Ticker

10/recent/ticker-posts

Δημήτρης Οικονόμου: Λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες - Ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο




Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος σχολίασαν τον καταιγισμό αρνητικό σχολίων που υπήρξε από χθες για τον χειρισμό της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ από συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Μάλιστα, ο Δημήτρης Οικονόμου σημείωσε ότι πρέπει να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για το θέμα.

«Αυτό το παιδί το περιγράφουν όλοι ως τη ψυχή της ομάδας, ως έναν καλό και χαμογελαστό άνθρωπο, πάντοτε εκεί κι επαγγελματικά συνεπή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του και τους τραυματισμούς του. Μιλάμε για ένα σοβαρό άνθρωπο, επαγγελματία, αθλητή. Το ποιον του ανθρώπου έχει πάντα σημασία. Όταν έχεις να κάνεις με έναν τέτοιο άνθρωπο, πρέπει να δείχνεις και τον ανάλογο σεβασμό όταν φύγει από τη ζωή» είπε ο Άκης Παυλόπουλος για όσα συνέβησαν από χθες.

«Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Άκης κι έχει μεγάλη σημασία. Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες πραγματικά, που για εμένα δεν έχουν προηγούμενο. Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες. Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο. Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή κι ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο κάποια στιγμή, να ξυπνά και να είναι πιο κάθετη» τόνισε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Έχω γίνει έξαλλη με τον Λιάγκα αλλά να μιλάει ο Οικονόμου για δημοσιογραφική συνείδηση και όρια από την ΕΣΗΕΑ μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο, για να μην πω φαιδρό. Ο Οικονόμου που έχει πει ότι το παρθένο δάσος δεν χρειάζεται, που δουλεύει σε σταθμό που για τους νεκρούς στα Τέμπη υποστήριζε ότι τώρα θα φτιαχτούν τα τρένα, που λειτουργεί σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος κοκ. Θα έγραφα το γνωστό σύνθημα για τους δημοσιογράφους, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε και αυτοί από τον ΣΚΑΙ ξεχνώντας τις δικές τους αθλιότητες και τα όσα απίστευτα έχουν ακουστεί την περίοδο της καραντίνας αλλά και μετά με τα εμβόλια και τα πρόστιμα, το τρένο κλπ. κλπ. Ξεσηκώθηκαν τώρα οι πάντες λες και αυτοί είναι αναμάρτητοι και δεν έχει πει το στόμα τους διάφορα για ζωντανούς και νεκρούς. Αν ασχοληθεί η Ένωση τους με τον Λιάγκα που έχει ασχοληθεί αρκετές φορές τον βάζει σε αργία και τον επαναφέρει και πάει λέγοντας το παραμύθι θα πρέπει να ασχοληθεί και με τις δικές τους αθλιότητες και όχι μόνο του ΣΚΑΙ αλλά όλων των καναλιών. Έλα με την υποκρισία και τους αναμάρτητους που βγήκαν να πετροβολήσουν τον μεγάλο αμαρτωλό!! Έλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε υπάρχει και ένα όριο όμως. Σκύλευση νεκρού ονομάζεται αυτό που έκανε ο "μεγάλος αμαρτωλός" όπως λες, και τέτοιο αισχρό πράγμα δεν έχει κάνει ούτε ο Οικονόμου ούτε κανένας άλλος. Αυτό ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο σακί.

      Διαγραφή
  3. Σκυλευση νεκρών είναι και αυτό που γίνεται με τα Τέμπη. Σκυλευση νεκρών είναι και αυτό που έγινε στο Μάτι. Και αν πρέπει να επέμβει η ΕΣΗΕΑ προτιμώ να τιμωρήσει δημοσιογράφους που ασχολούνται με την πολιτική και οικονομική πραγματικότητα, κάνοντας το άσπρο μαύρο, παρά με την ψυχαγωγία που δεν επηρεάζει τη ζωή μας καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες σκύλευση νεκρών στο Μάτι τι εννοείς ακριβώς;

      Διαγραφή
  4. "Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο". Αν δεν σε στοιχειώνουν όλα τα υπόλοιπα που έχουν βγει από το στόμα σου Οικονόμου, αυτό από το μακρινό 2013 θα σε στοιχειώνει για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοώ ότι και σε αυτή την περίπτωση εκμεταλλεύτηκαν τους νεκρούς για να ικανοποιήσουν τους σκοπούς τους. Ότι δηλαδή έκανε και ο Λιάγκας με τον ποδοσφαιριστή, ότι έκαναν όλες οι πλευρές με τα Τέμπη και γενικά ότι κάνουν οι δημοσιογράφοι κάθε φορά που υπάρχει μία τραγωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com