Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανατροπή με την πρεμιέρα της σειράς "Έχω παιδιά" - Back to back επεισόδια

 


Πώς αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού όταν αποκτά δυο «γλυκύτατους μπελάδες»;

Μπορούν συγγενείς και φίλοι να παρακολουθήσουν αυτή την καθημερινότητα που είναι γεμάτη απρόοπτα και αστείες καταστάσεις;

To «Έχω παιδιά», η νέα οικογενειακή κωμωδία του MEGA, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 και παρουσιάζει με τον πιο γλαφυρό και διασκεδαστικό τρόπο τον άγνωστο δρόμο που παίρνει κανείς όταν είναι γονιός.

Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται back to back από τη Δευτέρα 14 έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00 με ιστορίες καθημερινής οικογενειακής τρέλας, που σίγουρα ο καθένας έχει συναντήσει κάποια στιγμή στη δική του οικογένεια, για να χαρίσουν στους τηλεθεατές άφθονο γέλιο. Το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

Η υπόθεση της σειράς

Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε... άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης

Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα

Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης

…Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης

Σενάριο: Λάμπρος Φισφής

Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος

Διευθυντής Φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου

Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα

Σκηνογράφος: Τζoβάνι Τζανετής

Executive producers: Παναγιώτης Παπαχατζής-Κώστας Σάκκαρης

Εκτέλεση Παραγωγής: Αργοναύτες Α.E.

Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

#ExwPaidia

«ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00


Δημοσίευση σχολίου

26 Σχόλια

  1. Επιπέδου... Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη! 🤮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΚ. Το Mega σταματά τη Γη της Ελιάς δλδ; Εντωμεταξύ αυτό με την ειδική προβολή θυμίζει κίνηση Alpha. Αλλά εδώ έχουμε εβδομαδιαία κωμική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι'αυτό σταμάτησαν το άλλο τρέιλερ; Για να μονταρουν τα επεισόδια αλλιώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα επεισόδια της σειράς θα είναι 23-25 λεπτά όπως οι Τρεις Χάριτες και το Dolce Vita θυμίζουν όρους παλιάς τηλεοπτικής μυθοπλασίας. Όχι 65 λεπτά διάρκεια που δεν ξέρεις πως να γεμίσεις την ώρα.

    Η Γη της Ελιάς πάει 21:40 ενώ το Ταμπού στις 23:30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Mega θέλει τη δικιά του Μουρμούρα και το δικό του Σόι. Αν πάει καλά τότε μιλάμε για καλή επένδυση που θα πάει 3-4 σεζόν και θα παίζει σε (Ε) χρόνια.
      Ο στόχος είναι τα παιδιά του δημοτικού. Η ώρα είναι η κατάλληλη, όλα τα παιδάκια πάνε για ύπνο κατά τις 22:00. Οπότε αναγκαστικά με τα παιδιά που θα βλέπουν μισή ώρα το σήριαλ στην τηλεόραση, θα το βλέπουν και οι γονείς, παππούδες, μεγαλύτερα αδέρφια όπως έγινε με το Σόι. Αν οι γονείς έβλεπαν άλλο σήριαλ βλέπε Granotel, Τιμωρό, Άγιο Έρωτα τότε για εκείνο το μισάωρο θα το βλέπουν από κινητό ή tablet.

      Διαγραφή
    2. @5:50 Νμζ πως εκεί απευθύνεται η συγκεκριμένη σειρά. Στο καθαρά παιδικό κοινό και κατ' επέκταση στους γονείς που αναγκαστικά θα πρέπει να βλέπουν τη σειρά με τα παιδιά. Έξυπνη κίνηση η τόσο μικρή διάρκεια.

      Διαγραφή
    3. 5:58
      Το θέμα είναι τι νούμερα θα κάνει διότι από λόγια και θεωρία όλα είναι εντάξει.
      Εγω προσωπικά το κόβω να κάνει τα νούμερα της τζελας,δηλαδή ναι μεν πρώτο αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα ψηλά από θέμα τηλεθέασης.

      Διαγραφή
    4. Έχουμε φτάσει να ανυπομονούμε περισσότερο για τα νούμερα της σειράς, παρά την ίδια τη σειρά, με τις κινήσεις που κάνουν φέτος τα κανάλια. Το θετικό είναι πως ξεκίνησαν να έχουν κάποια στρατηγική (τώρα αν θα τους βγει, είναι άλλη συζήτηση). Με αυτή την κίνηση πάντως, αν τους βγει, μπορεί να ανεβούν και τα νούμερα του Ταμπού, αφού θα ξεκινάει περίπου όταν τελειώνουν τα προγράμματα των 22:30. Αλλά από την άλλη ποιος θα κάθεται 23:30 να βλέπει σήριαλ. Θα δείξει...

      Διαγραφή
  5. Η Ευγενία Σαμαρά συνέχιζε με καθημερινό, Δευτέρα-Πέμπτη, στις 21:00 όπως 3 χρόνια τώρα και η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει σε καθημερινό στο Mega όπου έπαιζε για 8 χρόνια: Η Ζωή της Άλλης, Κλεμμένα Όνειρα, Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς με τεράστια επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Για αρχή ναι. Άλλωστε 25λεπτα επεισόδια έχει.

      Διαγραφή
  7. Το MEGA έχει βγάλει trailer για Άγιο Παΐσιο, Famagusta, 7 Κλωστές και υποτίθεται μέσα στον Οκτώβριο θα βγουν και Τσαντίρι με Maestro. Συν η Γιολάντα του Λαζόπουλου που ξεκινά γυρίσματα συν τα ποδόσφαιρα τις Τετάρτες. Που θα παίξουν όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως Παρασκευή και Κυριακή και να μην ξεκινήσουν όλα μαζί. Έτσι και αλλιώς 17
      κλωστές, Maestro και Famagusta θα έχουν 6, 4 & 8 επεισόδια αντίστοιχα οπότε θα τελειώσουν γρήγορα.

      Διαγραφή
    2. Εγώ νομίζω πως αυτά τα σήριαλ το Mega θα τα ξεπετάξει με 2πλα και 3πλα επεισόδια τα Σαββατοκύριακα να τελειώνουν. Άλλωστε Maestro και Famagusta βάση συμφωνιών με παγκόσμιο και εθνικό Netflix πρέπει να κάνουν ταυτόχρονη πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

      Διαγραφή
  8. Πολύ έξυπνη η κίνηση του μέγκα να βάλει σύντομη καθημερινή οικογενειακή κωμωδία. Πιστεύω πως την μεγαλύτερη ζημιά θα την κάνει στο ήδη αδύναμο και βαρετό grand hotel. Οι σειρές του άλφα και τα ριάλιτι των σταρ και σκάι πιστεύω πως θα επηρεαστούν λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνει 10 θα είναι θαύμα. Αδύναμο εντελώς και χωρίς έμπνευση.

      Διαγραφή
    2. 7:06 Μπααα μια χαρά θα τα πάει.

      Διαγραφή
    3. @6:04 Το grand hotel εδώ και 2 βδομάδες κάνει σταθερά 14%. Δεν είναι μεγάλο ποσοστό, αλλά είναι σταθερό, που σημαίνει κάποιος κόσμος το παρακολουθεί. Και όχι ότι δεν έχει εναλλακτικές. Οπότε γιατί κάποιος που το παρακολουθεί (αν το κάνει προφανώς του αρέσει) να αλλάξει κανάλι έστω και για 25 λεπτά, και να μην αλλάξει κάποιος που βλέπει survivor, Φάρμα, Άγιο Έρωτα, Τιμωρό, Τζέλα, ή Αρχελάου; Δεν ειρωνεύομαι, είναι πραγματική μου απορία για τον συλλογισμό σου. (και μη μου πεις επειδή είναι βαρετό, γιατί αυτό είναι καθαρά υποκειμενική άποψη και όχι γεγονός).

      Διαγραφή
    4. Άμα δεν τραβήξει το Έχω Παιδιά, θα μαζέψει όλο το χαρτί το Γκρανοτέλ (18-20%) και θα πάθει ζημιά ο Έρωτας και η Ελιά.

      Υ.Γ.: Δεν βλέπω κανένα από τα παραπάνω σήριαλ απλά παρατηρώ τα νούμερα.

      Διαγραφή
    5. Αν τραβηξει το έχω παιδιά και τα αλλα σιριαλ του αλφα πεσουν γιατι πάρει απ αυτά, το γκραντ γιατί να ανέβει; Παλι στα ίδια θα μεινει αφου έχει σταθερο κοινο. Το κοινο του ερωτα και των ριάλιτυ θα πάει προς μεγκα. Υ.Γ. Βλεπω Αρχελάου και τίποτα απ τις σειρές των αλλων καναλιων. Περιμένω Καλά γεράματα, έχω παιδιά και iq160.

      Διαγραφή
  9. Μπράβο στο MEGA! Πολύ έξυπνος προγραμματισμός. Έλειπε μια οικογενειακή κωμική σειρά στις 21:00. Μακάρι να είναι καλή και να προσφέρει γέλιο στο κοινό που το έχει ανάγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Ωραία κίνηση και πιστεύω οτι θα πάει καλύτερα απο ελια δηλαδη θα κάνει τουλαχιστον 14%. Μακάρι να είναι καλό και να βγει καινούργια καλή οικογενειακή σειρά στο μεγκα που θα συνεχίσει χρονια. Το μεγκα ειχε παράδοση στις κωμωδιες και πρέπει καποια καινούργια να του κάτσει. Εξάλλου τα αντίπαλα προγραμματα πάνε μέτρια εκτος απ τον τιμωρο που πάει καλά. Οποτε φαινεται οτι ο κόσμος δεν έχει ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με τιποτα και υπάρχει χώρος για κάτι καινούργιο. Εχω αποψε ραντεβου!!! Ραντεβου στο μεγκα!!!

      Διαγραφή
  10. Δεν πρόκειται να τραβήξει μια σειρά 30λεπτη...όσα πειράματα γίνανε, αποτύχανε.Κακος προγραμματισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σαμαρα αρέσει σε άνδρες και γυναίκες και τα παιδάκια σε σειρές αρέσουν σε ολους. Δυσκολα δε θα κανει νούμερα. Επισης ο "πατέρας" δειχνει συμπαθητικός.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com