Ticker

10/recent/ticker-posts

Κωνσταντίνος Βασάλος για Φαίη Σκορδά: «Μας είπαν στο Mega να μη λέμε τίποτα για την καινούργια της σχέση»


Με ένα κοινό βίντεο στο Youtube εγκαινίασαν ο Fipster και η Μαίρη Συνατσάκη τη συνεργασία τους όπου και μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο όμορφος personal trainer έμελλε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στην επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έμαθα ότι η Φαίη Σκορδά τα έχει με έναν αρχιτέκτονα. Μας ήρθε μία… τέτοια στο Mega να μη λέμε τίποτα για τη σχέση της. Εδώ είναι Youtube λέμε ό,τι θέλουμε».

«Και ο Γιώργος Λιάγκας τα έχει με Μαρία Αντωνά, αλλά απ’ ότι ξέρουμε, δεν παίρνω και όρκο» πρόσθεσε ακόμα, περί κουτσομπολιών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε αυτή τη νέα μίνι διαδικτυακή του συνέντευξη.

Για την τηλεοπτική ιστορία, δε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρεθεί προσεχώς για μια ακόμα σεζόν στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Πως έδωσε ο Βασάλος έτσι το τμημα δημοσιων σχεσεων και τη Σκορδα που ζητησε κάτι τέτοιο απ το κανάλι της; Α ρε Βασαλο συνεχισε να λες αληθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βασάλος πάνω στον αυθορμητισμό του λέει πράγματα που δεν θα έπρεπε να βγαίνουν έξω από το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο μεταξύ ο αρχιτέκτονας που έχει σχέση η Σκορδά στέλνει εξώδικα και απαγορεύει στα κανάλια να αναφέρουν το όνομά του. Δηλαδή θα είναι ο σύντροφος χωρίς όνομα. Και στις φωτογραφίες της Σκορδά όταν βγαίνουν έξω θα φεύγει από το πλάνο και θα κρύβεται. Τι φαιδρά πράγματα είναι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν σου είπαν να μην μιλάς για το θέμα μόνο όσο είσαι στις εγκαταστάσεις του καναλιού αλλά και εκτός αυτού. Και στο Youtube εννοούσαν δεν έπρεπε να μιλήσεις!!!!!!!!!! Καλά εντάξει το άτομο είναι απίστευτο!!!! Δε γίνονται αυτά!!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τους άφηναν να πουν το όνομα γιατί θα τον "διαφημίσει"η Σκορδά στην πρεμιέρα της εκπομπης χαχαχαχαχα. Ο αρχιτέκτονας,διαφημίστηκε όλο το καλοκαίρι και λίγο πριν την πρεμιέρα "Σας παρακαλώ δεν θα θελα"χαχαχαχα για να γίνει τζερτζελο και καλα...Αν δεν πάνε καλά τα νούμερα αναγκαστικά ...θα παρουσιαστεί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπλέκουν με "διάσημες", αλλά δεν θέλουν να ασχοληθούν μαζί τους τα μέσα.
    Επίσης, οι "διάσημες" δεν θέλουν, λέει, να ασχολούνται με την προσωπική τους ενώ παρουσιάζουν όλες εκπομπές κουτσομπολιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τους αφησε το Μέγκα.......για να κανει την αποκάλυψη η Σκορδά μαζί με τους πανελιστες που θα πετάνε σποντες ,και η Σκορδά θα χαζογελάει και θα έχει "νεύρα" γιατί δεν θέλει να ασχολούνται με την προσωπική ζωη ,γιατί είναι ...κιουρια. 🤣🤣🤣Λείπει και η Γραμμέλη να χορέψει ζεϊμπέκικο...Ας ελπίσουμε σε καρσιλαμα αυτή την φορά🤣🤣🤣.Μάθαμε το βιογραφικό του αρχιτέκτονα ,όλο το καλοκαίρι που πήγαν και τι έκαναν και τώρα δεν θελουν....Τζερεμεδες αμφότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιταλοσπουδαγμένοι.
      Ποιο Χαρβαρντ και ποια Οξφόρδη;
      Ιταλία!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com