Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναστασία Γιάμαλη για τη μεταγραφή της στο MEGA: «Εγώ δεν αλλάζω χρώματα ανάλογα με τον εκάστοτε εργοδότη μου»


Συνέντευξη στην εφημερίδα Το Βήμα και τον Γιώργο Πολυμενέα παραχώρησε η Αναστασία Γιάμαλη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλά με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» και αναφέρεται στα σχόλια που άκουσε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της από το Kontra Channel στο MEGA.

«Δεν είμαι jukebox, ούτε χαμαιλέοντας. Δεν αλλάζω χρώματα, αξίες και ιδεολογία ανάλογα με τον εκάστοτε εργοδότη μου. Στη συντριπτική του πλειοψηφία ο κόσμος που με παρακολουθούσε, με συμπαθούσε ή θεωρούσε ότι υπάρχει μία συναντίληψη στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα χάρηκε που θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο βήμα μέσα από το οποίο θα μπορώ να εκφράζομαι και να δημοσιογραφώ», δηλώνει η Αναστασία Γιάμαλη.

«Υπήρχε και ένας κόσμος που το αντιμετώπισε με ιδιαίτερο σκεπτικισμό, του τύπου ότι τα μεγάλα κανάλια «φημώνουν». Δεν είναι όλα τα μεγάλα κανάλια το ίδιο», επισημαίνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην εφημερίδα Το Βήμα.

Η Αναστασία Γιάμαλη κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 16:10 στο MEGA.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Ελπίζω η μεταγραφή στο Mega να είναι επιτυχημένη και να μην βλάψει σοβαρά την καριέρα της όπως έγινε με την Μαλέσκου που πήγε με φιλοδοξίες και τώρα δεν την παίρνει ούτε το Αχελώος TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μαλέσκου παρουσίασε το Tv Queen. Δεν είναι ότι δεν της δόθηκαν ευκαιρίες

      Διαγραφή
    2. Ε νομίζω δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια δημοσιογράφο που έκανε θόρυβο και αποκαλυψεις σε τοπικό καναλι, με μια παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής. Ακόμα και καλά να μην πάει η Γιαμμαλη, παραμένει μια αξιοπρεπέστατη και αναγκαία παρουσία. Εκτός κι αν θελουμε να ξεμείνουμε με Σιες, Πρετεντερηδες και Ευαγγελατους.
      Κατά τ’ αλλά δεν πήγε και στο πιο ανεξάρτητο καναλι, τουλάχιστον σε ότι αφορά αρκετους δημοσιογράφους του κι όχι την ιδιοκτησια, ας μην κλείνουμε και τα μάτια.

      Διαγραφή
    3. Τι σόι θόρυβο και αποκαλύψεις είχε κάνει η Γιάμαλη; Πάντως ο Πρετεντέρης είναι μια χαρά δημοσιογράφος, κακώς του πέταξαν λάσπη και του έμεινε η ρετσινιά.

      Διαγραφή
  2. Που τελικά κατέστρεψε την καριέρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχως ισχυει για τη Μαλεσκου. ηρθε σε μεγαλο καναλι, ηταν και ειναι κουκλαρα αλλα το ιδιο το συστημα την πεταξε και κρατησε τις μπαρκες και τις τσολακηδες. τουλαχιστον η μαλεσκου εφτιαξε τη προσωπικη της ζωη και ας μην της βγηκε καριερα σε καναλι αθηνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη μπουκιά φάει, μεγάλη κουβέντα μη λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας εκανες και γελάσαμε....Ειδες άλλαξες χρώμα για αυτό σε πηραν στο καναλι του Μαρινάκη ..Και θα κλείσω με το γνωστό "που τα πουλάς ,αυτά μωρη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι' αυτό έβγαλε τον σκασμό για το βίντεο με Φουρέιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Μέγκα πέφτει κατηγορία σιγά σιγά; Ευτυχώς το κρατάνε τα χαζοσήριαλ για μεγαλοκοπέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, καλά. Ενώ οι Πρετεντέρηδες είναι κλάσης ανώτεροι. Ωραία δικαιολογία.

      Διαγραφή
  8. Το Μέγκα έχει ξεπέσει που έχει παραγωγές Κοκλώνη στο πρόγραμμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σειρές Γεωργίου. Ο Ανδρέας Γεωργίου κατέστρεψε την Ελληνική μυθοπλασία όσο ο Κοκλώνης τις Ψυχαγωγικές εκπομπές και ο Αρσενάκος την Ελληνική μουσική.

      Διαγραφή
    2. Ναι, έχετε δίκιο αγαπητέ 7:15. Αυτός ο Κοκλώνης, πάλι θα με κάνει ομοφοβικό. Αλλά ο Ανδρέας Γεωργίου τί σας έφταιξε, ο μίστερ Panik Records γιατί;

      Διαγραφή
    3. 7:15 Ολόσωστο σχόλιο.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com