Ticker

10/recent/ticker-posts

H Barking Well σε συζητήσεις με το Action 24




Μετά τη διευρυμένη συνεργασία με το Mega που του έδωσε την παραγωγή δύο επιπλέον εκπομπών («Πάμε Δανάη» και «Ακόμα δεν είδες τίποτα»), αλλά και μετά την ανάληψη της παραγωγής του βραδινού talk show του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, η Barking Well βρίσκεται σε συζητήσεις με το Action 24.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, το αντικείμενα συζητήσεων είναι η εταιρεία που έχει ο Νίκος Κοκλώνης να αναλάβει την παραγωγή δίωρης καθημερινής εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη, όπου το περιφερειακό κανάλι έχει κενό στο πρόγραμμά του. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει τελικό deal ανάμεσα στο Action 24 και τον Κοκλώνη.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι, καλά. το High TV θα το αγοράσει ο κ. Μελισσανίδης, για να εκπεμψει εκεί το κανάλι της Ναυτεμπορικής.

      Διαγραφή
  2. Η Barking Well είχε ετοιμάσει για πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου στο Open, όταν είχαν την ψυχαγωγία, την επαναφορά του THE BOOTH κάτι που είχε επιβεβαιώσει η Σοφία Μουτίδου στη Σκορδά τον Ιούνιο.

    Μη σας φανεί περίεργο αν η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στο Action 24. Είναι έτοιμο προϊόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα το κάνει τρασαδουρα κι αυτό το κανάλι; Την πατήσαμε!!!

      Διαγραφή
  3. Kι άλλο σκουπιδαριό; Κι άλλη εκπομπή ανόητου σχολιασμού με πάνελ ξεκάρφωτων; Ακόμη και στο Action; Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να μπει και μια ψυχαγωγικη στο καναλι. η ζωνη απ τις 2 κ μετα τις καθημερινες εχει επαναληψεις εκπομπων αρα ανετα χωραει ενα μαγκαζινο 2-4 στο action. καναλι ειναι κ θα θελει και εμπορικες τοποθετησεις που δε μπορει να εχει η ενημερωση του σταθμου. πως θα επιβιωσει ο σταθμος χωρις εμπορικα εσοδα; απ τις ενημερωτικες και απο τις ειδησεις;;;

      Διαγραφή
  4. Ωχ! Κατέστρεψε τα μεγάλα κανάλια ας καταστρέψει τώρα και τα μικρά. Η μεσημεριανή εκπομπή που λέει πρέπει να είναι το Booth εδώ και καιρό ακούγεται πως θέλει να την ξαναβγάλει αλλά κάτι γίνεται και δεν του βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κοκλωνης και η Barking κλείσανε τη Μαλεσκου τον Απρίλιο σίγουρα με δέλεαρ εκπομπή για τη φετινή σεζόν στο όπεν. Η ίδια η μαλεσκου μετά το τέλος του queen είχε δηλώσει πως έχει συμβόλαιο με την εταιρεία . Άρα και αυτή μπαίνει στο καδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τατιάνα
    Μπακοδήμου
    Μαγγίρα
    Καγιά
    Μαλεσκου
    Ζαρίφη
    Αυτές που έμειναν εκτός και είναι ελεύθερες προς συζητήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη δεχτούν να πάνε στο τοπικό αυτές, οπότε το THE BOOTH φαντάζει η ιδανική λύση μιας και είναι και εκπομπή που θα παίξει πολύ στο διαδίκτυο μετά. Άλλωστε όλες οι εκπομπές του Action 24 είναι της λογικής να προβληθούν στο διαδίκτυο σε μικρά αποσπάσματα. Όλες οι ενημερωτικά και ψυχαγωγικά site απόσπασματα εκπομπών του Action 24 παίζουν περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

      Διαγραφή
  7. γιατι να μην δεχτουνε να πανε στο action? εγω βλεπω μεγαλα ονοματα ενημερωσης δημοσιογραφιας να ειναι στο action τοσο κακο ειναι να πανε να κανουνε εκπομπη στο καναλι αυτο? αλλωστε πλεον ολες οι εκπομπες παρακολουθουνται απο πλατφορμες και διαδικτυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγα μη δεχτούν αυτά τα τσόλια!

      Διαγραφή
    2. Ποιος είναι μεγάλο όνομα;
      Ο Κακούσης και ο Υποφάντης;
      Ο Ανθόπουλος, η Νέγκα και η Λιβαθυνού;
      Ή ο Καμπουράκης, που έμεινε εκτός των πανελλαδικών καναλιών;

      Διαγραφή
  8. Άμα κλείσει το deal να είστε σίγουροι ότι θα πάει η Μαλεσκου για το μεσημεριανό. Η Τατιάνα συζητούσε από το καλοκαίρι με το action για κοινωνική εκπομπή αλλά έχει μεγάλες απαιτήσεις όπως η μενεγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τατιάνα αν πήγαινε action θα πήγαινε με προσωπικό συμβόλαιο με την ιδιοκτησία του καναλιού Μπακου Καυμενακου και οχι ως ενοικιαζομενη της barking που θα διατεθει στο action. Τώρα η αλήθεια είναι πώς ο Κοκλώνης σίγουρα θα έταξε στην Ιωάννα πράγματα και επειδή δε τη κόβω για χαζή να έκαιγε έτσι απλά την επιστροφή της για το tv queen που ήταν μονο για 2 μήνες σίγουρα θα είχε υπογάψει συμβόλαιο με τη barking για πρότζεκτ απο Σεπτέμβρη. Αν κλείσει ο Κοκλώ με action και εγώ πως η Μαλέσκου θέτει βάσεις για να το πάρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com