Ticker

10/recent/ticker-posts

TOP TV (20/9/24): Buongiorno... fake news!


Τι κι αν δεν τους βλέπει… ψυχή στην ουσία, τα πρωινάδικα ρίχτηκαν στη μάχη κι εμείς σαν τα κοκκόρια βγάλαμε τα ξίφη!  Αν ρωτάτε την άποψη μου, για το ποιος τηλεαστέρας κέρδισε τις εντυπώσεις… δεν θα σας πω (και σιγά μη σας νοιάζει).Με εντυπωσιάζει ωστόσο η αφθονία των fakenewsή των κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων (sic), μόλις 4 ημέρες μετά την έναρξη του μαραθωνίου…



#Εντυπωσιακό το -επικοινωνιακό- σνομπάρισμα προς το Breakfast@Star.« Αλλαγές άμεσα, απογοητευμένο το Star». Κάνουν ακριβώς τα ίδια νούμερα με πέρσι, αναμενόμενα το δυνατό τους σπριντ είναι το β μέρος της σεζόν.



# Βομβαρδισμός για τα… σαρωτικά νούμερα της Φαίης. Buongiorno χαζούλη Darwin,το Mega είναι από πίσω, σε λίγο θα πιστέψουμε πως 2% αντιστοιχεί σε 500.000 θεατές.


#  Μεγάλη απροθυμία δείχνουν ΠΟΛΛΑ μεγάλα ονόματα των σήριαλ του Αντ1 να εμφανιστούν στον «με μεγάλη διαφορά στο σύνολο, Γιώργο». Ελλείψει καλού trashreality, το θλιβερό θέαμα του Πρωινού είναι το καθημερινό μου ποπκορν. Και Παγώνη έχω κάθε μέρα, και flashback στο 60% του Σεφερλή που έγινε 15% έχω, και Πλεύρη και ουρλιαχτά, και Αδαμαντίδη έχω.



# Πίσω αφήνει την τοξικότητα η Katken85. Μεγάλη δόση δανείου πρέπει να έχει στη Μύκονο το Πουλοπουλάκι, ώστε να διασύρεται από τον κάθε Μπέο και τον Μάλλη που δεν τον προστατεύει.

# Σοβαρά τώρα, 19 Σεπτέμβρη κι ο Κούγιας τη βγάζει με Μαρίνα Σταυράκη? Τόσο αναδουλειά??? Πάλι χωρίς χάμπουργκερ η Ζήνα?



#Θα επιστρέψω με ένα προσωπικό…fakenew. Πρώτο, το Τvnea είχε βγάλει ως είδηση τα ραντεβού της Μπέτυς Μαγγίρα με τον ΣΚΑΙ για το Voice. Ο Ρουβάς ήταν επιλογή του καναλιού (γιατί άραγε?), κόπηκε ωστόσο από την Acunmedia.Όλοι μιλούν για Καπουτζίδη σήμερα, εγώ θα επιμείνω στη Μπέτυ.

# Περιμένω ΔΙΑΚΑΩΣ τον βραδινό ΝΙ.ΜΟΥ.


# Απροειδοποίητο διαγώνισμα πρώτης εβδομάδας, βγάλτε κόλλες : 10/10 για την Ευάννα Ζουμπούρογλου, 10/10 για την Αφροδίτη Γραμμέλη.

# Οι μετεξεταστέοι : Τάσος Τεργιάκης, Τζένη Μελιτά, Νάνσυ Παραδεισανού, Φαίη Μαυραγάνη, Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Από κάποιους θέλω περισσότερα, από άλλους ίσως και τἰποτα…

# Οι πρυτάνεις: Μικρούτσικος, Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου. Είτε σου αρέσουν είτε όχι, δεν είναι σαν τους υπολοίπους.

# Οι συμβασιούχοι:Τσιμτσιλή, Κοσιώνη, Σρόιτερ, Λιάγκας, Παπαδάκης. Διαχρονικοί, επιτυχημένοι (άλλος πολύ, άλλος λιγότερο), αξιοσέβαστοι (άλλος πολύ, άλλος ΠΟΛΥ λιγότερο),αν εξαφανιστούν την επόμενη μέρα? Θα είναι ακόμα μία ημέρα…


XxDarwin

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Το άρθρο με έκανε να θέλω να υπερασπιστώ πρόσωπα που ούτε καν συμπαθώ lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι καλό trash reality το power of love και βλεπεις Λιαγκα; Εμένα μ' αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μονος πρύτανης είναι ο Μικρούτσικος. Ο Χατζηνικολάου δεν είναι αναντικαταστατος. Ο λογος του δεν είναι μια αποψη που δεν την ακους κι αλλου. Ο Τατιανος Στεφανίδης έχει στυλ, κάνει πολυ καλά λαικισμό, ξεχωρίζει απ τους άλλους δημοσιογράφους για το κιτρινο στυλάκι του που αρεσει παρα πολυ αλλά δεν είναι και πρύτανης. Το πολυ καθηγητής. Εγω θα τον έλεγα Λεκτορα και πολυ του είναι. Οσα χρονια και να είναι δεν αξιζει αλλο τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν η Σούπερ Κατινα έκανε νούμερα δεν υπήρχε site και φιλικά προσκείμενο site του Κοκλωνη που δεν βάζουν φωτό της τεράστια με τίτλο «Σαρώνει η Σούπερ Κατερίνα» και σε ενοχλεί που γράφουν ότι η Φαίη είναι πρώτη; Η πρωινή ζώνη του Μεγκα μόνο τη δεύτερη χρόνια της Δανάης είδε τέτοια νούμερα λογικό είναι όταν την είχαν ξοφλημένη κάποιοι με τα 8% του Σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πρώτη φορά βλέπω να βγαίνουν με μανία για να αμφισβητήσουν την πρωτιά και τα ποσοστά ενός πρωινάδικου. Δηλαδή τι πάει να πει το υπονοούμενο με το Mega; Ότι το κανάλι μαγειρεύει τα νούμερα και δίνει εντολή να δημοσιεύονται τα ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοεί άλλο MEGA, άλλο ΣΚΑΙ. Άλλη δυναμική.

      Διαγραφή
    2. Ναι το καταλαβαίνω ότι έχουν άλλη δυναμική. Την αμφισβήτηση ότι σαρώνει δεν καταλαβαίνω. Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο από την Σκορδά στο άκουσμα της μεταγραφής της στο Mega. Όλοι έλεγαν ότι θα συνέχιζε την πορεία που είχε στον Σκαι. Τότε δεν την ήξεραν την διαφορετική δυναμική των καναλιών;

      Διαγραφή
  6. συγγνωμη αλλα το αρθρο ειναι κακογραμμένο. καλό είναι να έχει μια συνοχή ο λόγος. δεν θα σχολιάσω το περιεχόμενο διότι σε πολλά διαφωνώ, θα ήθελα όμως να ξεκινήσεις να γράφεις καλύτερα αν θες να διαβάζει κάποιος τη στήλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Δεν διαφέρει σε τίποτα από τα σχόλια που γράφουμε εμείς. Σαν να διαβάζεις μια σούμα από κακογραμμένα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Εμάς μας αρέσει. Μάλλον θα είναι "# Οι μετεξεταστέοι" χαχα

      Διαγραφή
    3. 12:38 Κι εσύ μάλλον θα είσαι ο #καραγκιόζης χαχα

      Διαγραφή
    4. Κι εγώ είχα κάνει κάποιες γραμματικοσυντακτικές παρατηρήσεις σε προηγούμενο άρθρο και μου διέγραφαν τα σχόλια. Για να θέλει κάποιος να διαβάσει μια άποψη, πρέπει τουλάχιστον αυτή να είναι γραμμένη σωστά, να έχει συνοχή και να διακρίνεται κάποιος ειρμός πίσω απ'τα γραφόμενα.

      Διαγραφή
  7. Για το Breakfast συμφωνώ. Και πέρυσι αναλαμπές είχε αρκετές εβδομάδες έκανε τραγικά νούμερα. Δεν καταλαβαίνω και εγώ γιατί ξεκίνησαν κάποιοι από τώρα να μιλούν για κόψιμο όταν η ζώνη αυτή φτάνει ως το καλοκαίρι και δεν ξέρεις ειλικρινά αν θα είσαι πρώτος και τον επόμενο μήνα! Ο Πουλόπουλος ξέρει πολύ καλά τους καλεσμένους που θα έχουν συμμετέχει στις συσκέψεις και ξέρει δεν είναι κάποιο θύμα της Καινούριου ή του Μάλλη.
    Αν ισχύει αυτό για τον Λιάγκα φυσιολογικό μου φαίνεται. Δε βλέπεται ο άνθρωπος και η παρέα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το σταρ με 6% ειναι παταγωδη αποτυχια. δεν ειναι οπεν το σταρ να φερνει 6%. και ζηνα στο σταρ δεν ξεκινησε καλα. το διδυμο στο σταρ αν κυμανθει σε τετοια μονοψηφια δεν θα πανε του χρονου ηδη ειναι αρκετα χρονια νομιζω 3η σεζον φετος. οσον αφορα τη φαιη ναι μεσα σε μια βδομαδα καταφερε αυτο που δεν εκανε καμια αλλη στο μεγκα. να φερει πρωτια. γιατι πρωτια δεν εφερε ουτε η μπαρκα 5χρονια με τα μονοψηφια ουτε η μελετη ουτ η μενεγακη. αντιθετα η φαιη με το καλημερα σας πηρε τη κουρσα και με διαφορα απο λιαγκα κ καινουργιου. τωρα αν αυτο θα διατηρηθει κανεις δε το ξερει μαραθωνιος ειναι η τηλεοραση ομως ξεκινησε καλα και μπραβο της. στους χαμενους ειναι κ το πρωινο ερτ που περυσι ειχε ανοδικες τασεις κ φετος το βλεπω πολυ χαμηλα. η τσολακη για δεδομενα οπεν παιζει ακριβως στο ποσοστο του καναλιου της οποτε ικανοποιημενοι θα ειναι με τα5αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους πρωταγωνιστές του Αντ1 που δεν δέχονται να πάνε στον Λιάγκα. Όχι όπως τους πρωταγωνιστές του Alpha που τα τελευταία 3 χρόνια γεμίζουν την εκπομπή της ΚατΚεν ανάμεσα σε θέματα όπως βιασμοί, ο χωρισμός του Εθνικού μας Σταρ, η επιστροφή της Μπεζαντάκου στο τραγούδι και... υποδεχόμαστε στον καναπέ μας τον Στάνκογλου, την Άννα Μάσχα, τη Λένα Μαντά, την Τσομπανάκη, την Τρικαλιώτη, τον Τσορτέκη, τον Πετρουλάκη.

    Αυτά τα χρόνια οι μόνοι δύο που δε δέχτηκαν ποτέ να πάνε στην ΚατΚεν είναι η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Δημήτρης Ήμελλος, γι' αυτό όποτε τους αναφέρουν στην εκπομπή η ξανθιά ξινίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ένα πρωινό που η εκπομπή της Καινούργιου θα είχε καλεσμένη το 2023 τη μεγάλη θεατρική ηθοποιό Άννα Μάσχα, πρωταγωνίστρια του Αυτή η Νύχτα Μένει. Εκεί που έπαιζε θέμα με τον χωρισμό του Εθνικού Σταρ με τον σύζυγο του Στέφανο, στο λεπτό πάνω η παρουσιάστρια αλλάζει θέμα και υποδέχεται στο πλατό την ηθοποιό. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ. Καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης η παρουσιάστρια έφτιαχνε το ντεκολτέ της και κοιτούσε το μόνιτορ, ενώ απλά επαναλάμβανε τις ερωτήσεις που της έλεγε ο αρχισυντάκτης στο ακουστικό, λέγοντας μάλιστα στην καλεσμένη εγώ το σήριαλ σας δεν το βλέπω... το βλέπουν κάτι φίλοι. ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.

      Συμπέρασμα τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν και ο διευθυντής του σταθμού και η καλεσμένη που δέχτηκε την πρόταση και μάλιστα ξαναβγήκε στην εκπομπή 4-5 φορές. Τα ίδια χθες και στη Λένα Μαντά που της έκανε ερωτήσεις για τον πρόσφατο χαμό του άντρα της κοιτώντας πως γράφει το ντεκολτέ της στο monitor ενώ ταυτόχρονα αναφερόταν σε κάποιο "Παναγιώτη" λογικά τη σχέση της.

      Διαγραφή
  10. ...Μεγάλη δόση δανείου πρέπει να έχει στη Μύκονο το Πουλοπουλάκι, ώστε να διασύρεται από τον κάθε Μπέο και τον Μάλλη που δεν τον προστατεύει...
    Η ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    50 χρονών άνθρωπος δεν καταλαβαίνει το διασυρμό που δέχεται καθημερινά επί 3 χρόνια, από παπάδες, Μπέους, τηλεπερσόνες και λοιπούς ομοφοβικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόση κακία για την κακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com