Ticker

10/recent/ticker-posts

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είχα χάσει έναν δικό μου άνθρωπο μία βδομάδα πριν την πρεμιέρα του Pop Up




H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την πρεμιέρα του Shopping Star, ενώ ανοίχτηκε σχετικά με μία δύσκολη στιγμή που πέρασε στην καριέρα της.

Το μοντέλο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, ανέφερε για την εκπομπή μόδας που παρουσιάζει: «Είμαι πολύ χαρούμενη εδώ, με βοηθάει όλη η συνθήκη. Έχει να κάνει με τη μόδα και τη γυναίκα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή. «Υπάρχουν κάποιες αλλαγές φέτος, θα δείτε μια άλλη αίσθηση του προγράμματος. Είναι σαν να αποκαλύπτεται από την αρχή. Πλέον, αισθάνομαι κι εγώ τη σιγουριά της παρουσίασης. Πρώτη χρονιά που αισθάνομαι σίγουρα παρουσιάστρια», σημείωσε.



Αναφορικά με τον σύντροφό της, είπε: «Ο Γιάννης δεν με συμβουλεύει για τα επαγγελματικά μου, δεν ανήκει στον χώρο, όπως κι εγώ δεν τον συμβουλεύω για τα δικά του. Του αρέσει το Shopping Star, με κρατάει σε μια ισορροπία».

Το μοντέλο μίλησε και για μία αρκετά δύσκολη συνθήκη που αντιμετώπισε. «Το πιο έντονο τηλεοπτικά συναίσθημα το ένιωσα στο GNTM. Υπήρχε έντονο καρδιοχτύπι για το αν τα κάνω όλα σωστά. Στο Pop Up, η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε πολύ ταπεινά και πιο διαφορετικά από ό,τι γνωρίζετε. Είχα χάσει έναν δικό μου άνθρωπο μια βδομάδα πριν. Εκείνη η έναρξη είχε ένα διαφορετικό άγχος», είπε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι εκείνη την πρεμιέρα, γιατί το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια