Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Αυτή η σειρά κατάφερε να πάρει την κορυφή στο prime time - Αναλυτικά τα 15'



Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα  σειρά του ALPHA "Αγιος Έρωτας" κι όπως έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθεάσεις, οι τηλεθεατές επέλεξαν το ζάπινγκ μιας και η πρεμιέρα κατάφερε να πάρει την πρωτιά ωστόσο με μικρή διαφορά απο το Grand Hotel.

Αναλυτικά (δυναμικό κοινό:

Αγιος Έρωτας 15,8
Grand Hotel 13,0
Η γη της ελιας 10.5
Φάρμα 6,7
Tempting Fortune 8,2
Survivor 11.3

TA 15' ΣΤΟ ΔΥΑΝΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ:


Δημοσίευση σχολίου

62 Σχόλια

  1. Στο γενικό σύνολο, το Grand Hotel ήταν πάνω από την σειρά του Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γη της ελιάς όμως ήταν πάνω από το grand hotel. Πάλι δεύτερο το grand hotel.

      Διαγραφή
    2. Λάθος Νίκος. Και τα δύο στο γενικό κινήθηκαν γύρω στο 15 με 16.

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι λένε οι μετρήσεις εμένα το Grand Hotel εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Μετα τον Σασμό διάλεξα αυτό να δω φέτος για την ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι τώρα ψηφίζω Grand Hotel και Τιμωρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ! Περιμένω 'γιατρό' και 'μαύρους πίνακες'στο Star

      Διαγραφή
  4. Αυτος ο παπας μοιαζει με τον παπα-Αντωνη απ'την Κιβωτο του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντως μοιαζει γραφικη καρικατουρα του Ζαλμα

      Διαγραφή
    2. @11:50 Σε έχει φάει η ζήλια 😂😂😂

      Διαγραφή
  5. Πείτε το όνομα της σειράς. Μη φοβάστε. Άγιος έρωτας λέγεται και ήρθε πρώτος. Λυσσάξτε αντεννάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν είσαι ήρεμο αντεννάκι που από το πρωί γράφεις σχόλια σε πανικό...

      Διαγραφή
  6. Για μένα ο Άγιος έρωτας μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη σειρά για φέτος. Ενδιαφέρουσες ιστορίες όλων των ηρώων, κουκλίστικο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, καλοί ηθοποιοί, ωραία σκηνοθεσία, υπέροχη φωτογραφία, ωραίοι διάλογοι, εκπληκτικό τραγούδι τίτλων. Πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντως θα μπορουσαν να βγαλουν στον αφρο νεα ηλικιακα προσωπα επενδύοντας ακομα και σε ερασιτεχνες και να μην βαζουν την 28χρονη Δαναη να υποδυεται την μαθητρια

      Διαγραφή
  7. Μεχρι στιγμή κι εγω Τιμωρό και Grand Hotel. Ο άγιος έρωτας ηταν ενα μπερδεμένο και κλεμμένο στορι απο διάφορες σειρές που αγαπήθηκαν. Τραγικός ο ALPHA ,sorry.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα θα μας πεις πάλι ότι έκλεψαν το Άγγιγμα ψυχής. Τραγικός είσαι εσύ με αυτά που γράφεις, sorry.

      Διαγραφή
    2. Είναι μεταφορά Χιλιανής σειράς.

      Διαγραφή
    3. Και το grand hotel κλεμμένο είναι, μεταφορά ισπανικής σειράς είναι. Τότε να μη το δούμε. Καλύτερα να δούμε το αυθεντικό.

      Διαγραφή
    4. @11:06 καλύτερα να δείτε το αυθεντικό που ολοκληρώνεται σε 39 επεισόδια 45 λεπτών, και όχι το ελληνικό που θα τραβηχτεί από τα μαλλιά για 160 επεισόδια των 65'.

      Διαγραφή
  8. Τι παρωδία ήταν χθες αυτό με τον Αντ1 και το Γκρανοτέλ! Ξεκίνησε 20:55 και τελείωσε στις 02:30 τη νύχτα. Ούτε ο Λόρενς της Αραβίας τέτοια διάρκεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγράφουν το survivor που κοροϊδεύουν, για να τσιμπήσουν τηλεθεατές και νουμεράκια.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν το κατάλαβες ήταν επανάληψη οπότε τζάμπα το δηλητήριο που έχυσες.

      Διαγραφή
    3. Το επεισοδιο τελείωσε στις 12. Μετά ειχε επανάληψη προφανως.

      Διαγραφή
  9. Για μένα φέτος Αρχελάου 5 live και Tζελα και Grand hotel στο webtv την άλλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν η agb μετρούσε τηλεθέαση εδώ μέσα στους σχολιαστές το grand hotel θα σάρωνε με 80%! Στην πραγματική ζωή βέβαια είναι δεύτερο με 13-15 με το ζόρι. Καρφώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου θυμίσω οτι οι περισσότεροι τηλεθεατές βλέπουν GRAND HOTEL.

      Διαγραφή
    2. 11.38 αχαχαχαχα σώπα σώπα...θα περάσει και αυτή η σεζόν...από του χρόνου πάλι και αν....

      Διαγραφή
    3. 11:38 αφού στα νεανικά βγαίνει πρώτος ο Άγιος έρωτας και στα γενικά η ελιά και το GH δεύτερο και στα νεανικά και στα γενικά. Πώς γίνεται να βλέπουν περισσότεροι τηλεθεατές το GH; Τι μας κρύβουν; Να τους κάνεις μήνυση.

      Διαγραφή
    4. Εγω παντως διαβάζω στα σχολια οτι βλεπουν Τιμωρο και Grand hotel ή Τζελα, Αρχελάου και Γκραντ Οτελ κλπ. Αρα δεν είναι όλοι αντεννακια. Μήπως εσεις εισαστε Αλφάκια; Τοση γκρινια ενω εισαστε πρωτοι; Ποσο μιζερα ανθρωπάκια ειστε;

      Διαγραφή
    5. Που την είδες την γκρίνια ρε αντεννάκι; Εσύ είσαι που γκρινιάζεις ότι σας έκλεψαν και σας αντέγραψαν!!!! Άντε γειά μίζερο!!

      Διαγραφή
    6. 1300 σπιτια μετρα οποτε η 2η θεση και παλι ψευτικη

      Διαγραφή
    7. @2:12 Σωστά, ψεύτικη η 2η θέση για το grand hotel. Στην 4η είναι η πραγματική. Σωστός.

      Διαγραφή
  11. Υπαλληλοι του αλφα ηρεμηστε....δεν θα σας δωσουν παραπανω χρηματα αν γινεστε γραφικοι....καταλαβατε πως δεν ηταν φοβερη η σειρα ...το hotel θα περασει απο πανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώπα βρε υπαλληλάκο του Αντ1. Έτσι σου είπαν να μας πεις; Με αυτό το πλευρό να κοιμηθούν πες τους.

      Διαγραφή
    2. Καλά ούτε και το grand hotel είναι τίποτα φοβερό. Ένα μίζερο σαπούνι εποχής είναι. Γι’ αυτό και τρεις συνεχόμενες μέρες βλέπει την πλάτη των σειρών του άλφα στο νεανικό και της ελιάς (στην 4η σεζόν παρακαλώ) στο σύνολο. Περαστικά αντεννάκι.

      Διαγραφή
  12. μεχρι στιγμης λιγα πραγματα απο τις πρεμιερες για φετος,μεταξυ μας για αυτο και η Ελια και το Survivor στεκονται μια χαρα,και με ανοδικες τασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ φλατ η ιστορία και οι ερμηνείες του Άγιου Έρωτα, ενώ οι εξελίξεις τις πρεμιέρας δεν έφεραν κάποια έκπληξη στο κοινό που περίμενε να δει τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα έχεις λυσσάξει από το κακό σου! Είδες που γράφτηκε ότι το grand hotel είναι φλατ και είπες να το χρησιμοποιήσεις κι εσύ. Ούτε καν να σκεφτείς κάτι δικό σου...

      Διαγραφή
    2. το grand hotel είναι φλατ; μεσα σε 3 μέρες ειχαμε 3 θανατους

      Διαγραφή
    3. 12:38 Ε και; Δεν πα να 'χατε και 100 φονικά; Φλατ σκηνοθεσία, ψυχρά σκηνικά, άνευρος ο Κουκουράκης πολύ κακή επιλογή για πρωταγωνιστικό ρόλο. Και γελοίες σεναριακές ευκολίες που μας περνούν για εντελώς αφελείς, όπως η σκηνή με το κουμπί στη λίμνη, η υψηλή κοινωνία που συζητάει τα πολύ προσωπικά της στην κρεβατοκάμαρα μπροστά στο υπηρετικό προσωπικό (!!), ο Κουκουράκης βγάζει τη στολή του σερβιτόρου μέσα στη σάλα μπροστά σε όλο τον κόσμο και παριστάνει τον καλεσμένο χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς, ούτε καν ο προϊστάμενος του που περνάει από μπροστά του.... Μιλάμε για γελοιότητες!

      Διαγραφή
    4. 3 φόνοι σε 3 ημέρες; Και το λες για καλό; Αίσχος!! Δηλαδή μιλάμε για μια σειρά που προβάλλει υπερβολικά και προάγει την βία και το έγκλημα. Τότε πρέπει να επιληφθεί το ΕΣΡ. Να αρχίσουν τις καταγγελίες οι τηλεθεατές για να κοπεί ή τουλάχιστον να μεταφερθεί πιο αργά, ώρα που δεν βλέπουν τα παιδιά πχ 23:00.

      Διαγραφή
    5. Λες για να πεις. Αν το έβλεπες θα ήξερες πως και εξελίξεις είχε και αγωνία για το επόμενο.

      Διαγραφή
    6. @2:04 είμαι ο @1:01. Σου έγραψα ένα κατεβατό με επιχειρήματα κι εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι "αν το έβλεπες θα ήξερες...";;; Μήπως τελικά είσαι εσύ αυτός που δεν το είδε; Γι' αυτό και μιλάς για ανύπαρκτη αγωνία; Άντε ξεφτιλίστηκες πάλι! Συνέχισε έτσι όλη μέρα...

      Διαγραφή
  14. Και ο Αγιος Έρωτας και το Grand Hotel είναι απομιμήσεις από ξένα. Θα δούμε ποιος σεναριογραφος ποιού σίριαλ θα κανει καλύτερη μεταφορά. Προσωπικά δεν είδα άγιο έρωτα γιατί με απωθεί το παπαδαριο αλλα ξερω αλλο κόσμο που γουστάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τη Φαρμα κανείς; Την πρωτη ωρα καπως κράτησε. Μετά βυθίστηκε στο 6. Βλεπω να ολοκληρώνει τον κύκλο της προωρα. Δεν είναι ποσοστα αυτά. Καλυτερα να βάλουν ξένες ταινίες.
    Σταματήστε με την αντιπαλότητα για τις σαπουνόπερες. Ολα θα φανούν μετά απο ένα μήνα προβολής που θα παίζουν το ένα απεναντι απ το αλλο, Δευτέρα με Πέμπτη, θα κάτσει η περιέργεια και θα εδραιωθεί η συνήθεια. Γνωμη μου είναι οτι και οι 3 σαπουνόπερες θα πάνε μετρια με του Γεωργίου να πάει λιγο πιο ασχημα. Σιγουρα φαίνεται ότι καμια απο τις δυο δε θα γίνει επιτυχιαρα σαν το σασμό. Οποτε μην τρωγεστε. Παλι λάθος σενάριο διάλεξαν τα καναλια, παλι λάθος καστινγκ έκαναν κατα τη γνωμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το GNTM έπρεπε να βάλουνε. Θα έκανε σίγουρα 11-15%

      Διαγραφή
  16. Επίσημες μεταφορές / διασκευές είναι φέτος τα Grand Hotel, Άγιος Έρωτας, Τιμωρός, Διάφανη Αγάπη, Παιχνίδια Εκδίκησης, Να με λες μαμά, όπως και τα IQ160 και ο Γιατρός από πέρσι. Ούτε κλεμμένα, ούτε απομιμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε σχέση με τα νούμερα που έκαναν οι άλλες πρεμιέρες του Alpha αυτή δεν τη λες και τόσο πετυχημένη. Πρώτη βγήκε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι στο κανάλι. Ναι ξέρω είναι μόνο η αρχή αλλά βρε παιδί μου αλλιώς δέχεσαι το 23 24% πόσο έκανε η κωμωδία και αλλιώς το 15,8%. Ο Τιμωρός έκανε λίγο παραπάνω θυμάμαι σωστά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάλι. Η διαφορά από το 2ο grand hotel είναι μεγάλη αν δεις όλα τα τέταρτα. Το 24% είναι μια εξαίρεση.

      Διαγραφή
  18. Όλες οι πρεμιέρες των νέων σειρών του Alpha πήραν την πρωτιά. Το κοινό έχει ανάγκη από νέες σειρές. Η Γη της Ελιάς πλέον είναι ένα κουρασμένο τηλεοπτικό προϊόν. Η Παραλία συνεχίζει για δεύτερη σεζόν με χαμηλότερα ποσοστά. Η Φάρμα και το Tempting Fortune επιεικώς χαμηλά. Το Survivor πάει καλά. Το POL το έβαλαν αργά τη νύχτα και πάει πολύ καλύτερα από το καλοκαίρι που έπαιζε στις 22:00. Το Grand Hotel στον ΑΝΤ1 κάνει συμπαθητικά νούμερα αν και ο χρόνος θα δείξει αν θα διατηρήσει τα ποσοστά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κοινο δεν ξερεις τι εχει αναγκη. Κουραστηκαν τα 1300 σπιτια

      Διαγραφή
    2. @2:15 Μιλάς ως εκπρόσωπος των 1300 σπιτιών; 😂😂😂

      Διαγραφή
    3. Τα νούμερα άλλα δείχνουν

      Διαγραφή
  19. Ο αλφα κερδιζει και οι υποστηρικτές του εδω μεσα βαφτιζουν οσους λέμε τι μας αρέσει και δεν μας αρέσει, μίζερους και αντεννικούς. Ευτυχως που δε χανει ο Αλφα γιατι οι υποστηρικτές τους θα μας στολιζαν απ την κορφή ως τα νύχια. Μιζερια, χαιρεκακία και μικρότητες, ολα μαζεμένα σε κάποιους μονο και μονο επειδη υποστηρίζουν ένα καναλι. Γι αυτό η Ελλαδα πάει απ το κακό στο χειρότερο.Ντρεπομαι μερικές φορές οταν μπαινω εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ντρέπεσαι να μην ξαναμπείς. Και που μπαίνεις μόνο γελοιότητες γράφεις ότι ανακάλυψες γιατί πάει η Ελλάδα από το κακό στο χειρότερο. Άντε υποκριτάκο αντεννάκι με τα πολλά πρόσωπα...

      Διαγραφή
    2. Για τα αντεννάκια δεν ντρέπεσαι; Που κράζουν όλα τα υπόλοιπα κανάλια; Που απωθεώνουν ακόμα και τις σαβούρες του αντ1 όπως δικαστικές υποθέσεις αλλά τους ενοχλούν οι οικογενειακές ιστοριές; Που βρίζουν την φάρμα στο σταρ αλλά στον αντ1 την αποθέωναν; Που λένε σκουπίδι τo survivor αλλά εκστασιάζονταν με το νόμαντς; Που κράζουν την Σκορδά σε μέγκα και σκάι αλλά όταν ήταν στον αντ1 βασίλισσα την ανέβαζαν υπέροχο πλάσμα την κατέβαζαν; Αυτό και μόνο δείχνει ότι είσαι αντεννάκι και όχι απλός σχολιαστής.

      Διαγραφή
  20. Προς το παρόν Grand Hotel κι εγώ. Είδα την πρεμιέρα του Αγιου Έρωτα από περιέργεια, αλλά φαίνεται από χιλιόμετρα ότι είναι διασκευή Λατινοαμερικάνικης σειράς τύπου τελενοβέλα. Ο κακος προύχοντας, ο φτωχός νέος που αγαπά την πλούσια κοπέλα και ο πατέρας τους δεν τους θέλει μαζί, εξώγαμα με υπηρέτριες, κέρατα, κακιές και χιλιάδες αδερφές, οι ανάξιοι μα τίμιοι φτωχομπινεδες που τους σνομπάρουν οι λεφτάδες...Μόνο η Σοράγια κι η ρακένδυτη Ταλία έλειπαν. Μπορεί να αποδειχτεί μια χαρά η σειρά μελλοντικά και ίσως και να έχει επιτυχία, δεν ξέρω, αλλά βγάζει κάτι κλισέ. Το μόνο ενδιαφέρον ίσως είναι η ιστορία του παπά και η αυτοκτονία της αδερφής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν μου αρέσει καθόλου ο αγιος έρωτας παρά πολύ βαρετό και cringe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα καρφώθηκες πάλι! Ρόμπα τελείως!

      Διαγραφή
    2. Αφού είναι αλήθεια.. ο Σασμος ήτανε πολύ καλύτερο. Επίσης και το Προξενιό ήτανε πολύ καλύτερο.

      Διαγραφή
    3. Άλλα μας έλεγες πέρσι. Τώρα ξαφνικά τα εκτίμησες και καλά...

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com