Ticker

10/recent/ticker-posts

Η ΕΡΤ βγάζει «κόκκινο φως» στην «Αρχελάου 5»;



Μέσα στην εβδομάδα θα αποφασιστεί από Δ.Σ της ΕΡΤ το μέλλον της σειράς «Αρχελάου 5». Το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπάρξει «κόκκινο φως» στη συνέχεια της σειράς. 

Η πρώτη έγκριση επεισοδίων προς την εταιρία παραγωγής «Αργοναύτες» ήταν 20 επεισόδια τα οποία και έγιναν 80 μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου. 

Εκεί φαίνεται πως θα γραφτεί το φινάλε της καθημερινής κωμωδίας. Η εισήγηση για τη συνέχειά της είναι ήδη αρνητική. Την ίδια στιγμή εξετάζεται πάντως μια νέα κωμωδία  διά χειρός Δημήτρη Αποστόλου που όμως δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής. Τώρα το πρότζεκτ επανεξετάζεται και επίσης διερευνάται το κατά πόσο είναι εφικτό η σειρά να βγει στον «αέρα» στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν από τον Ιανουάριο του 2025. 

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Για την ιστορία η "χρυσή" καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 Σε Ξένα Χέρια πήγε όλη τη σεζόν (2021-2022) με πολλά επεισόδια να σημειώνουν 1,2% στο σύνολο και 0,8% στο νεανικό και κόστος επεισοδίου 60.000€ με απολαβές των βασικών πρωταγωνιστών 12.000€-18.000€ το μήνα. Η προβολή της σειράς γινόταν την πρώτη εβδομάδα στις 22:00 ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στις 19:00.

    Η Αρχελάου τους πείραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αρχελάου εχει μπατζετ 20.000 κατω. 40,000 το επεισοδιο και κανει 2,1% στο δυναμικό ενω τα ξενα χερια έκανε κατω απο 1%. Εκείνο γιατί το συνεχιζαν; Και ήταν και παλιακή σειρα. Η Αρχελάου ειναι νεανικη κωμωδια που οσο παει γινεται και καλυτερη. Οσοι δεν την έχετε δει, δωστε της μια ευκαιρία!

      Διαγραφή
  2. Με αυτόν τον τίτλο πιστεύανε πως θα πάει καλά η σειρά; Ποια σειρά βλέπεις; Αρχελάου 5. Πού ακούστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν την προστατεψε και δεν εκανε νεο προμο. Την παρατησε οπως και την παραλια. Θα κοψουν και το ερτφλιξ οπως παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι αν έχουν περάσει κωμικές σειρές που δεν γέλασε ποτέ κανείς τα τελευταία χρόνια. Ενδεικτικά: εκτός υπηρεσίας, ποιος Παπαδόπουλος, Μαιρη-Μαιρη-Μαιρη, η δική μας οικογένεια, τρίτος όροφος, στα σύρματα, σ'αγαπώ μεν αλλά... Κι αυτές μόλις τα 3 τελευταία χρόνια, αν πάμε προς τα πίσω η λίστα είναι ατελείωτη. Μόνο στο Αρχελάου 5 όμως, έχει γίνει τέτοια στρατευμένη επίθεση. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο το Μαιρη και οι Παπαδοπουλοι ηταν κωμωδιες, τα αλλα κομεντι. Το Αρχελαου στον αλφα θα εκανε 15αρι σιγουρα

      Διαγραφή
  5. αντι να επικροτειτε τον περιορισμο της απεριοριστης σπαταλης για σειρες χωρις αντικρυσμα φερνετε ως παραδειγμα παλια λαθη και στηριζετε τη διαιωνιση τους? αν δεν ειστε μελη της παραγωγης ειστε ασχετοι απο οικονομικα και επικινδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικέ με τα οικονομικά και ακίνδυνε, την έχεις παρακολουθήσει τη σειρά; Γνώμη επί των προγραμμάτων έχεις παρακολουθώντας τα ή μόνο αφού βγουν τα νούμερα τηλεθέασης; Κι ο,τι κάνει υψηλά νούμερα είναι αυτομάτως και του γούστου σου;

      Διαγραφή
  6. @11:39 και τα εκτός υπηρεσίας, στα σύρματα, τρίτος όροφος ως κωμωδίες/κωμικές σειρές παρουσιάστηκαν. Αυτό ως προς το επιχείρημα κάποιων ότι δεν γελάς με τη σειρά. Αν πιάσουμε και τα νούμερα τηλεθέασης, όπως σωστά έγραψε κάποιος άλλος το σε ξένα χέρια έκανε παρόμοια νούμερα και χαμηλότερα. Δεν σχολιαζόταν σε τέτοιο βαθμό. Εδώ συγκεκριμένα σάιτ κάνουν απ'το πρώτο επεισόδιο στοχευμένη επίθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επισης η Αρχελαου μεχρι πριν μερες έκανε 1,8 στο νεανικο και εδω και καμια βδομαδα κανει πανω απο 2. Ισως ανεβει κι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω φοβερη επιτυχια να κανει πανω απο 2%.Αν ανεβει και στο 2.5 να ανοιξουν καμια σαμπανια

      Διαγραφή
  8. Η σειρά, κατά τη γνώμη μου, είχε ένα πολύ κακό πρώτο επεισόδιο. Κάποιοι την απέρριψαν εξαιτίας αυτού, αλλά κάποιοι χωρίς να την έχουν δει καν κράζουν απλά γιατι το κάνουν κι οι άλλοι. Το κακό είναι ότι θα έπρεπε επιτέλους να προσμετρώνται στους δείκτες τηλεθέασης κι οι προβολές στο ίντερνετ. Κι εγώ στο ερτφλιξ το παρακολουθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα επεισοδια κακα ειναι.Η σειρα ειναι τραγικη

      Διαγραφή
  9. Μου φαίνεται ή η ΕΡΤ γυρίζει στις παλιές "καλές" εποχές καναλιού-φάντασμα; Κακό που άλλαξε η διοίκηση καθώς ο Ζούλας είχε όρεξη, όραμα και μεράκι για κάτι διαφορετικό και έδωσε κάτι νέο αυτά τα 4,5 χρόνια στην ΕΡΤ1 και ERTFLIX.

    Αντίθετα με τη νέα διοίκηση στον πρώτο 1,5 μήνα παρουσίας της ήδη ακούμε και κοψίματα, μια σειρά που πήγαινε καλά πέρυσι φέτος παραπαίει (Παραλία) ενώ δεν διαφημίζεται καθόλου όπως πέρυσι και τα δύο "νέα" project που ανακοινώθηκαν δουλεύονται ήδη από την προηγούμενη διοίκηση, Μεγάλη Χίμαιρα και Τετράγωνα.

    (μη κομματικό σχόλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com