Ticker

10/recent/ticker-posts

Άγιος Παϊσιος: Η επιστροφή μετά από δυο χρόνια...




H σειρά «Αγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» μετά από δυο χρόνια επιστρέφει και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυνατή.

Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη ζωή του αγίου στην Κόνιτσα, το 1958, όπου και ξεκίνησε η ανοικοδόμηση της μονής Στομίου. Στη συνέχεια, γύρω στο 1962, θα αποτυπωθεί η μετακόμισή του στο κελί Αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήμης στο Ορος Σινά και θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή του στο Αγιο Ορος, το μέρος που ήθελε πάντα να είναι.

Οι ασκητικοί αγώνες του το έργο του τα θαύματα του, η απίστευτη αγάπη που πήρε και έδωσε στον κόσμο, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε την αρρώστια του, η νοσηλεία του μέχρι και η οσιακή του κοίμηση και η ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994, θα περάσουν καρέ- καρέ από τις μικρές μας οθόνες.


Πέντε είναι τα πρόσωπα που έχουν προστεθεί στο καστ και, όπως λέγεται, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην ιστορία. Ενα από αυτά είναι ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί έναν μητροπολίτη που πηγαίνει κόντρα στον Αγιο Παΐσιο και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον διώξει από την Κόνιτσα. Στο πλευρό του όμως, θα σταθούν και μοναχοί που θαυμάζουν τη ζωή, το έργο και τη δύναμη της ψυχής του.

Ενας από αυτούς θα είναι ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Στο καστ μπαίνει, ωστόσο, και η Μαρίνα Καλογήρου. Η ηθοποιός, όπως αποκάλυψαν στο TV24 άνθρωποι της παραγωγής, θα υποδυθεί την αδελφή του Αγίου Παϊσίου τον άνθρωπο που θα του σταθεί με κάθε γενναιοδωρία μέχρι το τέλος της ζωής του. Στο στενό του οικογενειακό κύκλο θα είναι ακόμα η Μαρία Φιλίππου, η Στέλλα Κωστοπούλου αλλά και η Τζώρτζία Κουβαράκη, που βλέπουμε και στο «Famagusta» στον ρόλο της Χριστίνας Σέκερη. Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη αρχίσει να ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ στον «αέρα» του καναλιού είναι και το πρώτο τρέιλερ.

Πηγή tv24

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com