Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανατροπή στην Τηλεθέαση! Πέρασε μπροστά ο Τσουρός




Ανατροπή στην τηλεθέαση είχαμε το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με τα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης η εκπομπή  «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σημείωσε μέσο όρο 13,7% στο δυναμικό κοινό και πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας την Ναταλία Γερμανού στο 9,7% στο δυναμικό κοινό.

Να σημειώσουμε ότι σε αυτή τη μάχη είναι η πρώτη φορά που το Κώστας Τσουρός άφησε την Ναταλία Γερμανού πίσω και σχεδόν οριακά σε μονοψήφιο ποσοστό.

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Εγω Ναταλια ειδα εχθες και ειχε ωραια εκπομπη δε ξερω προς τι ο πατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι η πρώτη φορά που την άφησε πίσω πέρυσι είχε κάποιες πρωτιές στο δυναμικό κοινό και αρκετές πρωτιές στο σύνολο πάντα .αλλά σίγουρα είναι η πρώτη φορά που η Ναταλία μένει πίσω με μονοψήφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πρόσεχε.
    Με τέτοια σκαλέτα και τέτοιο πάνελ γιατί να τη δει ο κόσμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ την αρχή της χρονιάς ο Τσουρός περνάει την Ναταλία στο γενικό. Αυτο εμένα μου έδειχνε μια τάση, οτι ο κόσμος τον βλεπει και οτι η εκπομπή του έχει πληροφορία και ροή. Σιγουρα δεν είναι μια πρωτιά αυτή η χθεσινή του Τσουρού που θα μείνει. Είναι μια ένδειξη, οτι οσο ισχυροποιεί την εκπομπή του και όσο απέναντι παίζουν αδιάφορα πράγματα, θα κερδίζει έδαφος. Για την ιστορία, η Ναταλία χθες είχε τον Φάνη Μουρατίδη καλεσμένο. Φανταζομαι δεν θα τον καλέσει ποτέ για ποδαρικό. Αυτή έχει βρει τον καλεσμένο-γούρι της στο πρόσωπο του Γιώργου Χρυσοστόμου και τον καλεί στην πρώτη εκπομπή. Για να δουμε αν θα χαλάσει το γούρι φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μείωση διάρκειας βοήθησε τον Τσουρό, τις προηγούμενες βδομάδες ήταν κάτω από την Γερμανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα σοκ πρέπει να το έπαθαν στην εκπομπή της Γερμανού με το χαμηλό αυτό ποσοστό. Ας το δουν ως μια ευκαιρία να κοιτάξουν την εκπομπή και να πάψουν να έχουν τον κόσμο δεδομένο και πως θα δει ότι κι αν του σερβίρεις επειδή σε έχει τόσα χρόνια συνηθίσει στη ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά όλες οι εκπομπές όταν είναι χρόνια σε μια ζώνη έχουν μια κάμψη. Στη Γερμανού ξεκίνησε από φέτος. Αν τη περάσει ο Τσουρός πιστεύω θα σταματήσει και η Γερμανού από τη συγκεκριμένη ζώνη και θα αναλάβει άλλη εκπομπή ίσως τη πσρουσίαση ψυχαγωγικού σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σταματάει η Γερμανού για μια φορά που ειναι κατω απ τον Τσουρό. Αν τυχει και αρχισει και πέφτει η Γερμανού και είναι σταθερα κατω απ τον Τσουρό ολη τη φετινή χρονια, και αυτό κρατήσει και του χρόνου και μια τρίτη χρονια, τοτε θα σκεφτεί να φύγει απ τη ζωνη. Αλλιως ούτε αυτή φεύγει, ούτε ο Αλφα θελει τον πονοκέφαλο του τι να βαλω τοσες ωρες το Σαββατοκυριακο.

      Διαγραφή
  8. Μα αν δείτε λίγο τη θεματολογία της Γερμανού θα καταλαβαίνετε που οφείλεται η πτώση και το νέο πάνελ αδιάφορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ WOKE και το πάνελ είναι σνομπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα το μονο που μου αρέσει απ την εκπομπη της Γερμανού είναι ο τιτλος. Ολα τα αλλα μου φαινονται οτι είναι τα γλυφτιάτικα της Γερμανού. "Εγω είμαι η πιο ποιοτικια κουτσομπόλα που βλεπω θεατρο", δεν ειμαι η πλαστικια ηλιθια ξανθιά αλλα οταν έρχεται ένας καλεσμένος που γουστάρω βαζω την μίνι φούστα μου για να του δειξω οτι ειμαι υπεργκομεναρα στα 55 μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To πρόβλημα της Γερμανού είναι κατά κ λόγο οτι η θεματολογία της ειναι αρκετά προβλέψιμη (ο,τι είδαμε παντου όλη την εβδομάδα). Επίσης, φοβερή ανακύκλωση στους καλεσμένους. Κάθε χρόνο όλοι η ίδιοι πρέπει να κάνουν ένα πέρασμα. Εγω βαρέθηκα κάπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση περισσότερο είναι τα σχόλια. Όταν κάτι πέφτει αρχίζουν τα σχόλια να κατηγορούν ότι φταίει η εκπομπή και όταν ανέβει αρχίζουν οι έπαινοι. Σπανίως έχω δει στα σχόλια να επαινείται κάτι με χαμηλή τηλεθέαση. Και δεν το γράφω για την εκπομπή της Γερμανού, είναι γενικότερη παρατήρηση. Έχει ταυτιστεί λανθασμένα στο μυαλό η υψηλή τηλεθέαση με το καλό αποτέλεσμα και το αντίστοιχο γίνεται με την χαμηλή. Ξεχνάμε ότι το κοινό δεν έχει πάντα δίκιο και ότι κάθε χρονιά μπορεί να αδικεί πράγματα αξίας. Όταν ένα προϊόν δεν πάει καλά σε τηλεθέαση δεν σημαίνει αυτόματα και ότι δεν είναι καλό ή ότι κάτι φταίει σε έμψυχο ή άψυχο υλικό και πρέπει να αλλάξει. Αυτό το γράφω με την λογική του τηλεθεατή βέβαια που δεν έχει τον πονοκέφαλο των στελεχών για το αδιάκοπο κυνήγι της επιτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com