Ticker

10/recent/ticker-posts

Βόμβα για το μέλλον του σίριαλ «Άγιος έρωτας» στον Alpha



Μόλις 11 επεισόδια μετράει η νέα σειρά του Alpha, «Άγιος έρωτας» στον τηλεοπτικό αέρα και ήδη ένας κεντρικός συντελεστής του σίριαλ εποχής ανακοίνωσε πως αποχωρεί «για προσωπικούς λόγους» από αυτό.

«Αγαπητοί φίλοι. Για προσωπικούς λόγους, όχι υγείας, αποχωρώ από την σκηνοθεσία της σειράς του Άλφα, Άγιος Έρωτας» έγραψε χαρακτηριστικά ο μέχρι πρότινος σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha, Σπύρος Μιχαλόπουλος. «Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή στήριξη».

«Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να συνεχίσετε να βλέπετε τη σειρά. Καλή αντάμωση» καταλήγει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος σε αυτή την ανάρτηση .

Πάντως ο ALPHA πόνταρε πολλά σε αυτή τη σειρά μιας και ήταν στην ουσία η σειρά που θα αντικαταστούσε τον ΣΑΣΜΟ, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά...

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μάλλον το κανάλι ή η παραγωγή του χρεώνει τα χαμηλά νούμερα και γι αυτό παραιτήθηκε ο άνθρωπος. Εξαλλου η σειρά έχει κι αλλους σκηνοθέτες που μπορούν να αναλάβουν την κυρίως σκηνοθεσία ή να βρουν άλλον σκηνοθέτη που θα έχει τη γενική επιμέλεια.
    Εντύπωση πάντως προκαλεί η παραίτηση του δεδομένου το όταν ήταν στους πανθέους παρά τα χαμηλά νούμερα, δεν είχε πάει πουθενά. Προφανώς εδω γίνεται το σώσε. To blame game έχει χτυπήσει κόκκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά είναι παλιακή. Μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνεις πόσο ξεπερασμένο είναι. Τα κανάλια να βρουν νέες ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com