Ticker

10/recent/ticker-posts

MEGA: Έσκασε η πρώτη αποχώρηση από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

 


Με το καλημέρα ή με το… buongiorno όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Ιταλοί, άρχισαν τα όργανα στην τηλεοπτική αρένα… καθώς ακόμα δεν βγήκαν οι ψυχαγωγικές εκπομπές στον αέρα και ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις. 

Δεν φτάνει που τα στελέχη του μεγάλου καναλιού δυσκολεύτηκαν στην εύρεση συνεργατών για να στελεχώσουν το νέο πρωινό του Mega, από σήμερα η εκπομπή μετράει ήδη την πρώτη της αποχώρηση καθώς ο βοηθός αρχισυντάκτη, Άρης Λιαπάτης παραιτήθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά από έντονη διαφωνία με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Άννα Ορφανουδάκη.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο μαραθώνιος για την αντικατάστασή του καθώς η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά αν θέλεις να “ψωνίσεις” κάτι καλό από την αγορά. Για την ιστορία πάντως, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 9.20 και θα έχει τρίωρη διάρκεια μέχρι δηλαδή τις 12.20, ενώ στη συνέχεια θα παίζει το μεσημεριανό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι η εκπομπή αν και ψυχαγωγική θα έχει αρκετή δόση ενημέρωσης, κάτι που όσο κι αν η Φαίη Σκορδά ήθελε να αποφύγει τελικά ούτε στο νέο της κανάλι το κατάφερε.

Πηγή: tinasmess.gr - Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής τρεις διαφορετικές ώρες έναρξης της εκπομπής. 9:00, 9:15 και 9:20. Ποια ώρα τελικά ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σαιτ σας έχει αναβαθμιστεί πολύ. Μου αρέσει πολύ η νέα σας εικόνα. Όμως θα μπορούσατε να βάλετε την ένδειξη των σχολίων σε κάθε άρθρο έτσι ώστε να μη χρειάζεται να μπαίνουμε συνέχεια σε κάθε άρθρο που διαβάσαμε; Έτσι θα γνωρίζουμε τον αριθμό των σχολίων. Επίσης, βόλευε πολύ στο κάτω μέρος των άρθρων τα τελευταία σχόλια που γινόταν γνωστό πόθος σχολίασε το άρθρο. Αν πχ κάποιος σχολίασε κάτι σε ένα παλιότερο άρθρο, το σχόλιο αυτό πιθανόν να μην ξέρουμε ότι έχει γίνει. Κατά τα αλλά πολύ μοντέρνα και σύγχρονη η εικόνα σας. Θέλουμε περισσότερα τηλεοπτικά νέα. Επίσης είχατε πει ότι επιστρέφει η στηλη mediatown εκτός από το top tv. Πότε θα τη δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάνουν για να μπαίνουμε συνέχεια και να έχουν περισσότερη κίνηση στο site πιστεύω

      Διαγραφή
    2. Αν και πιστεύω ότι όταν εμφανίζονταν τα σχόλια έμπαινε περισσότερος κόσμος

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ και εγώ με το αρχικό σχόλιο. Αν μπορείτε κάντε μόνο αυτή την αλλαγή. Θα βοηθούσε πολύ να βλέπαμε τα νέα σχόλια αλλά και να ξέραμε πόσο έχουν σχολιάσει την κάθε ανάρτηση.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ με τον αρχικό σχολιαστή.

      Διαγραφή
    5. Σωστός! Ελπίζω να μας ακούσουν. Άλλωστε προς το συμφέρον τους είναι.

      Διαγραφή
  3. Θα σκάσει και δεύτερη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί ξεκίνησαν να διαφωνούν πριν καν ξεκινήσουν. Φαντάσου τί θα γίνει αν δεν πάνε όπως ελπίζουν και θέλει το κανάλι. Ο καθένας λέει πάλι ό, τι θέλει για την ώρα έναρξης και φυσικά θα έχει και αυτή η εκπομπή ενημέρωση έτσι όπως μας την εννοούν οι πρωινοί. Μόνος χαμένος ο τηλεθεατής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτο! Μόλις 3 νέες παιδικές σειρές για την παιδική ζώνη του Star το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο παραμένει με παλιότερες σειρές ενώ στο πρόγραμμα της Κυριακής προστίθενται 3 νέες παιδικές σειρές. Που είναι οι εποχές που το star έπαιζε κάθε χρόνο πληθώρα νέων παιδικών σειρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΤ1 από την Τρίτη 10/9 στις 3:15 τη νύχτα, βάζει τη σειρά Δεσποινίς Μαργαρίτα (δεν γνώριζα καν την ύπαρξή της) που έπαιξε το 1998 και παίζουν οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Κατιάνα Μπαλανίκα, Παύλος Ορκόπουλος, Γαλήνη Τσεβά κ.α. ηθοποιοί που έπαιξαν και στην επιτυχημένη Ντόλτσε Βίτα (πλην του Τάσου Χαλκιά). Εντύπωση προκαλεί πως ο ΑΝΤ1 θα προβάλει μια τόσο σπάνια σειρά, όχι τόσο γνωστή. Ας δοκιμάσει επιτέλους αυτές τις σειρές που οι νεότεροι δεν τις ξέρουμε να τις βάζει σε πιο φυσιολογικές ώρες ή ακόμα καλύτερα να τις προβάλει το Mak Tv που παίζει non-stop τις ίδιες και τις ίδιες σειρές. Από την άλλη, το Star με ποια λογική παίζει ταινίες της Barbie και του Σκούμπι Ντου στις 4 και στις 5 τη νύχτα; Αδιανόητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχε κανει επιτυχια. Παρασκευή έπαιζε και δεν νομίζω να πήγαινε ιδιαίτερα καλα.

      Διαγραφή
    2. Μπορεί αν την έβαζε σε μια λογική ώρα, να πήγαινε καλά. Ο ΑΝΤ1 την έχει ανεβάσει στο YouTube σε άθλια ποιότητα εικόνας που δυστυχώς δεν μπορείς να τη δεις. Ας δοκιμάσει όπως είπα, να βάζει και άλλες του σειρές. Όχι μόνο τις ίδιες γιατί κουράζει

      Διαγραφή
  7. Που να αρχίσουν να αποχωρούν οι τηλεθεατές. Θα αρχίσει πάλι το παραμύθι με τα εμπορικά που ξεκίνησε η άλλη έξυπνη που δεν έβλεπε άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλλη είχε όντως εμπορικά απο μεγαλους ομίλους...Η Σκορδά έχει εμπορικά δευτεραντζες για αυτό την ετζασαν απο τον Σκάι γιατί δεν έφερε τα εμπορικά που "διαφήμιζε" ότι έχει...

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com