Ticker

10/recent/ticker-posts

Δήμος Βερύκιος για τη μεταγραφή που υπήρξε στον Alpha με 1 εκατομμύριο ευρώ



Μετά τη δήλωση που έκανε ο Δήμος Βερύκιος για μετεγγραφή που υπήρξε στον Alpha για 1 εκ., αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για την Ελένη Μενεγάκη. Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι ήταν κυρία της ενημέρωσης.

«Δεν εννοούσα την Ελένη Μενεγάκη. Η Μενεγάκη είναι φρεγάτα, στο ένα … μύριο θα μείνει; Τότε είχαν πέσει πολλά λεφτά» ανέφερε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

Στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε μία ιστορία. «Ήξερα ότι θα έρθει η συγκεκριμένη για το καλωσόρισμα να πάρει το μύριο, το πακέτο. Κατεβαίνω, ήμασταν τότε στην Κάντζα, εκείνη την ώρα έμπαινα στο μεγάλο κτήριο. Βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο, τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα. Μιλάμε έχουν περάσει δεκαετίες. Αυτοί ήταν τόσο αφοσιωμένη στο μέτρημα και ήταν και πολλά… Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε «τι θέλεις;». Όποιος παίρνει από μεταγραφές λεφτά και τα μετράει, είναι παραδόπιστος. Εμείς που δεν πήραμε ποτέ, δεν έχουμε φράγκο».

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Είχε δώσει και πιο πολλά λεφτά ο Alpha, αλλά αυτός κόλλησε στο 1 μύριο.
    Μάλλον στην ασπονδη φίλη του αναφέρεται, που δεν γυρνούσε να τον κοιτάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το πάμε πακέτο αναφέρεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγουρα για αυτην που κατηγορεί συνέχεια λέει. Σκεψου πόσα μαύρα λεφτα. Τα έπαιρναν μαυρα και τα μετρούσαν στο αμάξι.
    Η αλλη που έπαιρνε 5 εκατομμυρια , δεν τον ενοχλει. Η τριτοτεταρτη που πριν γινει διασημη σερνόταν πισω απο τραγουδιστή και οταν αυτός την εφτυνε πηγαινε με την ορχηστρα, αγιοποιηθηκε οταν έβαλε στεμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά για δημοσιογράφο-παρουσιάστρια του ενημερωτικού τομέα λέει. Η "αγαπημένη του" ήταν μέχρι το 2001 στην ΕΤ3 (χωρίς επιτυχημένη πορεία) και τότε πήγε στον Alpha ως ρεπόρτερ του δελτίου από Θεσσαλονίκη και για μια εκπομπή υγείας άκρως μονοψήφια και όχι επιτυχημένη. Το 2004 ξεκίνησε να στέλνει πακέτα.

      Άλλη εννοεί που τώρα είναι σχολιάστρια σε μικρόμερο τηλεοπτικό σταθμό την οποία έκραξε πριν μία εβδομάδα για το "νέο" της πρόσωπο.

      Διαγραφή
  4. Τρεις ήταν οι ''απόλυτες σταρ'' παρουσιάστριες στα χρυσά χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης των δεκαετιών '90 και 2000. Ελένη Μενεγάκη, Ρούλα Κορομήλα, Έλλη Σταη. Αυτές είχαν και τα λεγόμενα χρυσά συμβόλαια από γυναίκες. Αφού εδώ μιλάμε για ενημέρωση τότε στάνταρ η Έλλη Στάη το 2007 είναι που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Alpha.

    Ο Κοντομηνάς κιόλας είναι γνωστό ότι ήταν ιδιαίτερα ...ανοιχτοχέρης με τις ξανθές ''απόλυτες σταρ'' παρουσιάστριες. Και η Ελένη και η Ρούλα και η Έλλη πέρασαν από το κανάλι του με φοβερά συμβόλαια. Η Μενεγάκη ειδικά τον άρμεξε κανονικά ακόμη και τις εποχές που δεν τα έφερνε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντωμεταξύ μην αποκλείουμε και οι 3 τους να είχαν το ίδιο συμβόλαιο απλά δεν το λέει ο Βερύκιος γιατί αυτή την περίοδο έχει κόντρα μόνο με Στάη.

      Και η Ρούλα το καλοκαίρι του 2001, όταν μετά από ένα χρόνο αποχής μετά το κόψιμο του Μπράβο στο Mega, ανακοινώθηκε ως χρυσή μεταγραφή πολλών μηδενικών. Μάλιστα τότε ο Κοντομήνας έκοψε εν μια νυχτί Ευαγγελάτο-Τατιάνα γιατί το budget λόγω Ρούλας ήταν σε χρυσά ύψη. Γι' αυτό υπήρχε κόντρα για χρόνια Τατιάνα-Ρούλα. Το 2005 που η Μενεγάκη άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ant1 όλοι μιλούσαν για 7ψήφιο συμβόλαιο. Και το 2007 με Στάη, η οποία τρεις μήνες πριν είχε πάρει χρυσή μεταγραφή από Αντ1 στο Mega με talk show το οποίο είχε ανανεωθεί, πήγε ξαφνικά Alpha σπάζοντας με το Mega.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com