Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο Νίκος Κοκλώνης στο τηλεοπτικό φεστιβάλ των Καννών....




Πολλά στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Γαλλία για το ετήσιο διεθνές τηλεοπτικό φεστιβάλ των Καννών. Η ελληνική παρουσία ήταν έντονη όχι όμως απλόχερη...

Τηλεοπτικοί σταθμοί και εταιρίες παραγωγής είδαν πολλά τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς ωστόσο να γίνουν εντυπωσιακές κινήσεις και αγορές. Άλλωστε τα πολύ μεγάλη διεθνή τηλεοπτικά format είναι εδώ και χρόνια «καπαρωμένα» ενώ λόγω και της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά τα στελέχη ήταν από συγκρατημένα έως φειδωλά.

Ο Νίκος Κοκλώνης παραβρέθηκε στο φεστιβάλ και παρέθεσε το καθιερωμένο πλέον ετήσιο πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της Barking Well Media συνοδευόταν στις Κάννες από στελέχη της εταιρίας παραγωγής του μεταξύ των οποίων η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της εταιρίας Σόνια Καζόνι αλλά και η παραγωγός Ντόρα Πνευματικάτου.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Nammos και ήταν ιδιαίτερα καλαίσθητο. Προσφέρθηκε welcome drink ενώ το καθιστό μενού περιελάμβανε σούσι, διάφορα άλλα συνοδευτικά αλλά και επιλογή για κυρίως πιάτο κρέατος ή ψαριού.

Συνοδεία φυσικά εκλεκτών ποικιλιών ροζέ, λευκού και κόκκινου κρασιού. Οι μουσικές επιλογές της βραδιάς ήταν ανάμεικτες ενώ υπήρχαν και ελληνικά ακούσματα στο playlist. Η διάθεση όλων ήταν καλή χωρίς να βγουν τρομερές τηλεοπτικές ή μιντιακές ειδήσεις.

Πηγή: reader

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ντροπή.για τον ίδιο και για όσους ήταν εκεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ, μπράβο ντε. Για την ίδια καλύτερα, κι ας με πούνε χυδαίο και ομοφοβικό.

      Διαγραφή
  2. δεν μας λέτε στο άρθρο αν αγόρασε προιον ο κοκλώνης. μας λέτε για τα κρασιά. με τι λεφτά πήγε να αγοράσει τηλεοπτικό προιον και που θα το προβάλει; στο μεγκα και στον αλφα; φέτος εχει εξαφανιστεί απο παντού ο κοκλώνης σαν να έγινε κάτι. απο εκεί που τον τρώγαμε κάθε μερα στη μαπα με τα κονσεπτ του τώρα άφαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που είναι άφαντο αυτό το αρχισουργελο. Αυτό ακριβώς.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com