Ticker

10/recent/ticker-posts

Το τηλεφώνημα στελέχους του ΑΝΤ1 στον παρουσιαστή μετά τον σάλο για το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ




«Να αναλάβει την ευθύνη του θέματος, όχι να ζητήσει συγγνώμη. Υπάρχει ένα παρασκήνιο για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει αυτό το ποστ. Αυτοβούλως έγινε, απλά υπήρχε ενόχληση από το κανάλι. Στέλεχος του ΑΝΤ1 τον πήρε τηλέφωνο και εξέφρασε την ενόχληση. Δεν υπήρξαν αντιδράσεις μόνο στα social media, αλλά και μηνύματα που έφτασαν στον σταθμό και βάρυναν το κλίμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, αμέσως, κατάλαβε -προς τιμήν του- το λάθος του, είπε ότι θα ανακαλέσει, δεν ζήτησε συγγνώμη. Είπε ότι θα το κάνει σήμερα από τον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής. Ωστόσο, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και σε όλη την ομάδα. Υπήρξαν και φήμες ότι άνθρωποι της εκπομπής ήθελαν να δηλώσουν παραίτηση, γιατί κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της δικής τους ηθικής. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά. Στενοχωρήθηκαν, αλλά ηρέμησε η κατάσταση, οπότε δεν θα υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις. Είναι βαρύ το κλίμα γενικότερα να ξέρετε. Είναι μια πολύ δύσκολη και άβολη κατάσταση», αποκάλυψε με τη σειρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ο μόνος λόγος που ζήτησε συγγνώμη είναι επειδή έφαγε κράξιμο από όλες τις πλευρές (και απο τα αφεντικά του), διαφορετικά όχι συγγνώμη δεν θα έλεγε αλλά θα κουνούσε και το δάχτυλο, όπως το κουνούσε και ο Κουσουλός εχθές στους τουιτεράδες.
    Επίσης αν δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ήταν οποιοσδήποτε μη επώνυμος θα τον είχαν ξεσκίσει όπως κάνουν άλλωστε σαν τα κοράκια κάθε φορά που προκύπτει αντίστοιχο θέμα στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικα ποσο ευστοχο σχολιο..μου κανει τρομερη εντυπωση ο ξεσηκωμος.σε καθημερινη βαση αυτα που λεει η υπονοει ο συγκεκριμενος για αλλους ανθρωπους ειναι ανηθικα και προσβλητικα και θα μπορουσαν να επιφερουν νομικες συνεπειες. παρολ αυτα, επειδη ο ποδοσφαιριστης ειναι του παναθηναικου κ ο αλαφουζος κοβει κ ραβει , ξαφνικα πεσανε ολοι να τον φανε ενω καθημερινα γινονται τερατα στην εκπομπη του.. ποσο υποκριτες σ αυτη τη χωρα..

      Διαγραφή
  2. Aν ζούσε ο Μίνως Κυριακού θα τον είχε ήδη διώξει από το κανάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ζούσε ο κύριος Μίνωας ο Λιάγκας θα είχε κοπεί στον αέρα και η κυρία Λόλα θα τον είχε εξαφανίσει επικοινωνιακά. Αυτό γινόταν τη δεκαετία του '90 στον ΑΝΤΕΝΝΑ με ένα τηλεφώνημα στη ροή.

      Επίσης τον Πρωινό Καφέ θα τον παρουσίαζε η Ιωάννα Μαλέσκου ή η Φαίη Σκορδά με αστρολογία, μαγειρικές, συνεντεύξεις, χορούς και τραγούδια, και όχι αυτό το χάλι με αστυνομικό και τρας ρεπορτάζ.

      Υ.Γ.: Παλιός υπάλληλος ΑΝΤΕΝΝΑ εδώ πέρα!

      Διαγραφή
  3. Έχει ξεφύγει πολλάκις στον αέρα ο συγκεκριμένος παρουσιαστής και δέχεται (δικαίως) ακραία αρνητική κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να μπουν όρια και να μάθουν να σέβονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com