Ticker

10/recent/ticker-posts

Εξελίξεις με το "GNTM"...


Σε τροχιά επαναφοράς του Greece’s Next Top Model φαίνεται ότι σχεδιάζει να μπει το Star, με χρονικό ορίζοντα προβολής το φθινόπωρο του 2025. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το κανάλι θα επιθυμούσε ιδανικά να ξεκινήσει την προετοιμασία τους πρώτους μήνες του 2025, ώστε η επιστροφή του GNTM στις οθόνες μας να έχει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Γι’ αυτό το λόγο θα πέσει το βάρος στην επιλογή των παικτών, αλλά και στην κριτική επιτροπή. Και κάπου εκεί αρχίζουν οι καραμπόλες…

Αυτή τη στιγμή, τα δύο πρόσωπα που συνδέονται με το GNTM και έχουν ενεργή παρουσία στο Star, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τα ευρύτερα περιβάλλοντα και των δύο, θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή τους στο πρότζεκτ στην περίπτωση που αυτό πάρει το πράσινο φως.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο Greece’s Next Top Model, την οποία κάποιοι οραματίζονται, φαντάζει διπλά δύσκολη. Από τη μία, η λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι δεν ήταν και η πιο… ήσυχη, ενώ από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα μπορούσαν να συνυπάρξουν εκ νέου στο ίδιο πρόγραμμα.

Πολύ δύσκολη μοιάζει και η επιστροφή της Έλενας Χριστοπούλου, ενώ επικρατέστερο σενάριο είναι να συμπληρωθεί η επιτροπή με δύο νέα πρόσωπα, αν και δεν πρέπει να αποκλείεται επαναπροσέγγιση του Γιώργου Καράβα.

Πηγή: zappit

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Τωρα που θα ξεκουραστει πιστευω θα παει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ενα καναλι που καταλαβαινει τι θα πει ξεκουράζω ένα προτζεκτ. Ο Σκαι δε θέλει ουτε να το διανοηθει. Θα μας ταιζει survivor μεχρι να πεθανει ο Ατζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com