Ticker

10/recent/ticker-posts

Γιώργος Λιάγκας : «Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Καλά κάνετε και μου τη λέτε. Έπεσα σε παγίδα» (VIDEO)




Μετά τη χθεσινή του ανάρτηση, ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε σήμερα 11 Οκτώβρη να ζητήσει δημόσια συγνώμη και μέσα από την εκπομπή του για το πώς διαχειρίστηκε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστού ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Επειδή ποτέ δεν έχω κρυφτεί στη ζωή μου, θέλω να σας πω δυο λόγια. Έκανα και μια ανάρτηση χθες. Σεβόμενος τους τηλεθεατές πρέπει να πω δύο λόγια.

Μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου - και ειδικά ενός νέου ανθρώπου- υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, του συναισθήματος, οτιδήποτε.

Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες αλλά δεν θα πω καμία. Το λάθος που έκανα χθες και το παίρνω όλο πάνω μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Θα σας πω ότι χθες έκανα και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε συναίσθημα οργής να περιοριστεί σε εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ στο πώς είναι το σπίτι του, αν είναι διώροφο το διαμέρισμα και αν είναι ακριβά τα ενοίκια στην περιοχή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε: «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Καλά κάνετε και μου τη λέτε, όταν πριν 3 εβδομάδες που κάηκε το σπίτι μου είπα ότι δεν ήταν θέμα για lifestyle ρεπορτάζ. Τώρα έπεσα εγώ σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα γιατί μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε.

Λάθος μεγάλο. Λυπάμαι πολύ και είμαι συντετριμμένος που χωρίς να το θέλουμε, άθελα, χωρίς πρόθεση, αμαυρώσαμε μια μέρα στη μνήμη ενός ανθρώπου. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο! Ευτυχώς που η Εθνική χθες μας συγκίνησε και οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέτησαν φόρο τιμής. Συγνώμη από όλους όσους στενοχώρησα χθες, θύμωσα, προκάλεσα».

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Το ότι ζήτησες συγνώμη αφού σε είχαν κράξει για εμένα δείχνει ότι δεν την πιστεύεις. Το έκανες για τα μάτια του κόσμου και για να τσιμπήσεις σήμερα κανένα νουμερακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά.
    Συνεχίζει να τρέχει το συμβόλαιο.
    Τα 100 στελέχη του ΑΝΤ1 δεν ελέγχουν το περιεχόμενο της εκπομπής πριν βγει;
    Καφέ πίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λες ότι να ναι ρε βλαξ.

      Διαγραφή
    2. @ 11:10
      Σου θίξαμε τις στελεχάρες, που έχουν αράξει και έχουν εκθέσει το κανάλι;

      Διαγραφή
  3. Για το όταν κάηκε το σπίτι του ούτε κιχ για τον εαυτό του.
    Απαγόρευση εκπομπής για 1-2 μήνες χωρίς να κάνει κάτι άλλο και βαρβάτο πρόστιμο.
    Και μετά να δούμε αν ξανά βγάζει τέτοια άθλια ρεπορτάζ.
    Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα ζούμε, θα ξεχαστεί και αυτό όπως άλλα τόσα. Δεν λέω ότι δεν ήταν καφριλα αυτό που έκανε και λάθος. Αλλά θυμάται κανείς τι είχε συμβεί με το ρεπορτάζ για την φοιτήτρια πριν 5 χρόνια; Του Λιάγκα ήταν πάλι. Θα φάει κράξιμο από το κανάλι και αυτό ήταν. Τα σοσιαλ μίντια θα βρούνε σε λίγες μέρες άλλο θέμα να ασχοληθούν. Κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να υπήρχε έστω μια ποινή, γιατί μπορεί να μην είναι παράνομο αυτό που έγινε αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΣΡ θα ξυπνήσει άραγε η απλά υπάρχει σαν διακοσμητικό στοιχείο? Επιβολή απαγόρευσης εκπομπής και βαρύ πρόστιμο μπας και σταματήσει αυτή η κατρακύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να πεσεις σε παγιδα καποιος πρεπει να την εχει στησει. Δεν νομιζω καποιοσ απο την ομαδα να εκανε εν αγνοια του διοτι αν ειχε συμβει κατι τετοιο δεν θα καθοταν να ακουει το ρεπορταζ και να σχολιαζει. Θα το εκοβε. Δεν ενηργησε ομως ετσι. Ντροπη του, ντροπη στον αντ1 που τον ανεχεται και ντροπη σε οσους τον βλεπουν και τον υποστηριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 2006 ο ΑΝΤ1 σταμάτησε τη μεσημεριανή εκπομπή της Στεφανίδου και την έβαλε να κάνει την Όπρα.
    Λίγο καιρό μετά κόπηκε και η εκπομπή της Κουβελογιαννη.
    Ο Λιάγκας εκεί, στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη. Αφού το κατάλαβε το λάθος..Απλά λέτε να ελέγχουν αυτα που βγάζουν τα ρεπορτάζ όλα οι παρουσιαστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το πλυντήριο του Λιάγκα. Σε πληρώνει ή τσάμπα;

      Διαγραφή
    2. Aν δεν ηξερε το ρεπορταζ των συνεργατων του να το σταματαγε εκεινη την ωρα και οχι να καθεται να το ακουει και να σχολιαζει.

      Διαγραφή
  9. Πιστεύω. Νομίζεις θα το σκέφτηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τεσπα τι να πούμε. Ήταν λάθος η στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θέμα είναι ότι μπορεί να την ζητάγε κατόπιν είτε τον κραζανε είτε όχι αυτό δεν το ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά το ξέρουμε πόσο την εννοεί την συγνώμη. Όπως ξέρουμε και τι πάει να πει Λιάγκας, δεν τον μάθαμε χτες. Σταμάτα να τον υπερασπίζεσαι τον αισχρό.

      Διαγραφή
  12. Έφυγε από την ζωή δυστυχώς ένας άνθρωπος και νέος 👎Να είμαστε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com