Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτό ειναι το ανανεωμένο «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» του OPEN




Η Ελένη Τσολάκη ξεκινά δυναμικά και αυτή τη σεζόν με το «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ»να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50, με πολλές εκπλήξεις, ανανεωμένη διάθεση και με μια ομάδα που είναι κυριολεκτικά «μέσα σ’ όλα»!

Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Ελένη θα μας καλωσορίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία σε μια εκπομπή με γρήγορα αντανακλαστικά και σύγχρονο χαρακτήρα. Πλούσιο ρεπορτάζ για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικά νέακαι συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Μαζί της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και οι Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας,Γιώργος Σκρομπόλας, Αναστάσιος Ντούγκας και Μάκης Συνοδινός, όλοι μεάποψη, αμεσότητα αλλά και πολύ χιούμορ, οι οποίοι θα δίνουν τις δικές τους αποκλειστικές ειδήσεις και θα μας αποκαλύπτουν όσασυμβαίνουνστο παρασκήνιο.

Ό,τι μας ενδιαφέρει, ό,τι μας απασχολεί,ό,τι θέλουμε να μάθουμε, αλλά και ό,τι μας χαλαρώνει, μας διασκεδάζει και μας κάνει να περνάμε όμορφα, είναι στο «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» με την Ελένη Τσολάκη!
Το καθημερινό ΣΟΥ ραντεβού, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 09:50 στο OPEN!


Αρχισυνταξία: Γιώργος Μπέζας, Ελπίδα Αλυσανδράτου
Βοηθός Αρχισυνταξίας: Νεφέλη Τσιναβάλου
Σκηνοθεσία: Περικλής Ασπρούλιας

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Για κάποιο λόγο πιστεύω θα κάνουν την έκπληξη. Πολύ καλό που ο Μπέζας θα είναι στην αρχισυνταξία επίσης. Παραδεισανού-Κωνσταντάρας μαζί θα δώσουν πόντους στην εκπομπή γιατί έχουν τρελή χημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μπεζας ηταν ο αρχισυντακτης της μελετη που κοπηκε. ο κωνστανταρας παραδεισιανου αρτιτσας που πηγανε κοπηκανε οι εκπομπες με μονοψηφια. ομαδα πολυβολο. χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φετινό Πάνελ εμφανώς καλύτερο από το περσινό
    Θα κάνει την έκπληξη ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί σε καμία περίπτωση να μην είναι Α' εθνική ούτε τα πιο συμπαθή πρόσωπα, ωστόσο όλοι τους δουλεύουν πολύ και εξελίσσονται ενώ Παραδεισανού και Αρτσίτας πάντα κυνηγούν την αποκλειστική πληροφορία και μία καλή συνέντευξη. Απόδειξη οι εκπομπές που δούλευαν πριν. Επίσης η Τσολάκη είναι πολύ άνετη στο φακό, συνεχώς ετοιμόλογη και μπορεί να διαχειρίζεται τόσο κοινωνικά όσο και ανάλαφρα θέματα, κάτι που δεν κάνουν ούτε η Καινούργιου ούτε η Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράτησαν τον άθλιο τίτλο.
    1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα το ζεύγος του YouTube δεν λέει τίποτα για τον αρχισυντάκτη.
    Στο παρελθόν άφηναν υπονοούμενα για προσωπική και επαγγελματική ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλύτερο από το περσινό πάνελ που όλοι γκάριζαν, ειδικά ο Ποσειδώνας, αδιανόητη υστερία και φέραν το ζεύγος του YouTube για σανίδα σωτηρίας, δεν τους ήθελε κανείς στο πάνελ και το δείχνανε κιόλας και ήταν και αδιάβαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αουτσάιντερ που μάλλον θα κάνει την έκπληξη! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπου πήγαν κόπηκε η εκπομπή. Η Τσολάκη είναι συμπαθής, έχει όμως αδυναμίες και θα χρειαζόταν άλλου τύπου ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα κάνει την έκπληξη. Αντί να κάνει 3% θα κάνει 4% . Τρομερή έκπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστεύω θα κάνει τα νούμερα που έκανε στο Open weekend και πολύ ψηλότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μ’ αρέσουν τα πάνελ λίγων ατόμων βλέπε Τσολάκη, Breakfast, Τσιμτσιλή και όχι 5-6 συν τηλεπαράθυρα βλέπε Λιάγκας, Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι! Πέρυσι οι πανελίστες της Τσολάκη ήταν περισσότεροι από τους τηλεθεατές. Γιαννόπουλος, Μηλιόγλου, Γεωργιάδης, Αυγερινοπούλου, Ρακιτζής, Σωτηροπούλου, Δρούγκας, ο δημοσιογράφος της ενημέρωσης (δεν θυμάμαι όνομα), συν η ρεπόρτερ που ήταν στον αέρα συν η παρουσιάστρια... σύνολο 10 άτομα. Και όλοι άσχετοι και φωνακλάδες. Καλύτερα φέτος.

      Διαγραφή
  13. 'Ενα low budget πρωινάδικο, θα περιοριστεί σε τηλεθέαση κάτω του 5%, καθώς ο ανταγωνισμός φέτος είανι ακόμα πιο δύσκολος. Η επικαιρότητα δίνει πόντους στον ΣΚΑΙ,και αυτό φαίνεται και στα νούμερα, παρόλο που παίζουν μόνοι τους και με Λιάγκα,Καινούργιου, Breakfast και Σκορδά, πολύ δύσκολα τα πράγματα..Ίσως στη ζώνη του ΣΚ κάτι να έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέρυσι ο Κοκλώνης για να κάνει οικονομία στο budget δεν είχε ούτε chef ούτε αστρολόγο. Το μόνο πρωινάδικο χωρίς μαγειρική. Φέτος θα έχει άλλες στήλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και έχω την αίσθηση ότι στην πλειοψηφία των προγραμμάτων μαγειρική και ζώδια πάνε απατα. Τα

      Διαγραφή
  15. Τρισάθλιοι όλοι με αποκορύφωμα την με 100000 σπρώξιμο ''''παρουσιάστρια''''... που σου μιλάει από 10 μέτρα μακριά και λιποθυμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έπρεπε να το κάνει και η Τσολακη "Buenos Dias" να έχουμε από όλες τις γλώσσες στα πρωιναδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξαιτίας της κατάστασης στο Open και της επικείμενης αποχώρησης του Σαββίδη η εκπομπή της Τσολάκη δεν θα έχει κάποια δυναμική είτε κάποια βοήθεια ώστε να μπορέσει να ανεβάσει τα νούμερα. Θα κινηθεί στο 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το open τι πρόγραμμα θα έχει ξένες σειρες και ταινίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Next please και Σαν ψεμα δεν θα έχει φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com