Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Γρηγόρης με το THE ROADSHOW - Αναλυτικά τα 15'



Σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου THE ROADSHOW. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε 24.1 στο δυναμικό κοινό 

Την ίδια ώρα ο Γιατρός στο Alpha σημείωσε 18,4% στην κοινή ώρα μετάδοσης ενώ στο δεύτερο επεισόδιο του Alpha έκανε 19,8%.

*Μην καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.


Αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό




Δημοσίευση σχολίου

39 Σχόλια

  1. Μπράβο στον Γρηγόρη. Ήταν ωραία η εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό!
    Η μη ύπαρξη σοβαρού ανταγωνισμού οδηγεί στο να "σαρώνει" ο κάθε ξεπερασμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι σοβαρός ανταγωνισμός ο Γιατρός; Από πότε;; Έλα βρε παιδιά τώρα. Κανείς δεν περίμενε να νικήσει ο Γρηγόρης και έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Ακόμα και αυτοί στον ΑΝΤ1 πρέπει να περίμεναν τα νούμερα αυτά στο δυναμικό. Ο Γρηγόρης πρέπει να χοροπηδά στο ένα του πόδι. Φυσικά πρέπει όλο αυτό να συνεχίσει γιατί αν πάρει την κατρακύλα τί να την κάνεις την πρεμιέρα; Αλλά μέχρι να δούμε τη συνέχεια καλά κάνουν και πανηγυρίζουν στον ΑΝΤ1 κατάφεραν επιτέλους σε κάτι να πάρουν την πρωτιά.

      Διαγραφή
    2. να μην περίμεναν ήθελα να γράψω

      Διαγραφή
  3. Ξεπεσμενος; Πολύ καλη ηταν η εκπομπή. Επίσης μια χαρα ανταγωνισμο ειχε . Να σημειωσε οτι η επαναληψη του MEGA έκανε καλύτερα νουμερα απο τις σειρες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην του σπάτε σήμερα τα νευρά. O ALPHA του δεν τα πήρε την πρωτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο να πάει. Δεν ξημέρωσε καλή μέρα σήμερα για αυτόν. Ποιος αντέχει τώρα τις ειρωνείες του και το ξέπεσμα του. Υπομονή σε όλους όσους διαβάζουν σχόλια σήμερα.

      Διαγραφή
    2. Όπως έκανες δηλαδή εσύ όλη την εβδομάδα μέσα στα νεύρα και τον πανικό όταν έβλεπες κάθε μέρα τα νούμερα του ALPHA???

      Διαγραφή
  5. Φέτος ο κόσμος θέλει feel-good πράγματα. Εγκωσε στο δράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την είδα την εκπομπή. Ήταν εξαιρετική και έβγαζε και γέλιο. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ούτε ο Αντ1 ούτε ο Αρναουτογλου περίμεναν τέτοια νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιτα να δεις πως και το VIP και το άλλο του MEGA θα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οκ, αυτό παρά ήταν μη αναμενόμενο. Το έλλειψη ανταγωνισμού όμως ισχύει όταν απέναντι είναι ο γιατρός που και πέρυσι (και φέτος απ' οτι βλέπω) τα πήγε εξαιρετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον ο κόσμος ψάχνει το γέλιο. Ακόμα και την υπερβολή την προτιμά από το δράμα. Έτσι τουλάχιστον δείχνουν η εβδομάδα της πρεμιέρα τί θα γίνει στη συνέχεια θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την υπερβολή στο γέλιο εννοώ.

      Διαγραφή
    2. Έγινε σαφές αυτήν την εβδομάδα. Και ανεβάζει και τις προσδοκίες από τις κωμωδίες που έμειναν να περιμένουμε

      Διαγραφή
  10. Τι λετε ρε; Ο ΣΚΑΙ δεν ειχε πρόγραμμα; Ξαναλέω το MEGA με τις επαναλήψεις έκανε καλύτερα νούμερα απο αυτα που κανει με την ελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως! Εν τω μεταξυ τι σχεση εχει αν δεν τους αρεσει ο Γρηγόρης με την παραδοχή ότι τα πήγε καλά; Τα ίδια ακριβώς έκαναν και με τη Τζέλα.

      Διαγραφή
    2. 10:27 Ρε συ κάπου έλεος με αυτή την Τζέλα. Έπαιξε Τρίτη, έχουμε Σάββατο κι εσύ ακόμα εκεί. Φτάνει έλεος!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Eγω το περίμενα. Το είχα γραψει χθες και μου γραφανε απο κάτω ναι καλά. Ο κοσμος θα προτιμήσει φετος κωμωδιες. Και το καλά γεράματα θα πάει πολύ καλα και το έχω παιδιά θα πάει καλά αν δεν έχει απέναντι τζελα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω οτι είχε πολύ καλό μοντάζ, ήταν ευχαριστο και θυμιζε τις παλιες εκπομπές του γρηγορη που ήταν feel good. Στον αντίποδα, ο γιατρός φαίνεται να έχει κοινό μπετον αρμέ σαν της ελιάς. 18 κανει σε ολα τα τεταρτα αναμεσα στο γρηγορη και οι τηλεθεατες του δεν αλλάζουν κανάλι. Θα τα βρει σκουρα η μαγισσα την Τριτη βραδυ που θα τον αντιμετωπίσει με τα 18αρια του. Απ την αρχη ελεγα οτι ηταν κακη αποφαση να ανανεωσουν την μαγισσα. Νομιζω θα κανουν 14 στην πρεμιέρα και μετά νουμερα παγιδευμενων περσι

      Διαγραφή
  12. Το μέγκα με το ευτυχισμένοι μαζί, εκανε καλυτερα νουμερα απο αυτα που κανει οταν παιζει η ελια. Ο Αλφα με το γιατρό εκανε καλύτερα νουμερα απ του τιμωρου που ήταν το χιτ τους φέτος και το προώθησαν λες και είναι το άγιο φως. Ο Σκαι είχε survivor, οποτε έλλειψη ανταγωνισμού δεν υπήρχε. Συγχαρητήρια στον Γρηγόρη και συγχαρητήρια στο γιατρο γιατί θα παίζουν σε άλλες ζωνες. Θα πάνε και τα 2 πολυ καλα. Ομως δεν ειναι οτι δεν ήταν ανταγωνιστική μέρα. Ο Γιατρος ηταν η περσινη επιτυχια του Αλφα. Περαστικά στο αλφάκι σημερα που θα μας πρήξει γιατί δεν κέρδισε μία μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραίος ο Γρηγόρης...Η εκπομπή πολύ καλή.Μπράβο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το εχουμε πει. Αυτοι που τους μετρουν βλεπουν τρας πρωιναδικα και χαμηλου επιπεδου. Κανονικα ο Γρηγορης μονο για το κυλικειο κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα το ίδιο ισχύει και για την Τζέλα.

      Διαγραφή
    2. 11:39 γιατί δηλαδή να ισχύει το ίδιο και για την Τζέλα και όχι πχ για τον τιμωρό ή το grand hotel ή την ελιά ή το την φάρμα; Τι κόλλημα είναι αυτό με την Τζέλα;

      Διαγραφή
  15. Από ότι φαίνεται η Παρασκευή θα είναι ανταγωνιστική μερα, αν σκεφτούμε ότι θα ξεκινήσει και το IQ 160 και το Έχω παιδιά και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα παίζει Παρασκευή ο Άλφα (Τζέλα;). Ίσως ο Ant1 κάνει καλά που θα παίζει το VIP Τετάρτη και όχι Παρασκευή. Είδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκηνοθετικά είναι άρτιο και το αποτέλεσμα εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επισκέφτηκε και το ΚΡΗΤΗ TV ως φόρο τιμής απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα της η Ιωάννα Μαλέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο στον Γιατρό! Σκίζει και φέτος! Και το αξίζει γιατί είναι σειράρα και ο Μαρκουλάκης ιδανικός ως πρωταγωνιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αν δεν επαιζαν μαζι αντ1 και αλφα τα εποχης, θα εκαναν 20αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απορώ πόσοι θα αντέξουν στη συνέχεια τέτοιο overdose από Αρναούτογλου μέσα στην εβδομάδα. Ελπίζω να μην έλεγε και στην ταξιδιωτική εκπομπή για το πόσο καλός μπαμπάς είναι, πόσο θεοσεβούμενος είναι και πόσο του αρέσουν οι τσόντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κλαίνε σήμερα τα αλφάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αλφάκια γιατί να κλαίνε; Ο γιατρός έσκισε. Πωπω έχεις τεράστιο πρόβλημα και πρέπει να το κοιτάξεις επειγόντως. Δεν πας καθόλου καλά, τραγικό!

      Διαγραφή
    2. Ορίστε αποκαλύφθηκε ποιος προκαλεί και ξεκινάει φασαρίες στα σχόλια, ο @3:23 που δουλεύει για τον ΑΝΤ1.

      Διαγραφή
  22. Αν είχε και λιγότερες τοποθετήσεις προιόντων-χορηγών κατά τη διαρκεια της εκπομπής θα ήταν ακόμη πιο καλή. Το ότι "σταματάγαν" το ταξίδι για να διαφημίσουν ταχίνι και λάδια ήταν κάτι που με δυσανασχέτησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com