Ticker

10/recent/ticker-posts

O Ανδρέας Μικρούτσικος για τον ανταγωνισμό: «Δεν τα καταφέρνει σε επίπεδο περιεχομένου αλλά «ματιού»




Το «καρφί» του έριξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον ανταγωνισμό για τα δύο ατυχήματα που είχε το πρωί, καθώς χτύπησε σε τζαμαρία στο μακιγιάζ και έχυσε τον καφέ του.


«Έχω ανάλυση. Ο ανταγωνισμός μπορεί να μην τα καταφέρνει σε επίπεδο περιεχομένου, αντιπαράθεσης» ξεκίνησε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά να τον διακόπτει και να του απαντά ότι δεν πρέπει να αναφέρει κάτι τέτοιο.

«Δίνω εγώ εξήγηση και θα μου πεις τι θα πω; Μπορείς να μου γράψεις σε ένα χαρτί τι θα λέω; Εξηγήσεις έδωσα σε αυτά που έπαθα, όχι σε αυτά που παθαίνει η Φαίη οπότε να μου τι λες. Μου το κάψατε. Ο ανταγωνισμός μπορεί να μην τα καταφέρνει σε επίπεδο περιεχομένου, αλλά τα καταφέρνει και του δίνω συγχαρητήρια σε επίπεδο «ματιού». Μάτι, μάτι, μάτι οπότε σκόρδα, σκόρδα, σκόρδα!» απάντησε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Συγχαρητήρια Φαίη που εσύ κι η εκπομπή σου κάνατε χθες τους μεγαλύτερους αριθμούς στο κανάλι. Δεν μιλάω για τον ανταγωνισμό. Ο ανταγωνισμός μόνο για να χτυπάμε ένα κεφάλι στον τοίχο ξέρει» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη Φαίη Σκορδά να απαντά πως είναι ακόμα αρχή και ότι ο καθένας έχει την άποψή του.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Είναι που είναι ταπεινοί στην τηλεόραση και δε μιλάνε για τις επιτυχίες τους ζωντανά και δε τις αποκαλύπτουν ρίχνοντας τα καρφιά τους στους απέναντι. Κατά τ' άλλα κριτικάρουν άλλους όταν αναφέρουν τις δικές τους επιτυχίες. Ξεκίνησε πάλι ο Μικρούτσικος τα γνωστά του. Και πολύ άργησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο το να βλεπεις την παρακμιακη Καινουργιου να νομιζει οτι κανει σοβαρη εκπομπη φερνοντας σε αντιπαραθεση ανθρωπους που ειναι των ακρων για να κανει τηλεθεαση και απο την αλλα την μικρη κουτσομπολα το Λιαγκα που μειδια οποτε σχολιαζει παριστανοντας και αυτος το σοβαρο δημοσιογραφο, χιλιες φορες Σκορδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανει σοβαρη εκπομπη η Σκορδά με κουτοπόνηριες,σπόντες και υπονοούμενα....άρχισαν και τα ξεκατινιασματα Ουγγα με Μικρούτσικο......

      Διαγραφή
  3. Ξεκαβάλα το καλάμι εσύ και η ομάδα σου γιατί είστε ακόμα στην αρχή. Αλλά ξέχασα έχει σπουδάσει κι αυτός στη σχολή της Καινούργιου που μέχρι πέρσι ειρωνεύονταν τη Σκορδά και φέτος τη γλύφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Σκορδα εκραζε τον Μικρουτσικο οτι θιγει τις γυναίκες...Σεξιστη τον έλεγε,και τωρα αγάπες και φιλιά μέχρι να πλακώθουν,αν πεσουν τα νούμερα...

      Διαγραφή
  4. Η Καινούργιου σήμερα πήγε να λιποθυμήσει στον αέρα (αν θέλουμε το πιστεύουμε) και έλεγε ότι την έχουν ματιάσει γι' αυτό δεν πάει καλά και φώναζε στους συνεργάτες να την ξεματιάσουν (τι επίπεδο) ή να της φέρουν ξεματιάστρα (γρια μάγισσα) στο πλατό για live ξεμάτιασμα (reality). Αμέσως μετά υποδέχτηκε στο πλατό την Ηρώ Μουκίου.

    Ο θεός Μικρούτσικος την πήρε πρέφα από απέναντι και έδωσε πόνο στο τρολάρισμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να της φέρουν την κυρια Μάρα μπας και την αναστήσει.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com