Ticker

10/recent/ticker-posts

Αγώνα δρόμου κάνουν στο Open να βγει στον αέρα πρόγραμμα...



Αγώνα δρόμου κάνουν στο Open  προκειμένου να μπορέσει να βγει στον «αέρα» τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η πρωινό εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Real News» στον πάνελ υπάρχουν ακόμη κενά, καθώς εκτός από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Νάνσυ Παραδεισάνου που έχουν συμφωνήσει με το κανάλι αναζητείται τουλάχιστον ένας ακόμη άνδρας συμπαρουσιαστής.

Πάντα όπως αναφέρει το δημοσίευμα η παρουσιάστρια επιμένει αυτό το άτομα να είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ενώ το κανάλι φέρεται να μην επιθυμεί πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν στην περυσινή εκπομπή επί Barking Well.

Επίσης όπως αναφέρει η Real News με καθυστερήσεις προχωρά και το στήσιμο της νέας εκπομπής του Πέτρου Κουσουλού στο Open. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κοινωνικού περιεχομένου, που θα μεταδίδεται στη ζώνη 14:00 με 16:00 κάθε μεσημέρι στο κανάλι συνεχίζονται οι επαφές με συνεργάτες που θα στελεχώσουν την ομάδα.

Οσον αφορά το πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού μετατίθεται για το τέλος Σεπτεμβρίου κι αυτό καθώς δίνεται προτεραιότητα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Η εκπομπή του Νάσου καλέ πού πήγε;; Α ξέχασα...πήγε σουτάρισμα μαζί με Κοκλώνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πλατό πάντως είναι ακριβώς το ίδιο, αυτό που έφτιαξε η Barking Well. Ανέβασαν story χθες από τις πρόβες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανύπαρκτη εκπομπή, ανύπαρκτο πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ομάδα της Τσολάκη θα βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίδας,αυτές τις ώρες γίνεται η φωτογράφιση!
    Πάντως εντύπωση μου κάνει που με έναν τόσο ισχυρό επιχειρματία το κανάλι δεν μπορεί να βγάλει 2-3 εκπομπές,ακόμα και το Έψιλον περισσότερες έβγαζε.Έχετε ρεπορτάζ για το πως θα διαμορφωθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας & το prime time,καμία σειρά θα έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ό,τι έχω διαβάσει, ο Ρώσος επιχειρηματίας δεν μπορεί να φέρει κεφάλαια λόγω εμπάργκο της ΕΕ στην Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία. Δεν ξέρω αν ισχύει..

      Διαγραφή
    2. Δεν θέλει να κλαίει άλλα λεφτά. Νομίζω ότι η ζημιά που έχει από το κανάλι είναι πάνω από 100 εκατομμύρια. Τόσα χρόνια βλέπει ότι τις χρονιές που έβαλε λεφτά είχε μόνο μεγάλες ζημιές. Πχ ο Μαρινάκης με το που έβαλε λεφτά, τα νούμερα του Mega αμέσως από 5% που ήταν πήγαν στο 15% λόγω brand name... mega. Αυτά που λένε για το ότι δεν μπορεί να φέρει λεφτά από Ρωσία, μη τα πιστεύεις. Μια χαρά φέρνει όσα θέλει για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Μη νομίζεις ότι θα βάλουν λεφτά στο κανάλι αν το πάρει Μαρινάκης-Κυριακού. Το τμήμα ειδήσεων θα κρατήσουν και για ψυχαγωγία θα βάλουν σειρές από τη ταινιοθήκη του mega και του ant1. Στο σύνολο πιο λίγα θα χαλάνε αυτοί. Δεν είναι χαζοί, δεν πρόκειται να βάλουν λεφτά σε ένα κανάλι που όποτε μπήκαν λεφτά σε αυτό, το αποτέλεσμα ήταν μεγάλες ζημιές.

      Διαγραφή
  5. Το ότι απέρριψαν την Τατιάνα για τον Κουσουλό ειλικρινά με ξεπερνά. Οτι εκπομπή παρουσίασε ο Κουσουλός πάτωσε.

    Καλός ήταν στο πάνελ της Ζήνα αλλά τελείως κρυόκωλος ως παρουσιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την απέρριψαν μάλλον λόγω budget.
      Η εκπομπή του Κουσουλού θα έχει χαμηλό budget

      Διαγραφή
    2. και η τατιανα οτι εκπομπη εκανε στην μετα αντ1 εποχη πατωσε απλα εχει το ονομα. Ασε που τους βγαινει και πιο ακριβη

      Διαγραφή
  6. Η Μουτίδου είχε πει στη Σκορδά πως 2 Σεπτεμβρίου το απόγευμα έχουν πρεμιέρα με το The Booth, αλλά μάλλον ήταν καθεστώς Κοκλώνη και αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά θα είδε το Open να έρχονται και διέκοψε τη συνεργασία...

      Διαγραφή
  7. Η Παραδείσιανου ο Λάμπρος και ο αρτιτσας θα φέρουν νούμερα στο όπεν και μάλιστα σε ένα πρωινό που απέναντι θα έχει Σκορδά Λιάγκα καινούργιου χατζιδου και ΕΡΤ; Όσους πέταξε ο Σκάι τους πήρε με 500 ευρώ το όπεν . Κανάλι που δεν μπορεί να βγάλει ούτε πρωινό του σκ και έχει μόνο μια εκπομπή χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τσολάκη πληρώνεται άραγε από το Open; Γιατί κάνει κρα κάθε βράδυ να πάει στα πληρωμένα event του Σιανίδη και του Σκαμνάκη.

      Διαγραφή
  8. Απαράδεκτη εικόνα. Κι αυτό με την προτεραιότητα σε μια εκπομπή και όλες οι άλλες στον πάγο τι φάση; Δεν μπορούν να τρέξουν 2 πρότζεκτ ταυτόχρονα; Όλα τα στελέχη ασχολούνται 24/7 με την Τσολάκη; Δικαιολογίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι φανερό πως από το Open θα αποχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης. Όταν το εγκαταλείπουν όλα τα στελέχη και οι δημοσιογράφοι κάτι παραπάνω ξέρουν. Τι θα γίνει αυτό συζητιέται πίσω από κλειστές πόρτες και είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των επιχειρηματιών που ελέγχουν τα υπόλοιπα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com