Ticker

10/recent/ticker-posts

Χριστίνα Τσάφου: Όταν έγινε το Καφέ της Χαράς, ανέβηκε και ο μισθός μου στο θέατρο




Η Χριστίνα Τσάφου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ανεργία που έχει βιώσει, αλλά και τον μισθό της στο θέατρο, που ανέβηκε μετά το «Καφέ της Χαράς».

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, αναφέρθηκε στις δύσκολες εποχές που βίωσε κάποτε, στο επάγγελμά της.

«Έχω βιώσει πολλή ανεργία, το να μην χτυπάει το τηλέφωνο για μια δουλειά. Και τότε που είχαμε τους τηλεφωνητές, όταν γυρνούσα από τα ψώνια, περίμενα να δω αν θα έχω κάποιο μήνυμα για δουλειά. Πολλή αγωνία και ανασφάλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, την περίοδο εκείνη δίπλα της στάθηκαν και τη βοήθησαν οι γονείς της και ο σύζυγός της. «Ήμουν τυχερή. Στην αρχή είχα τους γονείς μου και μετά τον άντρα μου. Είχαμε το σπίτι μας και όταν δούλευα, μπορούσα κι εγώ να κάνω το κουμάντο μου», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο «Καφέ της Χαράς», που ανέβασε τον μισθό της. «Η τηλεόραση με βοήθησε οικονομικά, γιατί τότε ανέβηκε και ο μισθός μου στο θέατρο. Όταν έγινε το Καφέ της Χαράς ήμουν ήδη 20 χρόνια στο θέατρο, αλλά ανέβηκε παραπάνω ο μισθός μου», είπε κλείνοντας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια