Ticker

10/recent/ticker-posts

"Κλειδώνει" τα Σάββατα το "Αλ τσαντίρι νιουζ"; Τέλος το "Σπίτι με το MEGA";

 


Η ανακοίνωση – μεταγραφή του καλοκαιριού, και μάλιστα στο παρά πέντε που λέμε, είναι αναμφισβήτητα αυτή του Λάκη Λαζόπουλου στο MEGA. Μια κίνηση ματ από το κανάλι της Συγγρού, που ναι μεν προκάλεσε «ξαφνικό πανικό» αλλά για τους καλά γνωρίζοντες, το «ψηστήρι», το «φλερτ» και οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει πολύ πολύ πριν το τέλος της περσινής σεζόν! Τι ρόλο θα παίξει στην prime time ζώνη του καναλιού και ποια είναι τα πολλαπλά οφέλη;

 Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται να κάνει σάτιρα, και μάλιστα σκληρή. Η μέρα προβολής του «Αλ Τσαντίρι» θα είναι το Σάββατο, κάτι που εάν τελικά συμβεί δεν προκαλεί και καμία εντύπωση, αφού πρώτον δεν θα υπάρχει Σπιτι με το MEGA, δεύτερον όλη η εβδομάδα είναι «γεμάτη» με σειρές του Ανδρέα Γεωργίου και όχι μόνο, και τρίτον υπάρχει η Αγγελική Νικολούλη στην prime time της Παρασκευής. Συν ποδόσφαιρα τις Τετάρτες, συν πολλά ακόμη.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Η αλήθεια είναι ότι η Ρούλα παρότι ήταν αξιοπρεπέστατη δεν έκανε την έκπληξη ή το μεγάλο μπαμ. Ο Λάκης σίγουρα θα πάει καλύτερα, πιστεύω. Θα είναι μεγάλη ανατροπή αν δεν κάνει διψήφιο έστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι η Ρούλα μπήκε απλά σε ένα ήδη κουρασμένο concept. Σίγουρα αξιοπρεπέστατη και με το παραπάνω. Ο Λαζόπουλος λογικά θα πάει καλύτερα, είναι από τα προγράμματα που τα βλέπουν είτε επειδή τους αρέσουν είτε για να κράξουν

      Διαγραφή
  2. Ας βαλουνε 9-11 τσαντιρι και 11 το βραδυ σπιτι με το μεγκα ειναι σαββατοβραδο ο κοσμος θελει διασκεδαση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι οχι Τρίτη οπως πάντα?Εκτος του οτι το Σάββατο γενικά ειναι σχετικα νεκρή μέρα γιατι πολύς κόσμος βγαίνει έξω,θα σπάσει και μια παράδοση τοσων χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ρούλα και το Σπίτι θα βγάλουν αυτή τη σεζόν 4-5 επεισόδια. Παραμονή Χριστούγεννων και Πρωτοχρονιάς, Αποκριές, Μεγάλο Σάββατο. Θα έχει επετειακό χαρακτήρα η εκπομπή. Άλλωστε και τις προηγούμενες δύο σεζόν έβγαλε δεν έβγαλε 10-15 επεισόδια τη σεζόν. 1-2 φορές το μήνα έπαιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι θα είναι ΚΑΘΕ εβδομάδα ο Λαζόπουλος??? Γιατί εβδομαδιαία έβγαινε μόνο τις 4 πρώτες σεζόν (2004-08) και από το 2008 ως το 2016 στον Alpha έβγαινε περιοδικά. Και στο Open που βγήκε ξανά εβδομαδιαία το 2019 βγήκε μόνο για 4 μήνες και 12 επεισόδια.

    Θα μπορούσε να βγει Νοέμβρη - Δεκέμβρη εβδομαδιαία για να μαζέψει κοινό, μετά Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά να βγει το ''Σπίτι με το Mega'' και από Γενάρη να βγαίνουν εναλλάξ εβδομάδα παρά εβδομάδα ''Τσαντίρι'' και ''Σπίτι''. Δύσκολο το κόβω πάντως σε αυτή την ηλικία και φάση καριέρας να δεχτεί να κάνει full σεζόν και κάθε εβδομάδα. Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι απαραίτητο κάθε βράδυ 6 βράδια τη βδομάδα να έχει σαπουνόπερα; Να τη βράσω τέτοια "μυθοπλασία". Αυτό είναι που περιττεύει, όχι το Σπίτι με το MEGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com