Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Στην πρώτη θέση ο Τιμωρός - Απο κοντά το Grand Hotel στην κοινή ώρα μετάδοσης -Αναλυτικά τα 15'



Ημέρα με πρεμιέρες ήταν η χθεσινή για την prime time ζώνη στα κανάλια εθνική εμβέλειας...

Ποια σειρά όμως κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού στο δυναμικό κοινό;

Αναλυτικά 

Grand Hotel 15.3

Τιμωρός 17.0

Τιμωρός 18.1

Η γη της ελιάς 13.5

Survivor 12.5

Φάρμα 9.7

Tempting Fortune 8.3


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ 15' ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ:



Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Εγώ πάντως είχα εχθές μεγάλο πρόβλημα. Δεν ήξερα τι να δω. Μου άρεσαν και τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά, δεν νομίζω ότι ενθουσιάστηκε κανείς με όλες αυτές τις πρεμιέρες.
    Επίσης, τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ και του Star θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια.
    Έχουν ήδη καει και το casting είναι κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω στα 15 εκτός από το πρώτο και το δεύτερο 15' που πηρε lead in ο τιμωρός από το σόι στα άλλα κέρδισε το Grand hotel. Μετά το γύρισαν και στον τιμωρό όταν τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Grand Hotel γιατί το έβγαλαν;
    Το ισπανικό είχε κάνει μονοψήφια και τεράστια ζημιά στην ήδη κατεστραμμένη prime time του ΑΝΤ1 τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρα τέλειο ειναι το Grand Hotel . Και τον Τιμωρό τον είδαμε το καλοκαιρι πριν χρονια στον ΑΝΤ1 με τον ΕΖΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμένα μου άρεσε το Grand Hotel. Είδα την δεύτερη ώρα όμως τον Τιμωρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σοκ ειναι το 20 στο συνολο και 13 στο νεανικο της ελιας στην 4η χρονια της και μαλιστα με πρεμιερες απεναντι. Τελικα αυτο το σηριαλ βρεξει χιονισει τα ιδια νουμερα θα κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eγω ειδα γκραντ χοτελ κυριως και οταν τελείωσε το γυρισα στον τιμωρο. Καλά είναι και τα 2. Οχι κατι φοβερο βεβαια. Μαλλον θα προτιμησω το grand γιατί δεν ξενυχτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο συνολο επισης το Grand Hotel ηταν πρώτο με 17,6 και ο Τιμωρός 15,6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από κοντά έχει όμως και η ελιά το ξενοδοχείο διότι όση διαφορά έχει το ξενοδοχείο με τον τιμωρό τόση διαφορά έχει και η ελιά με το ξενοδοχείο (στην κοινή τους ώρα και οι 3 σειρές). Και να θυμίσω πως η ελιά είναι στην 4η σεζόν της και απέναντι σε πρεμιέρες δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Κάποιοι την είχαν τελειωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είδα καμία από τις δύο πρεμιέρες. Θεωρώ όμως ότι είναι λάθος να συγκρίνονται με τις προηγούμενες ξενόγλωσσες εκδοχές τους. Σε μια ελληνική τηλεόραση που εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεχάσει πρακτικά τι σημαίνει ξενόγλωσσο σήριαλ είναι απόλυτα λογικό μία ισπανική σειρά να μη σημειώσει σημαντική τηλεθέαση. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή, απλά ότι το κοινό που παρακολουθεί τα ελεύθερα κανάλια δεν έχει συνηθίσει κάτι τέτοιο. Εξαίρεση αποτέλεσαν για μερικά χρόνια οι παραγωγές από Τουρκία, ίσως λόγω του μελοδραματικού τους χαρακτήρα. Άρα το μυστικό είναι πόσο καλά προσαρμόζεται το πρωτογενές υλικό στην εκάστοτε εκδοχή. Το ότι το Grand Hotel έχει διασκευαστεί σε ΗΠΑ, Ιταλία, Γαλλία, Μεξικό, Αίγυπτο δείχει αρχικά ότι έχει ενδιαφέρουσα πλοκή. Η επιτυχία της κάθε εκδοχής όμως εξαρτάται από τον χειρισμό, πχ στις ΗΠΑ κόπηκε μετά από 13 40λεπτα επεισόδια όταν το ορίτζιναλ είχε 39 επεισόδια διάρκειας 70 λεπτών το καθένα. Θα φανεί λοιπόν πώς θα διαχειριστεί ο ΑΝΤ1 το υλικό του. Ο Τιμωρός από την άλλη πατάει επίσης σε μία σειρά επιτυχημένων διασκευών του Κόμη Μοντεκρίστο, με βασικότερη την Τούρκικη παραγωγή Ezel (και όχι το The Punisher της Marvel όπως γράφονταν όλο το καλοκαίρι, σε μία προσπάθεια να μας κάψουν τον εγκέφαλο!). Η ελληνική εκδοχή απ' ότι ακούγεται μοιάζει να έχει τα εχέγγυα της επιτυχίας.
    Σε κάθε περίπτωση όμως, ας μην κοροϊδευόμαστε, η πίτα της τηλεθέασης είναι ουσιαστικά μοιρασμένη. Με 5-6 επιλογές για τον τηλεθεατή και τη δυνατότητα πλέον να παρακολούθησεις ένα πρόγραμμα και σε δεύτερο χρόνο (Cosmote replay, web), όλοι παίζουν με στόχο το 20% και βλέπουμε ότι κινούνται μεταξύ 12-19%. Σαφώς και κάτι θα ξεχωρίσει αλλά ουσιαστικά υπάρχει κοινό για όλες τις τηλεοπτικές προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είδα εναλλάξ τιμωρό και γκράντ οτέλ. Ο τιμωρός καλός αλλά όταν γίνεται η σύγκριση με τον εζέλ χάνει, όταν λοιπόν έχεις δει εζέλ γιατί να δεις τιμωρό; Το γραντ οτέλ δεν λέει και πολλά, πολύ βαρετό και όταν μάλιστα έχει παίξει και το ισπανικό (που ήταν καλύτερο αν και εκείνο βαρετό) πρόσφατα και πάτωσε πάλι ποιος ο λόγος να δεις γκραντ οτέλ. Από την άλλη έχεις την ελιά με τους γνωστούς αγαπημένους ήρωες και τις ιστορίες τους συν οι καινούργιες προσθήκες που έχουν ενδιαφέρον. Λογικό να πάει καλά. Προς το παρόν αυτά γιατί περιμένουμε και τις υπόλοιπες σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχεις πει ήδη πολλες φορες αυτο με το Ισπανικο. Δεν το λες για κακο να σε πληροφορήσω

      Διαγραφή
  13. Δε βγάζεις άκρη από τη χθεσινή μέρα. Και επειδή ο κόσμος χθες ψάχνονταν και λόγω της διαφοράς στη διάρκεια δεν μπορείς να πεις τώρα προς τα που θα κινηθεί. Μπορείς μόνο να σχολιάσεις την ποιότητα των νέων σειρών την υποκριτική και αυτά. Για μένα και οι δύο σειρές έχουν πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία. Εκδίκηση, μυστήριο, μυστικά, ψέμματα, έρωτες απαγορευμένους δε διαφέρουν δηλαδή και τόσο πολύ σεναριακά. Όσοι αγαπούν τέτοια σενάρια λίγο θα δυσκολευτούν να επιλέξουν θα πάνε εκεί που τους φαίνεται καλύτερη η χημεία των ηθοποιών ή τους ελκύει κάτι περισσότερο στην ιστορία. Η Ελιά καλά έχει το κοινό της και με αυτό θα πορευθεί τώρα αν θα δει πρωτιά στο μέλλον και θα κάνει την έκπληξη είναι πολύ νωρίς να πεις κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σημερα που έχει Τζελα πιστεύετε θα επαναληφθεί η πρωτιά του Αλφα; Για αυτην την μαχη έχω αγωνία. Θελω να δω ποσο ηλιθιος ειναι ο κοσμος που εχει μηχανακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη Τζελα πρεπει να τη δουμε σαν παρωδια επειδη ολοι την εζουν βγαλει πριν ξεκινησει κιτς

      Διαγραφή
    2. 12:41 μα η Τζέλα παρωδία είναι και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της παρωδιάς είναι η υπερβολή. Δεν είναι η κλασική κωμική σειρά. Ταινίες παρωδίες έχουμε δει και σε Ελλάδα (του ίδιου συγγραφικού διδύμου) αλλά και ξένες πχ η ταινία τρελλές σφαίρες έκανε μεγάλη επιτυχία, γυρίστηκαν και σίκουελς και ακόμα παίζονται και βλέπονται ευχάριστα.

      Διαγραφή
    3. Σειρά παρωδία ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε. Θα δούμε πως θα πάει, πάντως καλή φαίνεται από τα τρέιλερς.

      Διαγραφή
    4. Εγώ πιστεύω πως θα κερδίσει η Τζέλα. Δεν πιστεύω πως οι τηλεθεατές είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να αφήσουν μια κωμωδία για να δουν το ψυχοπλακωτικό, βαρετό και μίζερο grand hotel ή την μία από τα ίδια ελιά, φάρμα και survivor.

      Διαγραφή
  15. Άραγε θα αντέξει ο Τιμωρός με τον Μαθιό και 90 επεισόδια με αυτή την τηλεθέαση; Γιατί βλέποντας το πρόγραμμα του ALPHA που υποτίθεται από την επόμενη εβδομάδα θα έπαιζε Δευτέρα-Τρίτη 22:30-00:00, την ερχόμενη Δευτέρα έχει πάλι διπλό επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω δει το Εζελ αλλα μονο τα πρωτα 10 επεισοδια. Απ τ αλλα εχω δει σκηνες στο yt. Ηταν βαρετο μετα απο λιγο. Αν εκρινα απο μενα, θα ελεγα οτι θα πεσει. Ο κοσμος ομως ισως γουσταρει τα 3ωρα επεισοδια. Αβυσσος. Εγω θελω 45 λεπτα. Να λεω τελειωσε κιολας; Οχι να λεω ακομα να τελειωσει;

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com