Ticker

10/recent/ticker-posts

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα - Κατερίνα Λιόλιου «Μ’ Άναψες", Νέο music video από το soundtrack της σειράς




Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές λαϊκές τραγουδίστριες, κάνει εμφάνιση - έκπληξη στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και τραγουδάει «Μ’ Άναψες».

Το «Μ’ Άναψες» είναι ένα ξεσηκωτικό τσιφτετέλι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Αφροδίτης Μάνου, που υπογράφουν όλα τα τραγούδια της σειράς, το οποίο η Κατερίνα Λιόλιου «απογειώνει» με τη φωνή και το ταμπεραμέντο της.

Εκτός από την Κατερίνα Λιόλιου, στο music video εμφανίζεται και η Νίκη Λάμη, η ευαίσθητη και ρομαντική Μαρουσώ Βροντάκη, κόρη της Αλέξις Βροντάκη (Καίτη Κωνσταντίνου).

Το all-star soundtrack, που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 14 τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, τα οποία ερμηνεύουν, με τη σειρά των επεισοδίων, οι Πέγκυ Ζήνα, Μπάμπης Τσέρτος, Κατερίνα Λιόλιου, Josephine, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Μακρόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης και Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι εμφανίζονται και στη σειρά, ενώ τραγούδια του soundtrack ερμηνεύουν και οι πρωταγωνιστές της.

Τα music videos των τραγουδιών αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι.

Ήδη, έχουν δημοσιευτεί τα videos για τα τραγούδια «Νύχτα Μου Μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Με Καις» με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς και «Γιατί Αρέσω Τόσο» με την Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη.

Ολόκληρη η σύγχρονη ελληνική τηλεόραση σε μία κωμωδία, με μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών και σπαρταριστές ατάκες που θα αφήσουν εποχή.

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η σειρά των σειρών, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου με διπλό, χορταστικό επεισόδιο.
 

Απολαύστε το music video με σκηνές από την σπαρταριστή κωμωδία: 


Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Τι τρασίλα Θεέ μου!!! Και η τραγουδίστρια από φωνή.... κορμάρα. Έλεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Λιολιου χαραμίζεται σε αυτά τα τραγούδια της πάνε καλύτερα τα ροκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ήθελαν σκυλού γιατί δεν έβαλαν τη Σοφία Δανέζη; Α ξέχασα δεν είναι Panik!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος να το έλεγε στους Ρέπα-Παπαθανασίου και στην αριστερή Αφροδίτη Μάνου ότι το 2024 θα έγραφαν τραγούδια και θα συνεργαζόταν με σκυλούδες τύπου Πέγκη Ζήνα, Λιόλιου, Josephine και Δανέζη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πάει καλά αυτη η τεταρταντζα η Τζελα εκτος απο την πρεμιέρα, μετα απο 2 επεισοδια, θα πιστεψω οτι ο κοσμος που εχει δεκτες AGB, απλα αφηνει τηλεοραση ανοιχτη και φευγει. Αποκλειεται ανθρωπος που δεν ειναι καθυστερημενος να δει αυτο που μας δειχνει η διαφημιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ βγάζουν πρώτη τη Σκορδά, επειδή είναι στο Μέγκα, αυτό δε θα "ανεβάσουν"; Ποιά τη Σκορδά που όσο ήταν στον Αντ1 την έκραζαν και στο Σκάι την έθαβαν. Τώρα ξαφνικά την έχουν για θεά και την αποθεώνουν.

      Διαγραφή
    2. 9:42 Εδώ πέρσι έβγαλαν πρώτο τον Λιάγκα. Αυτό ξέχασες να το πεις.

      Διαγραφή
    3. Το οτι υπαρχει κοσμος που παρακολουθει Καινουργιου και Λιαγκα εκει καταλαβαινεις οτι κατι παει λαθος

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com