Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (17/10/2024)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. 

Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού;
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

 

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Ανατροπή χτες στα πρωινά. Πρώτη η Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι με 0,4 μπροστά....... Για σαμπάνιες τι λέμε τώρα!Την είχε σκίσει τόσες μέρες η Φαίη βέβαια αλλά τεσπα...Αστειοτητες,είναι αυτό που λέγαμε το κοινό τελικά έχει εθισμό με τα σκουπίδια...

      Διαγραφή
    2. Πάρτι θα κάνει ο Θοδωρής Ρακιτζής.

      Διαγραφή
    3. Ελα ρε ειναι η πρωτη φορα που ήρθε πρωτη φετος ή εχει ξαναρθει; Παλι καλα που πανε καλά τα προσωπικα της γιατι με τις ανασφάλειες που έχει αυτή θα ειχε πηδηξει απο καμια ταρατσα.

      Διαγραφή
  2. Και αμέσως μετά πολύ κοντά η Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεχρι τις 22.00 ήταν πολυ δυνατό το grand hotel. Μετά μάλλον εκλεισαν την τηλεοραση. Δεν ανέβηκαν οι απέναντι οταν έφυγαν απο το grand hotel. Ετσι το reunion πηρε μικρο lead in 12,5 αλλα μεσα στη διαρκεια του έκανε 16 και 17%
    Το μέγκα ξανανεβηκε στην κορυφη με το έχω παιδια. Οταν τελειωνει, κρατα καποιους τηλεθεατές η ελια και καποιοι λιγοι πανε στον άγιο έρωτα και απο 10 κάνει και 13 σε τεταρτα. Οι πιο πολυ ομως κλεινουν την τηλεοραση οταν αφηνουν την κωμωδια του μέγκα.
    Μετά τις 12 το βραδυ τι έπαιξε ο Αλφα και έκανε νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αλφα εξαιρετικα νουμερα με τις 2 ελληνικες ταινιες το βραδυ. Αυτο για να καταλαβουμε ποσο βαρετα ειναι τα νεα προγραμματα και ο κοσμος προτιμα να δει χιλιοπαιγμενες ταινιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αντ1 χτυπαει σε πολλα τεταρτα της μερας 5αρια και 6αρια. Γενικα μεχρι το βραδυ ο μεσος ορος στα προγραμματα του ειναι οριακα διψηφιος. Του χρονου πρεπει να αλλαξει ολη τη daytime του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω να σχολιάσω τα εξής: αρχικά το Έχω παιδιά είναι η αγαπημένη μου σειρά φέτος. Ακολουθούν τα Γεράματα και ο Τιμωρός. Δεύτερον: πολύ κακή χρονιά για τη Ζέτα. Και τέλος εχθές ήταν μια πολύ καλή μέρα για το Πρωί αν σε είδον και χάλια για το Σου Σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σουσού γενικώς δεν τραβάει όσο νάζι και να επιστρατεύσει η Τσολάκη ..

      Διαγραφή
  7. Επίσης χαίρομαι που πάει απατος ο Πορτοσαλτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι χαιρομαστε..ποιος να δει το γερολαδα? βεβαια να μου πεις καποτε οι γεροι βλεπανε Αυτια

      Διαγραφή
    2. Μεγάλο λάθος που το ΣΚΑΪ έκοψε τις μεσημεριανές ψυχαγωγικές εκπομπές. Σίγουρα καλύτερα νούμερα θα εκαναν από τον Πορτοσάλτε.

      Διαγραφή
  8. Για το σοι σου γνωρίζει κανείς γιατί δεν προβάλλεται ποτέ σε επανάληψη ο 1ος κυκλος της σειράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι ο πρωτος κυκλος ηταν πιστη αντιγραφη της ισραηλινης σειρας και ισως εχει να κανει με δικαιωματα

      Διαγραφή
    2. Βεβαίως και γνωρίζουμε, το έχουμε ξαναγράψει και σε προηγούμενα σχόλια εδώ μέσα και το έχουν πει και σεναριογράφοι και συντελεστές.

      Το Σόι Σου ξεκίνησε την 1η σεζόν για λίγα επεισόδια με ανύπαρκτο budget. Όταν η σειρά ανανεώθηκε για 2η σεζόν υπήρξε πολύ μεγάλη αύξηση στο budget, αναβάθμιση και επανακατασκευή των σκηνικών της σειράς που έγιναν πιο πλούσια και φωτεινά, ενώ άλλαξε και η φωτογραφία της σειράς από πιο σκοτεινή σε ανοιχτόχρωμη επηρεάζοντας πολύ το οπτικό αποτέλεσμα που βλέπουμε στις οθόνες και σκηνοθέτης ανέλαβε ο Μορφονιός. Επίσης για να δημιουργηθούν περισσότερες ιστορίες οι σεναριογράφοι μεγάλωσαν ηλικιακά τα 4 παιδάκια της σειράς κι ενώ την 1η σεζόν παίζουν μόνο οι ενήλικες και τα παιδιά δεν έχουν ατάκες ξαφνικά από τη 2η σεζόν και ύστερα τα παιδιά έχουν ιστορίες πάνω τους. Έτσι άλλαξαν το παιδικό καστ με 4 παιδάκια με μεγαλύτερη ηλικία.

      Έτσι ο ALPHA από το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να μην ξαναπροβάλλει σε (Ε) την 1η σεζόν καθώς φαίνεται τεράστια η αντίθεση μεταξύ αυτής με τις υπόλοιπες τέσσερις τόσο σε εικόνα και σκηνικά όσο και στα παιδιά που μέσα σε ένα καλοκαίρι μεγάλωσαν 2-3 χρόνια. Κρίμα γιατί έχει πολύ ωραία επεισόδια με πολύ ωραίους guest.

      Διαγραφή
    3. Καποιος ειχε πει εδω μεσα οτι ηταν πολυ low budget και τα σκηνικα και ολα και η εικόνα, η φωτογραφία, όχι καλη κλπ και για να μη γίνεται σύγκριση με τους άλλους κύκλους.

      Διαγραφή
  9. Γιατί δεν βγάζετε και την ημερήσια κατάταξη των καναλιών όπως κάνατε τα προηγούμενα χρόνια; Επίσης ξαναβάλτε σε τα τελευταία σχόλια σε ειδική θέση όπως τα είχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com