Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Σμαράγδα Καρύδη λέει «ναι» στα «Τετράγωνα των αστέρων»;




Πολύ θετική στο να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Τα τετράγωνα των αστέρων», που θα αναβιώσουν στην ΕΡΤ, φέρεται να είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, μετά την πρόταση από τους ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης, που αποκάλυψε η Realnews την περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είδε με θετικό μάτι την προοπτική να συνεργαστεί με την ΕΡΤ και είναι πολύ κοντά στο οριστικό «ναι» για να παρουσιάσει τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού. 

Αν δεν υπάρξει ανατροπή μέχρι τις τελικές υπογραφές, η Σμ. Καρύδη θα γίνει η τρίτη κατά σειρά παρουσιάστρια στα «Τετράγωνα των αστέρων» μετά τη Μαρία Αλιφέρη (δεκαετία ’80) και τον Γιώργο Μαρίνο (δεκαετία ’00). 

Το επόμενο στάδιο για την υλοποίηση της παραγωγής αφορά την αναζήτηση των εννέα «αστέρων» που θα καθίσουν μέσα στα «τετράγωνα», θέσεις που στο παρελθόν έχουν καλύψει πασίγνωστοι καλλιτέχνες, όπως ο Σάκης Μπουλάς, ο Νίκος Ρίζος κ.ά.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Θα της ταιριάζει το concept της εκπομπής. Θέλουμε τέτοια πρόσωπα στην τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το τηλεπαιχνίδι πάτωσε όταν προσπάθησε να το αναβιώσει το Mega.
    Είναι πολύ παλιάς αντίληψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το MEGA εκείνη σεζόν 2002-2003 είχε κόψει τον Εκατομμυριούχο (ύστερα από 3 χρόνια) λόγω κορεσμού όπως είχαν πει με 25%, τον πήρε η ΕΡΤ χτυπώντας τεράστια ποσοστά για τα δεδομένα της και το MEGA έβαλε lead-in την Απαγορευμένη Αγάπη. Εκείνη τη σεζόν πολλοί πρωταγωνιστές είχαν αποχωρήσει και απέναντι από τη Λάμψη του 45% έκαναν μονοψήφια (επίσης ο Φερεντίνος πήγαινε καλά στο Star με τον Μονομάχο). Έτσι αγόρασαν τα Τετράγωνα, πήραν παρουσιαστή τον Μαρίνο, το έκαναν καθημερινό με πρεμιέρα αρχές Μαΐου μετά το Πάσχα του 2003.

      Όμως πήγε άπατο και κόπηκε πριν βγει ο Ιούνιος. Από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του παλιού καλού Mega, παρόλα τα μεγάλα ονόματα Μπουλάς, Γαλανοπούλου και άλλοι.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com