Ticker

10/recent/ticker-posts

«VIΠ - ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ»: Oι πρωταγωνιστές του πολυτελούς γηροκομείου μάς λένε με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τι σημαίνει για τον καθένα «Καλά Γεράματα»!




Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας κωμωδίας «VIΠ - ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ» οι πρωταγωνιστές του πολυτελούς γηροκομείου Buona Mattina, μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο, μάς λένε με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τι σημαίνει για τον καθένα «Καλά Γεράματα»!

 
Ο Θεόφιλος, πρώην σκηνοθέτης, η Λουκία, εφοπλίστρια, ο Σωτήρης, πρώην αστυνομικός, η Φιλαρέτη, πρώην μπαλαρίνα, ο Ζακ, πρώην party animal, η Ζανέτ, πρώην αεροσυνοδός, η Ματίνα, ιδιοκτήτρια του γηροκομείου Buona Mattina, ο Φώτης, συντηρητής κτιρίου, ο Θωμάς, νοσηλευτής, η Οπουνίμι, καθαρίστρια, ο Μελέτης, φροντιστής, η Τζωρτζίνα, νοσηλεύτρια, ο Μιχάλης, γιατρός, η Έλλη, ψυχολόγος και ο Αντώνης, φροντιστής, υπόσχονται να μας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και γέλιου.

Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΩΜΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1



Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τι Οκτωβρίου μέχρι να ξεκινήσει ο ανταγωνισμός θα έχει ήδη αποκτήσει κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπ ότι φαίνεται μόνο τα καθημερινα αντ1 και αλφα θα ξεκινήσουν Σεπτέμβρη δηλαδη grand hotel και αγιος έρωτας. Tα αλλα πάνε για Οκτωβρη. Το μονο μη καθημερινο που θα ξεκινήσει νωρίτερα είναι το Ταμπού στο μέγκα που θα παίζει συνήθως 2 φορές τη βδομάδα ή και 3 αν δεν έχει ποδοσφαιρο. Ολα τ αλλα, Μαγισσα, Τιμωρος κλπ πάνε για Οκτωβρη

      Διαγραφή
  2. Άλλη μία από τις κρυόμπλαστρες "κωμωδίες" των τελευταίων χρόνων του αντ1 που πλασάρονται και ως "σπαρταριστές" τρομάρα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλλον θα παει ΣΚ ή Παρασκευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com