Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (3/10/2024)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. 

Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού;

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company


Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Όλο το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μονοψήφια. Χαμένη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανουν ουτε οριακα διψηφια τα ριαλιτι του σκαι και του σταρ, οταν καμια δραματικη σειρά δεν κανει επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως γιατί υπάρχει ένα κοινό και μεγάλο πιστεύω που δεν τους ενδιαφέρει καμία από τις δύο επιλογές. Από τη μια δε θέλουν τα δράματα ή έχουν μπουχτίσει με αυτά ή δεν τους αρέσουν οι συγκεκριμένες ιστορίες από την άλλη μπούχτισαν και με τα ριάλιτι. Πόσες φορές να δουν το Survivor όταν δεν έχει και κάτι το διαφορετικό να δείξει; Η φάρμα δεν άρεσε από πέρυσι στο δυναμικό κοινό θα άρεσε φέτος;; Το κοινό αυτό δε θέλει τίποτε από τα δύο και μάλλον ψάχνει άλλους τρόπους διασκέδασης. Για αυτό και η prime time ζώνη έχει φτάσει να κάνει 14 και 15 και να λέμε πως το πρόγραμμα κάνει τη σούπερ επιτυχία.

      Διαγραφή
    2. τα δραματα κανουν συνολικα 43-44%. Ουτε μπουχτισε ο κοσμος, ουτε δεν εχουν επιτυχια

      Διαγραφή
    3. ειναι 7 καναλια πρωτοδευτερης επιλογης και οχι 2 οπως παλια

      Διαγραφή
    4. Tι λετε βρε παιδιά; Παλια μιλάμε για early 2000s που ήταν και ο Αντ1 και το μέγκα και το αλφα. Το σταρ επαιζε ταινίες και ο σκαι δεν υπηρχε, ουτε το όπεν. Η ερτ εκανε τα ποσοστα που κανει τωρα. Το σταρ με φαρμα παει χειροτερα απο ταινείες, το σκαι κανει 7% σιγα το ποσο αφαιρεί. Επισης θυμαμαι εποχη που ο Αλφα έπαιζε την Maria la del barrio στις 21.00 το βραδυ και εκανε εξωφρενικα ποσοστα απεναντι σε μεγαλες σειρες μεγκα και αντ1. Οποτε κοψτε το παραμυθι. Δεν ειναι σοβαρα ποσοστα τα 14αρια των δραματικων σειρων για να λεμε οτι κανουν επιτυχια. Δεν κανουν αποτυχια, οκ. Πανε μετρια.

      Διαγραφή
    5. 3 ηταν τα καναλια που εβλεπε ο κοσμος Μεγκα, Αντ1 και Αλφα. Ολα τ αλλα καναλια δεν εκαναν ποτε νούμερα. Τσεκαρετε τις σειρες του αλφα εδω. Απο το 2000 παιζει σειρες τουλαχιστον Κοκκινο κυκλο. https://greek-movies.com/series.php?c=1&l=&y=&g=

      Διαγραφή
    6. 1:50 το σταρ εκανε μονοψηφια, η ερτ 2%, σκαι- οπεν δεν υπηρχαν και το σκαι εκανε το πολυ 3% μεχρι το σερβαιβορ, τα τοπικα καναλια δεν ειχαν ενημερωτικες εκπομπες που και αυτο κοβει, το 30% τουλαχιστον δεν πηγαινε σε συνδρομητικα και λοιπα καναλια, ο αλφα εκανε νουμερα μετα τις 10 που ειχε δραματικες σειρες και οταν ειχε Λαζοπουλο, Χατζηβασιλειου και ενημερωτικες τα μεσανυχτα. Την Μαρια την επαιζε ο σκαι στα 90ς.

      Διαγραφή
    7. Στα 00ς οταν επαιζε και ο α δραματικη τοτε οι σειρες εκαναν γυρω στο 20 ενω οταν επαιζαν κωμικες το μεγκα ή ο αντ1 εκαναν 40αρια και ολοι οι αλλοι πιο κατω. Ποτε δεν επαιζαν ταυτοχρονα 4 σειρες και 2 ριαλιτι

      Διαγραφή
  3. Πάτος το δελτίο του αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εκατομμυριουχος για ποιον λογο επαιξε επαναληψη χθες?Εδειξε παλι το επεισοδιο της Τεταρτης.Δεν μπορω να βρω καποια λογικη εξηγηση για αυτο,παιζει να εγινε κατα λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να μην έχουν μεγάλο στοκ επεισοδίων

      Διαγραφή
  5. Το δελτίο του ΑΝΤ1 έτσι όπως πάει, θα το περάσει και το OPEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά νούμερα ο Άγιος Έρωτας τελικά. Πέρασε και το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com