Ticker

10/recent/ticker-posts

Σε τροχιά ρήξης ο Νίκος Μουτσινάς με τον Νίκο Κοκλώνη;




Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επιστροφή μπαίνει ο Νίκος Μουτσινάς μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ενώ στο παρασκήνιο φέρεται να υπάρχουν «αγκάθια» στη συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Πληροφορίες της Reallife κάνουν λόγο για αρκετά σοβαρές διαφωνίες ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον παραγωγό, που αποδίδονται σε διαφορετική νοοτροπία αλλά και σε διαφορά ταχυτήτων ανάμεσα σε όσα ζητά ο Ν. Μουτσινάς και σε όσα παραδίδει η εταιρεία παραγωγής. Ανάμεσα στα θέματα που προκάλεσαν ένταση στα μετόπισθεν της εκπομπής είναι η κατασκευή και η παράδοση του πλατό, το οποίο, παρά τις εκκλήσεις του Ν. Μουτσινά, δεν έχει ολοκληρωθεί στον χρόνο που ζήτησε, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες, αποφεύχθηκε στο παραπέντε ρήξη με αφορμή την καταβολή μισθών.

Η ομάδα της εκπομπής αποχώρησε και «κατέβασε τα μολύβια» διαμαρτυρόμενη για καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο, ωστόσο, διευθετήθηκε μέσα σε λίγες ημέρες. Και ενώ ο παρουσιαστής φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος, παράπονα υπάρχουν και από την άλλη πλευρά, καθώς ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για το πώς θα εμφανίζονται οι καλεσμένοι, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανίζονται και δύο μαζί. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Ν. Μουτσινά και την εταιρεία παραγωγής μυρίζει μπαρούτι, με τη μία πλευρά να κατηγορεί την άλλη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο οριστικής ρήξης.

Ηδη έχουν αρχίσει να διακινούνται πληροφορίες για διάφορες ρήτρες που εξετάζει η μία ή η άλλη πλευρά για το «σπάσιμο» του συμβολαίου. Ο Alpha, που είναι ενήμερος για το εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στον γνωστό παρουσιαστή και στον Ν. Κοκλώνη, τηρεί στάση αναμονής. Πηγές διευκρινίζουν πάντως ότι σε περίπτωση ρήξης δεν μπορεί η εκπομπή του Ν. Μουτσινά να επιστρέψει απλώς στο κανάλι, το οποίο δεν διαθέτει μηχανισμό για τέτοιου είδους παραγωγές, ούτε μπορεί να χαλάσει η συμφωνία με τον Ν. Κοκλώνη για μια απλή δυσαρέσκεια. Η πρεμιέρα της εκπομπής «Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα», εκτός απροόπτου, προγραμματίζεται για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Θα μου πείτε τι πιο σύνηθες να συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι ξέρουν οτι έχει προβλημα η barking με την καταβολη μισθών απο πριν το καλοκαίρι. Γιατί του έδωσαν την παραγωγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα θα λέγεται; Όχι ΝΜ Βραδιάτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως πάει το πράγμα μάλλον δεν θα λέγεται.. γενικώς δεν θα λέγεται.

      Διαγραφή
    2. Στο trailer ΝΙΜΟΥ το διαφημίζουν και στο τέλος του ΝΙΜΟΥ ανοίγει και γίνεται ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    3. Μάλλον δεν πέρασε ο τίτλος γιατί παραπέμπει αλλού και λογοκρίθηκε

      Διαγραφή
  4. Ας πρόσεχαν.
    Τα ίδια προβλήματα με σκηνικά, μισθούς και καλεσμένους υπήρχαν και σε άλλα κανάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δηλαδή μια ωραία ατμόσφαιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αντ1 πάλι άλλαξε το πρόγραμμά του από σήμερα 4:15 μαντέψτε πάλι καφέ της χαράς ενώ ήδη παίζει και στο μακ τβ 2-4 έλεος άλλες σειρές δεν έχει κανάλι με 30 βάλε χρόνια λειτουργία έχω χρόνια να δω τις σειρές του ρωμα βαρέθηκα αφανταστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την Αλιμπέρτη έχουν κόντρα;
      Δεν παίζουν εδώ και χρόνια τις σειρές της.

      Διαγραφή
    2. Το αρχείο του το ενοικιάζει από εδώ και από εκεί, δεν το έχει μάλλον για τον original Ant1. Συγκεκριμένες πολλές παλιές επιτυχημένες σειρές του Αντ1 έπαιξαν την περίοδο 2018-2023 στο ΚΡΗΤΗ TV.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω αλλά σε πιάνει μια βαρεμάρα με τις ίδιες σειρές τόσα χρόνια. Το πρωί σουκου θα βρεις το δάσκαλο σου και εκείνες και εγώ και καθημερινές κωνσταντινου και ελενης και καφέ της χαράς νταξει φτάνει

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ 2:07, όταν λέτε παλιές σειρές του ΑΝΤ1, οι οποίες παιζοντουσαν εκείνη την περίοδο στο Κρήτη TV, ποιες απ' όλες εννοείτε συγκεκριμένα;
      Και ναι, αυτό που είπατε για το Κρήτη TV δεν το ήξερα, μιας κι εγώ βλεπω μερικές φορές και περιφερειακά κανάλια της Ελληνικής επαρχίας, στον ελεύθερο μου χρόνο, μέσω live streaming στο κινητό μου.

      Διαγραφή
    5. Εγώ πρέπει να είχα πετύχει σε περιφερειακό κανάλι ή το "Τύχη Βουνό" ή το "Δις Μαδιάμ", δεν θυμάμαι.
      Μιλάμε για τα μεγάλα περιφερειακά κανάλια (π.χ. Κρήτη TV, Star Κεντρικής Ελλάδας).

      Διαγραφή
    6. Στο ΚΡΗΤΗ TV την περίοδο 2018-2023 έχουν προβληθεί αρκετές φορές σε (Ε) οι σειρές ΜΠΡΟΥΣΚΟ, ΔΙΣ ΜΑΔΙΑΜ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ, ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ, ΦΙΛΑ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΨΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ καθώς οι δραματικές σειρές της Άννας Αδριανού και κάποιες ακόμα. Απ' ότι είχα μάθει το ΚΡΗΤΗ TV πλήρωνε κάτι σαν "ενοίκιο" στον ΑΝΤ1 για να μεταδίδει σειρές του αρχείου του πριν και μετά την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

      Επίσης σειρές του ΑΝΤ1 πάλι σε μορφή "ενοικίου" έπαιζαν και σε περιφερειακό κανάλι της Πελοποννήσου, μου διαφεύγει εντελώς το όνομα. Τέλος τη δεκαετία του 1990 και του 2000 ο τηλεοπτικός σταθμός NEW CHANNEL και μετέπειτα TEMPO έπαιζαν σε (Ε) δραματικές σειρές αρχών δεκαετίας '90 του ΑΝΤ1 σε πανελλαδική εμβέλεια.

      Μάλλον μόνο ο ίδιος ο ΑΝΤ1 δε θέλει να βλέπει τις ίδιες του τις σειρές.

      Διαγραφή
  7. Ποιος σοβαρός μπλέκει με Κοκλώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ δεν είχε χρήματα να αλλάξει βάζα φέτος στην ΚατΚεν και τη Σίσσυ, ενώ στη Μπάρκα κράτησαν το πλατό και την διακόσμηση από την προηγούμενη εταιρεία παραγωγής της τη Foss, θα κάνει live συνεντεύξεις σε λιμουζίνες που θέλει ο Μουτσινάς για τους καλεσμένους από τη διαδρομή από το σπίτι τους στο πλατό πληρώντας δύο εξωτερικά συνεργία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι λιμουζίνες θα γίνουν... ΙΧ και τα συνεργεία... κάμερες κινητών και τάμπλετ!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com