Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Το ποδόσφαιρο έριξε τις σειρές - Δυνατά ποσοστά για το Έχω παιδιά



Την ανατροπή στο prime time  έφερε ο ποδοσφαιρικός αγώνας στο MEGA, αφήνοντας τις σειρές αν πέσουν αρκετες μονάδες πίσω...


Αναλυτικά 

Grand hotel 14,3
Vip καλά γεράματα 13,0
Άγιος έρωτας 12,9
Άγιος έρωτας 11,6
Tempting Fortune 6.7
Survivor 8.9
Φάρμα 6,7
Έχω παιδια 19,9
Ποδοσφαιρο MEGA 20.2
Παραλια 3.4

Δημοσίευση σχολίου

37 Σχόλια

  1. Χάλια οι σειρές του Αντ1. Θα φταίει το περσινό φινάλε της Μάγισσας που λεει και ενας άλλος εδω μέσα!! Χαχαχαχααχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως μόνο 20% το ξενοδοχείο στο σύνολο

      Διαγραφή
    2. Γιάννη το ξενοδοχείο το βλέπουν οι γέροι και οι γριές. Οι νέοι προτιμούν το έχω παιδιά.

      Διαγραφή
    3. Δε μου λέει τίποτα αυτός ο διαχωρισμός. Με τη δική σου λογική η γη της ελιάς θα ήταν αποτυχία ενώ παίζει πολλά χρόνια

      Διαγραφή
    4. τοσα χρονια απαξιωνατε το συνολο και λεγατε ηλιθιο το μεγκα που συνεχιζει την ελια. Φετος το θυμηθηκατε. Και δεν ειναι γερος στα 60

      Διαγραφή
    5. Πες τα 3:06! Τόσα χρόνια απαξίωναν την ελιά και τις πρωτιές της στο σύνολο και τώρα το σύνολο το κάνουν σημαία ειδικά το εμμονικό αντεννάκι που βλέπει μόνο τα λιγοστά 20ρια του αντ1 και όχι τα διαχρονικά της ελιάς που ακόμα και τώρα βλέπει την πλάτη της.

      Διαγραφή
  2. Η Αρχελάου 5 πόσο έκανε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειδα χτες το ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ κι ενώ είναι ευχάριστη σειρά, κινδυνεύει να γίνει βαρετή αν δεν βρουν γρήγορα νέα ιστορίες στο σενάριο.
    τι εννοω: από το 1ο κιόλας επεισόδιο, στη σειρά επικρατεί το μότο "με κάνουν ότι θέλουν τα παιδια, δεν προλαβαίνω να παω κάπου στην ώρα μου, νυστάζω". αυτο δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ διότι θα επαναλαμβάνεται.
    έχω μία εμπιστοσύνη στον Φισφή αλλά γρήγορα πρέπει να βρουν ιστορίες να τις εντάξουν στο σενάριο.

    σε κάθε περίπτωση είναι κατανοητή η επιτυχία της σειράς, είναι φρέσκια, κωμική και ταυτίζεται πολύς κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι εγω συμφωνω. Παροτι μ αρεσουν τα παιδακια κι η σειρα ειναι γενικα ευχάριστη, αυτο το οτι με κανουν οτι θελουν τα μικρα κι εγω δεν κοιμαμαι ποτε λες και ειναι νεογεννητα ειναι τελειως ηλιθιο. Παρολα αυτα και το σοι σου τετοιες ιδεες ειχε, οπως οτι οι άνδρες αφηναν την μανα τους να ταπεινωνουν τη γυναικα τους μια ζωη και δεν την εβαζαν στη θεση τους και κρατησε 5 σεζον. Πιστευω ακραδαντα στη βλακεία του κόσμου.

      Διαγραφή
    2. το σοι ειχε 20 ηθοποιους, εναλλαγες και ηταν 2 φορες την εβδομαδα. Αυτο εχει το πολυ 10 και το βλεπουν επειδη εχει καιρο να βγει οικογενειακη κωμωδια

      Διαγραφή
  4. Αφού τα ριάλιτι δεν τραβάνε τι επιμένουν και τα συνεχίζουν; Άμεσα κόψιμο!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω Παιδια κ VIP ειναι οι αγαπημενες σειρες για φετος.
    ωραιο χιουμορ, καλοι ηθοποιοι κ σε χαλαρωνουν μετα απο μια δυσκολη μερα.
    χαιρομαι που πανε καλα. ελπιζω να συνεχισουν ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Άγιος έρωτας και το ξενοδοχείο κράτησαν περίπου τα ποσοστά τους. Το γηροκομείο όμως είχε πτώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω πτωσάρα το γηροκομείο! Αν συνεχίσει έτσι θα κάνει μονοψήφια. Λογικό βέβαια γιατί είναι μία αηδία και μισή. Κρύα αστεία, καμία σχέση με την πραγματικότητα και κεκαλυμμένος ηλικιακός ρατσισμός. Καλά το έχω παιδιά πετάει! Σαρώνει! Και με το δίκιο του. Έξυπνες ατάκες, γρήγορες εναλλαγές, ωραίες ερμηνείες, καλοί ηθοποιοί, παιδιά και γιαγιά- παππούς λατρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καταλαβαίνετε ότι δεν παίζουν την ίδια ώρα και δεν μπορούν να συγκριθούν σωστά; Το ένα είχε απέναντι τον Άγιο έρωτα και το Grand και το άλλο χθες είχε ποδόσφαιρο. Περιμένω να δω τι θα κάνει σήμερα απέναντι σου ματς του Αντ1. Θα κρατήσει τα νούμερα του;

      Διαγραφή
    2. Με απέναντι το ποδοσφαιρο, τα πηγε εξαιρετικα!

      Διαγραφή
  8. Σάρωσε το Έχω παιδιά. Έλειπε μια οικογενειακή κωμική σειρά στις 21:00. Το Mega τόλμησε και βγήκε κερδισμένο με την απόφαση να τοποθετήσει τη σειρά στην καθημερινή ζώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έχω παιδιά είναι η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς. Τα έχει όλα. Δεύτερη η Τζέλα, η πρώτη παρωδία στην ελληνική Tv, θέλει όμως και κάποιο επίπεδο, κουλτούρα, γνώσεις και κυρίως να έχει δει κάποιος τις σειρές και ταινίες που παρωδούνται για να καταλάβει τα αστεία και τις καταστάσεις. Το καλά γεράματα είναι μια ακόμη αδιάφορη, άοσμη , άνοστη, νερόβραστη κωμωδιούλα της σειράς με καλό όμως καστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν επαιζαν κωμωδιες, το εχω παιδια θα πατωνε

      Διαγραφή
    2. Θελει επιπεδο για να εχεις δει σασμό, μαύρο ροδο και ψιθυρους καρδιας που ειναι τα αντικείμενα σάτιρας της Τζέλας; Δεν ειστε καλά. Για μενα στην πρώτη θέση ειναι τα γεράματα μαζί με το έχω παιδια, προτιμώ το 1ο αλλα μ αρεσει που το δευτερο έχει πολλά επεισοδια, και 3ο ερχεται το iq 160. 4o ειναι η Τζελα γιατί το επιπεδο της παρωδιας του είναι για άτομα με iq 60 δηλαδη άτομα με διανοητικη καθυστερηση.

      Διαγραφή
    3. 3:27 Η Τζέλα είναι για καθυστερημένους ενώ τα καλά γεράματα είναι για ευφυΐες σαν και του λόγου σου ε;; Και μόνο που έγραψες κάτι τέτοιο φανέρωσες και το δικό σου iq ποντικιού.

      Διαγραφή
  10. Ανεκτίμητη αξία το MEGA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μέγκα για μια ακόμη φορά παραδίδει μαθήματα για το πως γίνονται οι καλές σειρές, οι έξυπνες επιλογές και ο σωστός προγραμματισμός. Γιατί ξέρει. Ο άλφα κάτι έχει μάθει από το μέγκα. Ο αντ1 πάλι τίποτα. Έχει ξεχάσει και αυτά που ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι τώρα η μόνη καλή σειρά του είναι το Έχω παιδιά που πιάνει πάνω από 15% και παίζει 40 λεπτά σε μια τρίωρη ζώνη. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται ο ενθουσιασμός.

      Διαγραφή
    2. 40 λεπτά; Που το βλέπεις εσυ 40 λεπτα;

      Διαγραφή
    3. και η ελια κανει σχεδον 20 στο συνολο

      Διαγραφή
    4. @1:40 9:00 - 9:40 δεν παίζει;

      Διαγραφή
    5. @3:09 ναι αλλά ας αποφασίσουμε λίγο τελικά τι έχει σημασία γιατί αν η ελιά στο σύνολό κάνει 20 το έχω παιδιά κάνει 13 & 14 και η ελιά στο δυναμικό κάνει 12. Οπότε δεν μπορούμε να βλέπουμε στο ένα σίριαλ το ένα ποσοστό και στο άλλο το άλλο και να λέμε κάνουν και τα 2 επιτυχία. Γιατί το ίδιο ισχύει και για άλλα σιριαλ με αυτή τη λογική.

      Διαγραφή
  12. Το καταλαβαίνετε έτσι ότι χθες δεν ήταν ενδεικτική μέρα λόγω του ποδοσφαίρου και τα νούμερα κλειμακωθηκαν αντιστοιχα. Σήμερα που έχει ο Ant1 ποδόσφαιρο θα ανέβει αυτός και θα φάει νούμερα από τα υπόλοιπα κανάλια. Και λογικό είναι. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα ο μεγάλος νικητής σε όποιο κανάλι και να παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το VIP ειναι η σειρά που την βλέπεις εντελώς ανετα και γελάς. Δεν ειναι τυχαιο οτι εκανε 13,4 στα καθαρα με φουλ ανταγωνιστικό προϊόν. Το Έχω Παιδια ειναι σχεδον επαναλαμβανόμενο. Ειναι περιπου 20 λεπτα καθαρα που σχεδον δεν το καταλάβαινβεις.
    Το VIP ειναι η φετινή έκπληξη όσο κι αν κάποιοι προσπαθουν να μας πουν το αντιθετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το VIP είναι μια κρυάδα που βασίζεται σε αστεία που έχουν να κάνουν με σωματικές ανάγκες των ηλικιωμένων. Το ευχαριστιούνται όσοι γελούσαν με τα ανέκδοτα του Λαζόπουλου με τις γριές και τις κλανιές. Πολύ χαμηλού επιπέδου χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα τετοιο αστειο ειχε στο πρωτο επεισοδιο και το λετε και το ξαναλετε. Γενικα δεν ισχυει. Στο χθεσινο δεν ειχε.

      Διαγραφή
    2. 3:22 Τι στο πρώτο επεισόδιο μωρέ; Τον άλλον δεν τον είχαν ξεχάσει στη λεκάνη της τουαλέτας σε άλλο επεισόδιο; Έλα τώρα, πολύ χαμηλού επιπέδου λέμε.

      Διαγραφή
  15. Το "Έχω Παιδιά" θα έπρεπε να έχει μια ΙΣΤΟΡΙΑ να πει σε κάθε επεισόδιο.
    Αυτό είναι σαν συρραφή σκετς και κινδυνεύει να γίνει σαν τα "Σφηνάκια" του Ποφαντη ή το "Κάψε το σενάριο" του Φισφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όχι σαν το Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς της Παπαδοπούλου;

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com