Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο Σαββίδης δεν δίνει το OPEN στον Μαρινάκη... – Το νέο ενδεχόμενο




Δεν δίνει στον Βαγγέλη Μαρινάκη το κανάλι του OPEN ο Ιβάν Σαββίδης με τους δύο μεγαλομέτοχους του ελληνικού ποδοσφαίρου να μην είναι κοντά σε κάποια συμφωνία εξαγοράς.

Ωστόσο υπάρχουν νέες εξελίξεις για το OPEN. Πολύ κοντά είναι επιστροφή της Εύης Κουτσαυτάκη, δυόμισι μήνες μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, μέσω μιας νέας συμφωνίας όμως. Οι πληροφορίες  της RealNews δείχνουν πως το σενάριο να μπει η Κουτσαυτάκη σε θέση ευθύνης μέσω νέου deal «παίζει» πολύ δυνατά αυτή τη στιγμή.

Καθώς το deal με τον Μαρινάκη δεν προχωρά, το ενδεχόμενο μιας ενδιάμεσης συμφωνίας που θα περιλαμβάνει την παραχώρηση της διαχείρισης του προγράμματος στην εταιρεία παραγωγής του Διονύση Παναγιωτάκη (όπως συνέβη πέρσι με τον Κοκλώνη) και την τοποθέτηση μιας νέας διευθύνουσας συμβούλου (Ε. Κουτσαυτάκη) η οποία θα αναλάβει το εγχείρημα.

Η παραπάνω πρόταση βέβαια περιλαμβάνει και δεσμεύσεις με απόκτηση μεριδίου ή και εξαγορά του καναλιού σε επόμενο στάδιο.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Η Τσολάκη θα σώσει το Open!
    Με το 1% θα επιβιώσει το κανάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλιζεστε...πριν 2 μήνες γράψατε ότι είναι τελειωμένο το Ντιλ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ στο ΔΣ του όπεν και οι ειδήσεις που βγάζετε είναι αλλά ντ άλλον...νομίζω κυκλοφορεί ποτ πουρί με τις ειδήσεις ότι ο Σαββίδης πουλάει το όπεν εδώ και 5 χρονια...ψάξτε το...ξεβρακωνει όλους τους δήθεν δημοσιογράφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com