Ticker

10/recent/ticker-posts

Kλειδώνει το πάνελ της Ελένης Τσολάκη - Οι νέοι της συνεργάτες




Η Ελένη Τσολάκη περνά τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στην πανέμορφη Σέριφο και παράλληλα κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την καθημερινή πρωινή εκπομπή του Open.

Παρά τις μεγάλες αναταραχές που πέρασε το κανάλι μέχρι πρόσφατα με αρκετές αποχωρήσεις, η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια είναι από τα πιο αγαπημένα παιδιά του σταθμού. Η συνεργασίας της είναι άψογη μέχρι τώρα και το Open της έδωσε ανοιχτά την ψήφο εμπιστοσύνης και για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Λίγο πριν επιστρέψει στο γραφείο της στην Παιανία για την πρώτη σύσκεψη έγιναν και οι συμφωνίες για το νέο της πάνελ.


Ανάμεσα στους νέους συνεργάτες της Ελένης Τσολάκη είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος επιστρέφει στην εκπομπή μετά από δύο χρόνια. Αλλά και η Νάνσυ Παραδεισανού που βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη μετά το κόψιμο του «Γεια σου» από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.


Ενώ το έγκυρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο πολύ έμπειρος Γιώργος Μπέζας με πολλά αποκλειστικά, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει τους αναγνώστες του. Η είδηση έγινε γνωστή από την Τζώρτζια Συρίχα κι αναμένεται να πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές για τη συνεργασία. Παράλληλα αναμένεται και αν θα παραμείνει η εκπομπή με το όνομα Πρωινό Σου Σου ή θα αλλάξει με νέο.


Η Ελένη Τσολάκη έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να αναλάβει και τη νέα τηλεοπτική χρονιά την καθημερινή ζώνη των 10 - 1 του Open. Μετά από μια δύσκολη περσινή χρονιά, όπου κλήθηκε να βάλει πλάτη πολλές φορές για το πρόγραμμα του καναλιού, φέτος θέλει να είναι όλα διαφορετικά και πιο ξεκάθαρα. Πάντως οι ύφαλοι φαίνεται πως ξεπερνιούνται για να γυριστεί το νέο τρέιλερ και να οριστεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.θ


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου iEidiseis.gr


Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Ο τίτλος της εκπομπής ανήκει στην εταιρία του Κοκλώνη, σωστά; Μπορεί να βγει και τη νέα σεζόν με αυτόν τον τίτλο; Είχα διαβάσει ότι ο Γιώργος Σκρομπόλας θα ήταν στην εκπομπή για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Τελικά δεν θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη ειναι κ θιγμενη η τσολακη απο την παραγωγη της μπαρκινγκ; παμε καλα; της εβαλε η μπαρκινγκ διπλα της μαλλη,ποσειδωνα,αυγερινοπουλου,γεωργιαδη ολοι με τεραστιες καριερες απο πισω και ηταν και θιγμενη;;;; δηλαδη το 2% που εκανε περυσι το πιστωνει στην ομαδα που ειχε ενω φετος θα σαρωσει; απαραδεκτη αν σκεφτεται ετσι η ελενιτσα των μονοψηφιων που γυρευε τι πλατες εχει στο σαββιδη και δεν εχει παρει ποδι με τοσο χαμηλα νουμερα. να παει σε μεγαλο καναλι να δουμε τι θα κανει οχι να ειναι στο οπεν του 2% και να το παιζει και φιρμα. με παραδεισιανου και ξυνο κωνστανταρα πανω απο 3% μην περιμενει η κυρια τσολακη. αλλη μια χρονια ξεκουραστο μισθο θα βγαλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ήταν Σαββατοκυριακο έκανε τουλάχιστον 7 η μπαρκιγκ την κατεστρεψε

      Διαγραφή
    2. στο ΣΚ εκανε μεχρι και διψηφια

      Διαγραφή
  3. Συγγνώμη αλλά η Μαγγίρα έφυγε με 7%, θεωρήθηκε αποτυχημένη και η Τσολάκη με 3-4%, συνεχίζει κανονικά και έχει και απαιτήσεις; Μην τρελαθούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά η Μαγγιρα είπε όχι στη Barking και στο τρας του Κοκλώνη που ήθελε να της φορέσει τον Τρύφωνα και τη Δεβετζή οπότε βγήκαν όλες οι παραδουλεύτρες του Κοκλώνη και την έκραζαν εσκεμμένα. Τα ίδια θα κάνουν και με Τσολάκη κάποια στιγμή μην ανησυχείς. Εκτός αν η Τσολάκη έχει κανονίσει να ναι το λιβανιστήρι του Κοκλώ οπότε θα την αφήσουν ήσυχη. Η Μπέττυ μια χαρά πετυχημένη ήταν στο οπεν.

      Διαγραφή
  4. Οι "αγάπες" με το ζεύγος του YouTube ξαχάστηκαν πολύ γρήγορα 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρκετά καλύτερη ομάδα από την περσινή οχλαγωγία. Και ο Ποσειδώνας με τον Γεωργιάδη όπου πήγαν πάτωσαν. Αφήστε που ήταν και μέσα στην ξινίλα. Για να μη μιλήσω για το ζεύγος που όλοι τους μισουσαν, έβγαινε στον τηλεθεατή η αμηχανία ότι δεν τους θέλανε και εκείνοι στον κόσμο τους. Η φετινή ομάδα ακούγεται πιο νορμάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΓΓ Γεωργιαδης Γιαννοπουλος Γκαντεμοσαυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Σκομπρολας πάντως λογικά θα είναι στην εκπομπή καθώς ήταν μέσα στην εβδομάδα στο summer cool και εν μέρει ανακοίνωσαν από κοινού με τον Κωνσταντάρα ότι θα συνεργαστούν από Σεπτέμβριο στο όπεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η μαγγιρα εκανε προωινο στο οπεν με ανυπαρκτη ομαδα και παραγωγη και καταφερνε και εφερνε 7-8% με μεγαλο ανταγωνισμο απεναντι της. αντιθετα η τσολακη εκανε 9 στο σαββατοκυριακο επειδη ειχε τον αιβαλιωτη που πηγε στο σταρ με χατζιδου παυλου. αν δεν ηταν η μπαρκινγκ περυσι η τσολακη δεν θα ειχε καμια ομαδα αξιωσεων γιατι το να εχεις γεωργιαδη αυγερινοπουλου και ποσειδωνα στο πανελ σου δεν ειναι τιμη αλλα και χοντρα λεφτα για να τους πληρωσεις αυτους τους 3. ας μεινει τωρα με κωνστανατρα μηλιωγλου κλπ και να δουμε σε ποιον θα ριξει ευθυνη παλι για το 2%. σαν παρουσιαστρια ειναι απλα αδιαφορη και η τοσο μεγαλη ανοχη του οπεν στο προσωπο της ενω φερνει τραγικα ποσοστα κρυβει κατι αλλο απο πισω. οτα εχεις απο πισω σου την μπαρκινγκ και τον γεωργιαδη με το οκ ξερεις οτι εχεις εξασφαλισμενα θεματα, εξασφαλισμενη προβολη και προμο σε μεγαλα περιοδικα και σαιτ οπως το οκ znews. τωρα λοιπον ας δουμε φετος τι προμο θα εχει που εφτασε 1 σεπτεμβρη και το οπεν δεν την εχει ανακοινωσει καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δύο πανελιστες από τους φετινούς που ανέφερες κάνουν δημόσιες σχέσεις.
      Από την άλλη, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έχει κουράσει λόγω ΝΔ και λόγω έντονου ύφους όταν δεν εκτιμά κάποιον.

      Διαγραφή
  9. Το OPEN έδιωξε όλα τα πρόσωπα που τους έφεραν νούμερα και κράτησε τους Τσολάκη, Ζαρίφη, Δρίσκα & Κουσουλό που με το ζόρι κάνουν 3%. Είναι άξιοι της μοίρας τους. Ώρες ώρες μου λείπει ο Μένιος, τουλάχιστον αυτός έκανε διψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το OPEN από αρχή λειτουργίας του έχει διώξει:

      - ΜΟΥΤΣΙΝΑ
      - ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ
      - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
      - ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
      - ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ (που έκαναν 22-25%)
      - ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ

      Είναι παράδοση του καναλιού τέτοιες κινήσεις....

      Διαγραφή
    2. Αν κρατούσα αυτά τα προγράμματα τώρα θα ήταν 1ο κανάλι

      Διαγραφή
  10. Ο Γιώργος Σκρομπολας θα είναι στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ το είπε ο ίδιος προχθές στον Σκάι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κρις Αιβαλιώτης ήταν αυτός που έκανε την εκπομπή της Τσολάκη να έχει διψήφια νούμερα όταν έκανε εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Όταν έφυγε και πήγε Σταρ μετέφερε τη δική του επιτυχία εκεί. Η Τσολάκη πέρυσι δεν είχε καλό πάνελ μια ξυνίλα σου έβγαζε. Φέτος είναι άγνωστο τι θα κάνει. Πιθανόν λίγο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρουσιάστρια για δεύτερο επαρχιακό κανάλι. Συμπαθής, καθόλου τοξική, αλλά ως εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως πανελίστρια της Τσιμτσιλή και του Λιάγκα έλεγε κακίες και κορόιδευε

      Διαγραφή
  13. Και η Σκορδα 3% τηλεθέαση κάνει τα τελευταία χρόνια,άντε να φτανει με το ζόρι 7%,....Η Τσολάκη κάνει και η ίδια 3% αλλά σε μικροτερο κανάλι....και χωρίς πρόγραμμα...Μια χαρά είναι το 3% για την Τσολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μη με κατηγορήσετε για age shaming άλλα η εκπομπή της Τσολάκη και πρόπερσι και πέρυσι και φέτος βγάζει μία γεροντίλα λόγω των προσώπων που την απαρτίζουν. Όλοι (λίγο) κάτω ή πολύ πάνω από τα 50. Γεωργιάδης, Αυγερινοπούλου, Γιαννόπουλος, Ρακιτζής, Κωνσταντάρας, Μηλιόγλου, Φραγκάκη. Δεν μπορούν να τραβήξουν τον θεατή τόσο κουρασμένα πρόσωπα.

    Η εκπομπή της Μαγγίρα έβγαζε άλλον αέρα με νεανικά πρόσωπα που δεν είχαν καν την εμπειρία της ομάδας της Τσολάκη ούτε δημοσιογραφική ιδιότητα, ούτε ρεπορτάζ, ούτε γνωριμίες. Απλά έκαναν ωραία παρέα, σχολίαζαν την επικαιρότητα και έβγαζαν γέλιο. Μακαλιάς, Χατζηδάκης, Αφαλίδου, Αντωνά, Σαράντος.

    Ενώ η γεροντική ομάδα της Τσολάκη πέρυσι που ήταν πάντα μέσα στα πράγματα έκαναν 2%. Η Τσολάκη ας το σκεφτεί αλλιώς γιατί και αυτή πριν μπει στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης σε γειτονικό γυμναστήριο ως γυμνάστρια δούλευε αλλά της δόθηκε η ευκαιρία για αλλαγή καριέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Σαράντος και ο Χατζηδάκης δεν είναι μικροί. Βάφουν το μαλλί.
      Δεν είναι τυχαίο, πάντως, ότι από τους παλιούς πανελίστες μόνο ο Παπανώτας επιβίωσε.
      Στην τηλεόραση πάντα μετρούσε η ηλικία και το "καινούργιο".

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com