Ticker

10/recent/ticker-posts

Tαυτόχρονα σε 2 κανάλια – Διχάζονται οι σταθμοί


Μεγάλο προβληματισμό έχει δημιουργήσει το γεγονός ότι τη νέα τηλεοπτική περίοδο, ο Νίκος Κουρής θα εμφανίζεται ταυτόχρονα σε δύο σταθμούς.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ της η RealNews, ο γνωστός ηθοποιός θα έχει διπλή παρουσία σε σειρά του ΑΝΤ1 και του Star αντίστοιχα.

Από τη μια συμπρωταγωνιστής με τη Σμαράγδα Καρύδη στην αστυνομική κωμωδία IQ160 με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις αρχές του Οκτωβρίου με ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Στον αντίποδα, ο ΑΝΤ1 έχει στη φαρέτρα του τα Παιχνίδια εκδίκησης εκεί όπου ο Νίκος Κουρής θα συμπρωταγωνιστεί με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου χωρίς ακόμη να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την Μαρία Κίτσου η οποία πρωταγωνιστεί παράλληλα στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 και στο “Να με λες μαμά” για τον ALPHA, με την σειρά αυτή να μεταφέρεται στο δεύτερο μισό της σεζόν και έτσι να δίνεται η λύση.

Δημοσίευση σχολίου

28 Σχόλια

  1. Η Κίτσου εδώ δεν έχει φταίξιμο. Η Μαμά ήταν να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2024 όχι Οκτώβριο. Όμως άλλοι ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα κακομαθημένοι.

    Ο Κουρής δεν ήταν που στην ΕΡΤ παρουσίαζε τηλεπαιχνίδι 3,5 χρόνια κάνοντας 0,8% και έχοντας πολύ υψηλό budget και μάλιστα θίχτηκε όταν τον "μετέθεσαν" στην ΕΡΤ2; Αυτός δεν ήταν επίσης που ξόρκιζε την κακιά και λαϊκή τηλεόραση και τώρα μόνο το Πρωινό του Αντ1 δεν έχει αναλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή άμα του προτείνουν δουλειές έπρεπε να λέει όχι ε; Αυτό δεν μας λες με λίγα λόγια;

      Διαγραφή
  2. αισχος. καποιοι και καποιες μενουν εκτος φετος απο την τηλεοραση και αλλοι το παιζουν 3πλοθεσιτες με παρουσια σε 2 καναλια και απο 2 εκπομπες στο καθε καναλι. μιλαμε για καταντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μια σειρα γυριστηκε περυσι

      Διαγραφή
    2. Το αίσχος είναι π.χ. για τον Αρναούτογλου που θα έχει 3 εκπομπές. Οι ηθοποιοί λογικό είναι όταν δέχονται προτάσεις να τις αποδέχονται. Η δουλειά τους έχει τεράστια αβεβαιότητα.

      Διαγραφή
  3. Ο Δημήτρης Κίτσος ταυτόχρονα σε 4 κανάλια: Maestro (Mega), Μαύροι Πίνακες (Star), Η Παραλία (Ερτ1), Τιμωρός (Alpha) | 3 πρωταγωνιστικοί ρόλοι, 1 βασικό καστ.

    Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε 4 κανάλια επίσης: Maestro (Mega), Μαύροι Πίνακες (Star), Μαμά στα Κρυφά (Ερτ1) και σειρά Cosmote. | 4 πρωταγωνιστικοί ρόλοι. Κατά τ' άλλα έλεγε στη Μελέτη πως είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός και ότι αν δεν δουλέψει δε θα έχει να φάει. Πόσα βγάζει το μήνα; 700€;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος παίρνει στα σοβαρά τον Αλμπάντη. Εκτος αυτων έχει κι ένα εξαιρετικά δυνατο ινσταγκραμ απ το οποιο πρεπει να βγαζει τουλαχιστον 100 χιλ το χρονο.

      Διαγραφή
    2. το μαεστρο ειναι 4 επεισοδια και οι πινακες καμια 20αρια. Αυτοι που ηταν π.χ. στον σασμο δεν χρειαζοταν να δουλεψουν ξανα μεχρι το 2030

      Διαγραφή
    3. Ξεχνάτε πως ο Αλμπάνης αγαπητέ 5:24, παίρνει χρήματα και όταν εκφωνεί διαφημιστικά σποτ.

      Διαγραφή
  4. Δεν έχει να κάνει μόνο με την κατοχή πολλών θέσεων αλλά και με την υποκριτική απόδοση. Όταν ο θεατής σε βλέπει κάθε μέρα στην tv σε διαφορετικά σήριαλ, πλέον γίνεσαι μανιέρα και παίζεις παντού το ίδιο. Δε βλέπετε ο Alpha τι προσπάθεια κάνει να "βγάλει" πάνω από τον Λάλο το ρόλο του Μαθιού; Κάθε μέρα στο δελτίο ειδήσεων έχει ρεπορτάζ από τα γυρίσματα του Τιμωρού, προσπαθώντας να "φτιάξει" άλλο προφίλ στον Λάλο από αυτό που έβλεπαν οι θεατές για 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρει. Ειναι ισως η μονη σειρά που ούτε θα της ρίξω βλεφαρο. Τον έχω βαρεθεί τον συγκεκριμένο 3 χρονια.

      Διαγραφή
  5. Και παλιά γίνονταν αυτά, αλλά αφορούσαν κυρίως ηθοποιούς σε β' ρόλους ή ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν και σε μια σειρά (χαμηλής τηλεθέασης) στην ΕΡΤ 20 επεισοδίων παράλληλα με τα ιδιωτικά.
    Ξεκάθαρα τώρα υπάρχουν παρεάκια κι όποιος μπαίνει μέσα τα παίρνει ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι ο Στανκογλου ήταν παράλληλα σε δύο σειρές, οι οποίες έπαιζαν την ίδια περίοδο (Αυτή η Νύχτα Μένει, Μια Νύχτα του Αυγούστου) κι όμως δεν έγινε τίποτα. Σιγά το σπουδαίο πράγμα. Κι η Γιούλικα Σκαφιδά πέρσι έπαιζε σε τρείς σειρές. Ο θεατής δεν παθαίνει κάτι. Μήπως υπάρχει κάποια υποτίμηση? Αν ο ηθοποιός παίζει καλά τον οποίο ρόλο του έχει ανατεθεί, νομίζω ότι τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

    Παρεμπιπτόντως, τα γυρίσματα του IQ160 έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μήνες. Και κανονικά ήταν να βγεί νωρίτερα, αλλά περίμεναν να ολοκληρωθεί και ο 4ος κύκλος του πρωτότυπου γαλλικού, διότι ο 2ος ελληνικός κύκλος θα αποτελείται από τα επεισόδια του 3ου και 4ου γαλλικού, όπως ο 1ος ήταν ουσιαστικά ο 1ος και 2ος του γαλλικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το IQ 160 φέτος θα παίζει όλη τη σεζόν με δύο κύκλους (2ο και 3ο). Αυτή τη στιγμή γυρίζουν τον 3ο.

      Διαγραφή
  7. Το iq 160 δεν ήταν να προβληθεί πέρυσι ο 2ος κύκλος; Το ίδιο ισχύει για την Κίτσου. Πάντως, πλέον αυτό είναι πολύ συχνό, όπως λένε και τα σχόλια από πάνω. Οπότε μου φαίνεται λίγο περίεργο ότι βγάζουν άρθρο συγκεκριμένα για αυτούς τους 2 ηθοποιούς μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πρωτεία στις πολλές θέσεις, σύμφωνα με το Twitter, έχει ο Νίκος Ψαρράς. Τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες, την Αγάπη Παράνομη, τη Γενιά του '30, τη Γέφυρα, το Βραχιόλι της Φωτιάς, το Maestro, την Έρημη Χώρα, τη Μάγισσα ενώ παρουσίαζε και τη Lava του Περρή στο Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι στην Έρημη Χώρα, αλλά στην Αγγελική.

      Διαγραφή
    2. δεν επαιξε ποτε στην Αγγελικη. Σχεδον ολες οι σειρες ηταν λιγων επεισοδιων

      Διαγραφή
    3. Είχε παίξει στην Αγγελική, απλά όχι από την αρχή. Έκανε τον τελευταίο σύντροφο της Δήμητρας Σιγάλα (αφού χώρισε με τον Παπαζήση και αφού τα είχε μπλέξει για μικρό διάστημα με τον Χριστόδουλο Στυλιανού). Βάλτε στο Web tv του καναλιού κάποιο από τα πιο τελευταία σχετικά επεισόδια και θα τον δείτε.

      Διαγραφή
  9. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια η Σκορδά έκανε θέμα στην εκπομπή της μαζί με Ουγγαρέζο, Καβατζίκη και Γραμμέλη για την Κατερίνα Στικούδη που πρωταγωνιστούσε στο Αν Ήμουν Πλούσιος και ταυτόχρονα παρουσίαζε και το My Style Rocks και κόντεψαν να τη διώξουν από τη σειρά. Φώναζε ο Ουγγαρέζος και η Γραμμέλη "Έλεος με τους διπλοθεσίτες, εμείς δηλαδή πως είμαστε μόνο ένα project;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί οι ίδιοι και οι ίδιοι σε 2 δουλειές και κάποιο να μην εκτός αυτό είναι άδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να μην πούμε για το σκάνδαλο της ΕΡΤ που όποιος ηθοποιός κλείνει σήριαλ στην ΕΡΤ τσουπ παίρνει δώρο και τηλεπαιχνίδι. Μιλάμε για πλήρη ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο σήριαλ της ΕΡΤ παίζει η Σαμαρά που παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι; Παντού σκάνδαλα ονειρεύεστε κάποιοι!

      Διαγραφή
  12. Η Γιώτα Φέστα πέρυσι ήταν σε δύο καθημερινά ταυτόχρονα της ίδιας εταιρείας:
    21:00-22:40 ΣΑΣΜΟΣ (Alpha)
    22:40-00:10 ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ (Mega)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Σασμό ήταν για λίγα επεισόδια στην αρχή, όσο για να κλείσει την ιστορία της και ν λα φύγει ο χαρακτήρας ομαλά. Το ίδιο συνέβη και με τη Νεκταρία Γιαννουδάκη, που ήταν στο καστ των Ψυχοκορων, αλλά συμμετείχε και σε κάποια επεισόδια του Σασμού, τόσο για να φύγει ομαλά ο χαρακτήρας της, όσο και αργότερα, όταν το απαιτούσε το σενάριο (πχ στον γάμο της τηλεοπτικής της κόρης). Και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαριδης συμμετείχε στις Ψυχοκόρες και έπειτα μπήκε και στο καστ του Σασμού με βασικό ρόλο περίπου απ'τα μισά της σεζόν, ενώ είχε κι έναν μικρό ρόλο στις 17 κλωστές της COSMOTE TV. Γενικά πολύ συνηθισμένο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Α ναι, κι ο ηθοποιός Γκαλ Ρομπίσα συμμετείχε ταυτόχρονα στην Ηλέκτρα και ως γκεστ στη Μάγισσα στον ρόλο του νεαρού Τζανέτου. Το ίδιο και η ηθοποιός Μαρία Μπατή, που συμμετείχε στη σειρά Στα Σύνορα και έκανε και γκεστ εμφάνιση στη Μάγισσα ώς Νατάλια Σιντοροφ.

      Διαγραφή
    2. και η Κλουβα συμμετειχε στον φυγα και στην μαγισσα

      Διαγραφή
    3. Ναι, σωστά. Και ο Νίκος Βατικιώτης (Θύμιος από Έρωτα Φυγά) μετά την ολοκλήρωση της σειράς πήγε στους Πανθέους. Και ο Σταύρος Σβήγκος όταν ξεκίνησε η σειρά έπαιζε παράλληλα και στο Κι όμως είμαι ακόμα εδώ της ΕΡΤ, που εκείνο το διάστημα προέβαλε τα τελευταία 10 επεισόδια του. Γενικά υπάρχει πλήθος παρόμοιων περιπτώσεων. Θάνος Λέκκας σε Ναυάγιο και Γιατρό, Κωνσταντίνος Δανίκας σε Ναυάγιο και Μετά τη Φωτιά, Ελεάνα Στραβοδήμου σε Ναυάγιο και Παραλία, Γωγώ Καρτσάνα σε Παραλία και Γιατρό, Βασιλική Τρουφακου σε Γιατρό και Φαμαγκούστα (αν και ο Γιατρός είχε ολοκληρώσει γυρίσματα τη προηγούμενη σεζόν από εκείνη που προβλήθηκε), Λένα Ουζουνίδου σε Παπαδόπουλους και Νούμερα, Λούλης σε Όρκο 2 και καπάκι Φαμαγκούστα (τη νέα σεζόν θα είναι σε Φαμαγκούστα και Παΐσιο, αν δεν κάνω λάθος), Πανταζάρας σε Παράδεισο και Φλόγα και Άνεμος, Κόρα Καρβούνη σε Φλόγα και Άνεμος και Αυτή η Νύχτα Μένει, Γιάννης Τσορτέκης σε Αυτή η Νύχτα Μένει και Μαέστρο, Καβογιάννη σε Μαέστρο, Μια Νύχτα του Αυγούστου, γκεστ στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη και στη Ζωή του Αντ1+, Πηνελόπη Πιτσούλη σε Χαιρετα μου τον Πλάτανο και γκεστ σε Συμπέθερους από τα Τίρανα, ενώ την επόμενη σεζόν είχε βασικό ρόλο στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη ενώ συνέχιζε στον Πλάτανο ως βασικό μέλος του καστ, Χριστίνα Τσάφου σε Θα γίνει της Πολυκατοικίας και παράλληλα στην επιστροφή του Καφέ της Χαράς (μάλιστα έπαιζαν και την ίδια ημέρα σε κάποια φάση, απλά το ένα στις 21:00 στον Σκάι και το άλλο 21:45 στον ΑΝΤ1) και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον.

      Διαγραφή
  13. Ποια ακριβως λυση δινεται με την μεταφορα στο Β μισο?Αφου και η Μαγισσα θα συνεχισει να παιζεται και στο Β μισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com