Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (1/10/2024)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. 

Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

 


Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Βρε την Τζέλα! Πάλι πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το «αστειάκι» με την Σκορδά συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα πρωινά η Φαίη επέστρεψε στη θέση της πρωτιάς! Για το βράδυ το grand hotel σταθερό αλλά δεν ξέρω πόσο ικανοποιημένοι είναι στον Αντ1 με 14αρια μόνο στη prime time.η Τζέλα πρώτη αλλά έπεσε 6 μονάδες συγκριτικά με τη πρεμιέρα.ο κόσμος θέλει κωμωδίες αλλά θέλει καλές κωμωδίες.το Μέγκα εμπιστεύτηκε τον Γεωργίου κι τώρα καλά να πάθουν γιατί κι η καινούργια κι η παλιά σειρά πατώνουν σε τηλεθέαση.το ίδιο κι ο γιατρός στον άλφα,μια σεζόν έφτανε πέρυσι δεν υπήρχε λόγος να το συνεχίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 18 της Τζέλας είναι μια χαρά, επιτυχία θα έλεγα γιατί δεν είναι μια συνηθισμένη κωμική σειρά. Πόσα προγράμματα κάνουν πάνω από 15; Ελάχιστα. Η ελιά δεν πατώνει καθόλου. Στην 4η χρονιά της είναι μόλις λίγο πίσω από το νέο και πολυδιαφημισμένο grand hotel, μπορεί να το περάσει κάποια στιγμή, ενώ στο σύνολο είναι πάντα πρώτη. Ούτε πάτος, ούτε αποτυχία είναι, οπότε καλά έκανε το μέγκα και το συνέχισε. Γιατί να δοκιμάσει κάτι άλλο; Το ταμπού ναι δεν πάει καλά.

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη αλλά ο Γιατρός στον Alpha ήταν πρώτος στην ώρα του. Από πού προκύπτει ότι πάτωσε σε τηλεθέαση;

      Διαγραφή
    3. Το 12% του γιατρού δηλαδή είναι επιτυχία? Σε λίγο θα κάνουν μονοψήφια οι σειρές κι θα λέτε δεν πειράζει γιατί ήταν πρώτα. Υπάρχει κρίση όπως βλέπετε.ο κόσμος κάθε Σεζόν ολο κι λιγοστεύει κι δεν στηρίζουν την μυθοπλασία. Καλά για τα ριάλιτι δεν θα μιλήσω ο κόσμος όντως τα σιχαθηκε

      Διαγραφή
    4. Ούτε το 12% του Γιατρού είναι επιτυχία ούτε το 11% της Ελιάς και το 14% του ξενοδοχείου επιτυχία δεν το λες για prime time ζώνη. Απλώς έχουν χαμηλώσει τα ίδια τα κανάλια τόσο πολύ τον πήχη που σε λίγο θα συμβεί ότι λέει ο ανώνυμος παραπάνω. Θα κάνουν μονοψήφια και θα πανηγυρίζουν λέγοντας πως κάνουν καλά νούμερα και θα φέρνουν σαν δικαιολογία το ότι είναι πρώτα στην ώρα τους ή ότι παίζουν χρόνια ή ότι έχουν οι τηλεθεατές πολλές επιλογές κλπ. κλπ.

      Διαγραφή
    5. Πλέον η τηλεθέαση μοιράζεται πολύ περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν. 6 ιδιωτικά κανάλια + ΕΡΤ + MakTV + λοιπά. Το 20% πλέον στην prime time ισοδυναμεί με θρίαμβο, τα καλά νούμερα θα θεωρούνται γύρω στο 12-17% , ανεκτά γύρω στο 10%

      Διαγραφή
  4. Παπαδάκης, Χατζηνικολάου ώρα για απόσυρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΖΕΛΑ εχασε 10% αχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάτος το 5×5. Πάτος και ο Χατζηνικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως να βάλουν το tempting fortune στις 19.00 αντι φερεντίνο και τον Φερεντινο στη θέση του fortune? Mπας και.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κάνω λάθος χθες ο ΣΚΑΙ είχε ειδήσεις/έκτακτη επικαιρότητα και μετά τις 21:00. Νομίζω δεν προβλήθηκε καν νέο επεισόδιο TF.

      Διαγραφή
  8. Η χειρότερη χρονιά του Παπαδάκη. Τι νούμερα είναι αυτά; Μόνιμα μονοψήφια. Κουράστηκε φαίνεται το κοινό. Η Σταματίνα σκίζει. Η Καινούργιου όμως ρίχνει τα νούμερα. Όλη η μεσημεριανή - απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ κλασσικά μονοψήφια. Να την αλλάξει άμεσα αν θέλει να δει νούμερα. Το Shopping Star πάτος. Από πέρσι που ανέλαβε την παρουσίαση η Ηλιάνα, η εκπομπή σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα. Μόνιμα μονοψήφια. Το Star θα κάνει κάτι ή θα το συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζε ο Παπαδακης οτι αρκει η φατσα του και οτι ο κοσμος θελει μονο αυτόν. Σου λεει φευγει η Αναστασοπουλου, δε βαριέσαι, εχω εδω τους μονιμους συνεργάτες που με ανέχονται τοσα χρονια, δεν μου λένε κιχ και με προσκυνάνε και θα ψάχνω για άλλους; Θα παω μ αυτούς τη σεζον. Ετσι δεν πήρε ένα πιο γνωστό προσωπο διπλα του. Προσωπικα απορώ με τον κοσμο που αντέχει να βλέπει έναν άνθρωπο στα πρόθυρα της 4ης ηλικιας στην τηλεοραση. Οι πατσες τρεχουν απ το λαιμό, απ τα μαγουλα και απο παντού. Ειναι αηδια. Χωρια αυτά που λεει. Λαικισμός, κακομοιριά, λαικισμός και τουμπαλιν.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com