακό αυτό. Και το μέγκα για να ανανέωσε τη γη της ελιας, κάτι του φέρνει. Σιγουρα σταθεροτητα. Δεν πεφτει κατω απο 11 στο δυναμικό, ποτέ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. @1:03 Αποκλείεται ο ΑΝΤ1 να περίμενε μόνο αυτό και να είναι ευχαριστημένος με την σταθερότητα του 14......

      Διαγραφή
  12. Ο Άγιος Έρωτας φαίνεται από μακριά ότι είναι διασκευή λατινοαμερικάνικης σαπουνόπερας. Η αγνή κόρη του κακού πλούσιου που ερωτεύτηκε τον φτωχό νεαρό που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ο βασικός χαρακτήρας που εμφανίστηκε ζητώντας εκδίκηση, υπηρέτριες που έχουν εξώγαμα με τα αφεντικά...Είναι λίγο σαν τη Λάμψη, αλλά τοποθετημένο την ίδια εποχή με τη πρώτη σεζόν των Άγριων Μελισσών. Και μόνο οι καλοί ηθοποιοί δεν αρκούν για να κρατήσουν το κοινό, αν το σενάριο είναι λίγο πολύ μια απ'τα ίδια που έχουμε δεί πολλάκις στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς φωνάζει από χιλιόμετρο πως πρόκειται για latin soap / τηλενουβέλα. Και ειδικά όταν το επεισόδιο είναι 1,5 ώρα καταντά βαρετό.

      Διαγραφή
    2. Και η σαπουνόπερα του αντ1 δεν πάει πίσω εδώ που τα λέμε. Κι αυτή βαρετή είναι.

      Διαγραφή
    3. Θα συμφωνήσω και εδώ @2:25. Πως μια σειρά 39 (45') επεισοδίων θα γίνει καθημερινό (65') 160-180 επεισοδίων; Εδώ ο Άγιος Έρωτας που έχει 165 στο original και δεν τραβάει.

      Διαγραφή
  13. Παγκοσμίως οι μετρήσεις τηλεθέασης αφορούν τη ΘΕΑΣΗ από την τηλεοπτική συσκευή.
    Και είναι πιο ασφαλές, γιατί στο διαδίκτυο υπάρχουν τα bots.
    Όχι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τη θέαση από άλλες συσκευές ή ότι αυτοί που έχουν τους μετρητές στο σπίτι δεν κάνουν λάθος στο τι κουμπί πατάνε.
    Και στην Αμερική η Nielsen κρίνει το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς. Απλώς θα ήθελα έτσι από περιέργεια να ξέρω και τις προβολές στο web ή από άλλες συσκευές.

      Διαγραφή
  14. Σημερα θα παιξει αγιος ερωτας απεναντι στο ποδοσφαιρο του Αντ1. Την προηγουμενη βδομαδα το φοβηθηκε ο Αλφα επειδή δεν είχε χτισει ακόμα κοινό και ειχε βάλει επανάληψη. Οποτε σημερα εχουμε ΠΑΟΚ, εναντι ΕΛΙΑ και ΑΓΙΟ. Προβλεπω ο ΠΑΟΚ να κανει ένα 20αρι, η ελια ένα 11αρι επειδη δεν έπαιξε χθες και ο αγιος ένα 12-13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com